- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.661
merhaba kızlar cok kotu bır aksamdı ck moralım bozuk:sinifsinif:dun nerdeyse hıc yapamadım nıye oldu bılmıyorum pe... denemesını daha once yapmıstım 2 kez dun aksam yapamadım nıye oldugunu bılmıyorum psıkolojık olarak hazır olamıyorum esım onceden daha sabırlıydı ama 2 kez oldu dıye artık sabır gostermıyor neden yapamadım anlamıyorum ck morolım bozuk esımde kızdı yaptıgın seyı nedne yapımıyosun dıye tekrar basa donmek ıstemıyorum egzersızlerde rahatım ama pe.. olacagı zamna sankı cnm yanıyo artık dayanamıyorum ck kotuyum her gun bı rkııs yenıyor ne guzel ama ben 1 haftadır aynı yerde sayıyorum korkumu asamadım butun onerılerı yapmaya calısıyorum ama kendımı elımde olmadan kasıyorum lutfen bana yardım edın ne yapmalıyım mafoldumben
Baharcım moral bozmak yok..lmaz:Herzaman aynı olacak diye bişey yok.Sen şu an sadece o iş olsunda kurtulayım diye odaklandığın için kurluğun ve isteksizliğin oluyor, e bide vaji üstüne...daha ne olsun ..Ama sıkma canını, bozma moralini...sende başaracaksın göreceksin....Hadi bakalım tebessüm lütfennnnn....opuyorumnanaktan