Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Reklam icin uye olup yazmis gibisiniz. Yazim tarziniz bana reklam oldugunu dusundurdu. Ama eger dogru ise bana umut oldunuz. Ben de 3. Aparati yapabiliyorum uyusturucu krem ile ve 4u yapmadan, kremle esle denesem basarili olur muyum diyordum. Yarin deneyecegim umarim iyi gecer

Yemin ederim reklam değil hatta yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım...
özelden yazarsanız size vajinismusu tedavi olarak o klinikte aldığıma dair verilen belgeyi fotoğrafla iletebilirim

Hala siteyi kullanmayı bilmiyorum kusura bakmayın tekrar sizden alıntılayarak yazayım ki bildirim gitsin
reklam değil emin olabilirsiniz dediğim gibi özelden yazabiliyorsanız size oradan aldığım hasta formumu iletebilirim yeter ki size umut olsun, yalan olduğunu düşünmeyin. Gerçekten 4ü almadım ben. 3ten sonra yapabildim

Ben ilk okuyunca oyle dusundum ama tabi ki yanilmis da olabilirim. Eger yanildiysam kusura bakmayin lutfen. Verdiginiz bilgiler icin de tesekkurler

Ayy dayanamıcam adını da söyliyim: HERA KLİNİK.
Öncelikle tebrikler, büyük bir yükü omuzlarınızdan attınız. Ancak yukarıda yazdığınız, hele ki şu kısım buram buram reklam. Çok güzel adım adım yazmışsınız ama bu ifadeden sonrası bana geçmedi ne yazık ki. İnsanlar size sorar, gittiğiniz yeri söylersiniz ama bu şekilde ne yazık ki çok yapay bir reklam. Neyse umarım burada kalmaya ve arkadaşlara yardımcı olmaya devam edersiniz. Tekrar tebrik ediyorum.

Dediğim gibi yukarıda çok kişi Hera yazdığı için yazmıştım düzenleyebilsem silerdim o kısmı. Çok üzüldüm çünkü ben buradan güç bularak gitmiştim kliniğe 2. günümde... Eğer o gün burada ağlayarak size yazmasaydım belki de o gün vazgeçecektim

Ve o gün buradaki 3 kişinin bana desteğinden ötürü kendime söz vermiştim ve eğer yenebilirsem kesinlikle buraya yazacağım demiştim.
Kimlik bilgilerimizi paylaşamadığımız için buna da inanmayacaksınızdır tabii ki haklı olarak ama ben de bir psikoloğum ve sağlıkla ilgili şeylerde yalan söylemem...

Bir de aslında sanırım kliniğin uyguladığı tedavi yöntemini açık bir şekilde yazmak da klinik kuralları gereğince yasakmış bunu da yeni öğrendim. Yani ya kliniğin adını vermemem gerekiyormuş ya da böyle adım adım yazmamam gerekiyormuş. Öyle bir şey okudum dün. Klinik kuralları da oluyormuş. Mesajı silemiyoruz sanırım ama...

Her neyse. İnandırıcı olmamasına çok üzüldüm. Ama gerçekten ben 3. aparattan sonra yapabildim. Hera klinik, başka bir klinik hiç farketmez ya da aparatlarla evde çalışan arkadaşlara tekrar söylemek istiyorum ki 3. aparatta baskı hissi fazla oluyor ya, gerçek ilişkide de ilkinde baskı hissi bir tık fazla oluyor ama hiç acımıyor.

Dediğim gibi bana sormak istediğiniz bir şey olursa ben her zaman buradayım

Her zaman burda olmanız inanın çok önemli olacaktır ,tebrik ederim.

Evet dediginiz gibi birkac saniye ikiniyorum disari dogru baski oluyo o an girmiyo ama ikinmayi kestigim an ittiriyorum vakum gibi cekiyor sanki ittirince.
Oh çok sevindim canım , ilerledikte bastı hissettiğin an yine o şekil ıkın bırak ilerle , bi süre sonra git gel yapmaya başlayacaktın daha sonrası zamanla düzelmeye başlıyor canım

Ben de 2 yıl önce İstanbul nişantaşındaki hera klinikte yendim. Ve başta ücreti alıyorlar sonrasında yenmeden aslaaa bırakmıyorlar. Safinaz hanım sağolsun 5 gün gitmem de yendim. Ama şu an kendisi yurtdışına yerleşiyor. Hala bağlantımız kopmadı diğerlerine kefil olamam tanımıyorum açıkçası

Yenmenize çook sevindim. Siz sanırım anadolu yakasındaki kliniğe gittiniz? Ücreti ne kadar olmuş ?

Merhaba kızlar bende 1 yıldır vajinusmustum artık yenmeye karar verdiğimde yaşadığım şehirde uzman bir doktora gittim tam tamına 100 bin istediler şokkkk olmuştum tabiki o ücreti veremeyecektik ama bu hastalık öyle birşey ki yeneyim de ne olursa olsun diyor insan borç harç verecektik ama buradaki bir arkadaşım sayesinde dilator ve kayganlastırıcı aldım hemen çalışmalara başladım ve yendim çokkkkk şükür artık şuan rahat rahat ilişkiye giriyorum sanki hiç vajınusmus değilmişim gibiyim bin şükür… yani gerçekten demem o ki maalesef ki bu hastalık çok zor ama atlatılan bir hastalık ne yazık ki zaafımızdan vuruyor bizim milletimiz….

Bravvo tebrik ederiiim

Tebrik ederim Ne kadar uçuk bir fiyat, her alanda fırsatçılık yapılıyor.

100 bin ne yaa atomu parçalayacaklar sanki hdkdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…