-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.961
Hemde ne …100 bin ne yaa atomu parçalayacaklar sanki hdkdk
Mecbursun el mahkum diyorlarHemde ne …
Minik bir bey geliyor
YaaaaMinik bir bey geliyor
Amiiinn bebişimmm amiinn :) inşallah doğduktan sonrası da kolay olurr :)YaaaaÇok çok çok sevindim çiçeğim Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok ama çok zor bir bebek büyüten bir ana olarak tüm anne adaylarına tek duam bu: sağlıklı, sakin, uysal bebeklerAmiiinn bebişimmm amiinn :) inşallah doğduktan sonrası da kolay olurr :)
ayy evet evet benim de duam bu, öncelikle sağlıklı olsun sonra sakin :) senin ki seni çıldırtıyor bi tık :)Çok ama çok zor bir bebek büyüten bir ana olarak tüm anne adaylarına tek duam bu: sağlıklı, sakin, uysal bebeklerbir de kesintisiz uyuyan
Yatılı kreşe vericem öyle düşünayy evet evet benim de duam bu, öncelikle sağlıklı olsun sonra sakin :) senin ki seni çıldırtıyor bi tık :)
Ayy yerim onu bıcır bıcırdır şimdiiYatılı kreşe vericem öyle düşün
Şaka bir tarafa dünyalara değişmem Maya, Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Sağlıkla gelsin minik bey ömrü bahtı güzel olsun. Hayırlı evlat olsun inşallah❤Minik bir bey geliyor
Teşekkür ederiiim, amiiin inşallahh :)Sağlıkla gelsin minik bey ömrü bahtı güzel olsun. Hayırlı evlat olsun inşallah❤
O kadar çıkmazdayım ki kızlar herkes üstüme geliyor bi doktor buldum Reyyan hoca Ankara’da ama kime inanacağım şaşırdım Birtane fizyoterapist gittim normalde parmak alamıyordum onun öğrettiği yöntemle parmak aldım işime ama peniste olmuyor tam sonuç alamadığımız için eşim inanmıyor o doktora kötü kötü kelimler söylüyor ne yapacam bilmiyorumnTeşekkür ederiiim, amiiin inşallahh :)
aparatlarla deniyor musun? parmak aparata göre irrite ediciO kadar çıkmazdayım ki kızlar herkes üstüme geliyor bi doktor buldum Reyyan hoca Ankara’da ama kime inanacağım şaşırdım Birtane fizyoterapist gittim normalde parmak alamıyordum onun öğrettiği yöntemle parmak aldım işime ama peniste olmuyor tam sonuç alamadığımız için eşim inanmıyor o doktora kötü kötü kelimler söylüyor ne yapacam bilmiyorumn
Çalışıyor musun? Eşinden habersiz gidebilir misin?O kadar çıkmazdayım ki kızlar herkes üstüme geliyor bi doktor buldum Reyyan hoca Ankara’da ama kime inanacağım şaşırdım Birtane fizyoterapist gittim normalde parmak alamıyordum onun öğrettiği yöntemle parmak aldım işime ama peniste olmuyor tam sonuç alamadığımız için eşim inanmıyor o doktora kötü kötü kelimler söylüyor ne yapacam bilmiyorumn
Hayır gidemiyorum aparatta alamadım makyaj fırçaların arkasıyla deneme yapıyorum prezervetif takıpÇalışıyor musun? Eşinden habersiz gidebilir misin?
Ya bu doktora götürürüm ama gene olumsuz olursa çok farklı olur diyor çok yoruldum oradakiler kesin çözüm diyor doktora güveniyorum ama o böyle söylediği için kendimi kötü hissediyorum ne yapıcamÇalışıyor musun? Eşinden habersiz gidebilir misin?
Reyyan hocaya kesinlikle beraber gidinYa bu doktora götürürüm ama gene olumsuz olursa çok farklı olur diyor çok yoruldum oradakiler kesin çözüm diyor doktora güveniyorum ama o böyle söylediği için kendimi kötü hissediyorum ne yapıcam
Ya bu doktora götürürüm ama gene olumsuz olursa çok farklı olur diyor çok yoruldum oradakiler kesin çözüm diyor doktora güveniyorum ama o böyle söylediği için kendimi kötü hissediyorum ne yapıcam
vajinismusu yendikten kaç ay veya yıl sonra hamile kaldınız? inşallah sağlık ve afiyet içinde hamilelik geçirip yine güzelce bebeğinize kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsunn :)Amiiinn bebişimmm amiinn :) inşallah doğduktan sonrası da kolay olurr :)