- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #266.921
Tebrik ederimMerhaba kızlar bende 1 yıldır vajinusmustum artık yenmeye karar verdiğimde yaşadığım şehirde uzman bir doktora gittim tam tamına 100 bin istediler şokkkk olmuştum tabiki o ücreti veremeyecektik ama bu hastalık öyle birşey ki yeneyim de ne olursa olsun diyor insan borç harç verecektik ama buradaki bir arkadaşım sayesinde dilator ve kayganlastırıcı aldım hemen çalışmalara başladım ve yendim çokkkkk şükür artık şuan rahat rahat ilişkiye giriyorum sanki hiç vajınusmus değilmişim gibiyim bin şükür… yani gerçekten demem o ki maalesef ki bu hastalık çok zor ama atlatılan bir hastalık ne yazık ki zaafımızdan vuruyor bizim milletimiz….
Çok şükürBravvo tebrik ederiiim
100 bin ne yaa atomu parçalayacaklar sanki hdkdkMerhaba kızlar bende 1 yıldır vajinusmustum artık yenmeye karar verdiğimde yaşadığım şehirde uzman bir doktora gittim tam tamına 100 bin istediler şokkkk olmuştum tabiki o ücreti veremeyecektik ama bu hastalık öyle birşey ki yeneyim de ne olursa olsun diyor insan borç harç verecektik ama buradaki bir arkadaşım sayesinde dilator ve kayganlastırıcı aldım hemen çalışmalara başladım ve yendim çokkkkk şükür artık şuan rahat rahat ilişkiye giriyorum sanki hiç vajınusmus değilmişim gibiyim bin şükür… yani gerçekten demem o ki maalesef ki bu hastalık çok zor ama atlatılan bir hastalık ne yazık ki zaafımızdan vuruyor bizim milletimiz….
Ama iyice alışmadan bebişi biraz erteleyin deriiimmÇok şükürdilatörlerin 4 boyunuda yapıp eşli de takılıp duruyordum canım sizlerinde mesajlarınızdan buradan cesaret almıştım ve artık resmen yaşıyorum ve hatta artık bebek bile düşünüyoruz
Kesinlikle canım klinikten çıktıktan sonra ağlaya ağlaya eve gitmiştim ah ah hatırladım da…Tebrik ederimNe kadar uçuk bir fiyat, her alanda fırsatçılık yapılıyor.
Çok istiyoruz canım bakalım ekstra bir çaba göstermediğimiz gibi korunmak için da çaba göstermiyoruz diyelim nasip bakalımAma iyice alışmadan bebişi biraz erteleyin deriiimm
Hemde ne …100 bin ne yaa atomu parçalayacaklar sanki hdkdk
Mecbursun el mahkum diyorlarHemde ne …
Minik bir bey geliyor
YaaaaMinik bir bey geliyor
Amiiinn bebişimmm amiinn :) inşallah doğduktan sonrası da kolay olurr :)YaaaaÇok çok çok sevindim çiçeğim Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok ama çok zor bir bebek büyüten bir ana olarak tüm anne adaylarına tek duam bu: sağlıklı, sakin, uysal bebeklerAmiiinn bebişimmm amiinn :) inşallah doğduktan sonrası da kolay olurr :)
ayy evet evet benim de duam bu, öncelikle sağlıklı olsun sonra sakin :) senin ki seni çıldırtıyor bi tık :)Çok ama çok zor bir bebek büyüten bir ana olarak tüm anne adaylarına tek duam bu: sağlıklı, sakin, uysal bebeklerbir de kesintisiz uyuyan
Yatılı kreşe vericem öyle düşünayy evet evet benim de duam bu, öncelikle sağlıklı olsun sonra sakin :) senin ki seni çıldırtıyor bi tık :)
Ayy yerim onu bıcır bıcırdır şimdiiYatılı kreşe vericem öyle düşün
Şaka bir tarafa dünyalara değişmem Maya, Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Sağlıkla gelsin minik bey ömrü bahtı güzel olsun. Hayırlı evlat olsun inşallah❤Minik bir bey geliyor
Teşekkür ederiiim, amiiin inşallahh :)Sağlıkla gelsin minik bey ömrü bahtı güzel olsun. Hayırlı evlat olsun inşallah❤
O kadar çıkmazdayım ki kızlar herkes üstüme geliyor bi doktor buldum Reyyan hoca Ankara’da ama kime inanacağım şaşırdım Birtane fizyoterapist gittim normalde parmak alamıyordum onun öğrettiği yöntemle parmak aldım işime ama peniste olmuyor tam sonuç alamadığımız için eşim inanmıyor o doktora kötü kötü kelimler söylüyor ne yapacam bilmiyorumnTeşekkür ederiiim, amiiin inşallahh :)
aparatlarla deniyor musun? parmak aparata göre irrite ediciO kadar çıkmazdayım ki kızlar herkes üstüme geliyor bi doktor buldum Reyyan hoca Ankara’da ama kime inanacağım şaşırdım Birtane fizyoterapist gittim normalde parmak alamıyordum onun öğrettiği yöntemle parmak aldım işime ama peniste olmuyor tam sonuç alamadığımız için eşim inanmıyor o doktora kötü kötü kelimler söylüyor ne yapacam bilmiyorumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?