- 20 Ocak 2021
- 1.322
- 1.360
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.921
Eğer imkanınız varsa verin. çünkü komple evliliği etkileyen bişey.3 ayda 20 bin fark koymuşlar yani şuan yüz yüze 25 binmiş tedavi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer imkanınız varsa verin. çünkü komple evliliği etkileyen bişey.3 ayda 20 bin fark koymuşlar yani şuan yüz yüze 25 binmiş tedavi de
Uc yılda bence yine de iyi, her şey katbekat artarken3 ayda 20 bin fark koymuşlar yani şuan yüz yüze 25 binmiş tedavi de
İmkanım olsa hiç düşünmem ama maalesef yok. Online tedavi almayı düşünüyorum o daha uygunmuş çünküEğer imkanınız varsa verin. çünkü komple evliliği etkileyen bişey.
Üç ay degil düzeltelim tekrar üç yıl. Ben doktor/klinik araştırırken üç yil önce 10-15 bin diyen yerler de vardı. Üç yıl önce aldığımız sütün, ekmeğin, tuvalet kağıdının, yağın bile fiyatı uçmuş almış başını gitmisken üç yılda üzerine 20 bin eklenmesi bana anormal gelmedi. Yeni evliyseniz takinizdan bozdurun yine de size uygun bir doktordan destek alın. Cinsellik evliliğin temel taşlarından. Bugun yenemezseniz aylar sonra yine doktor arayışına girip belki daha fazla ödemek zorunda kalacaksınız. En kısa zamanda çözersiniz umarım.3 ayda 20 bin fark koymuşlar yani şuan yüz yüze 25 binmiş tedavi de
Farkındayım canım bende daha fazla zaman geçirmeden tedavi almayı düşünüyorum zaten.Üç ay degil düzeltelim tekrar üç yıl. Ben doktor/klinik araştırırken üç yil önce 10-15 bin diyen yerler de vardı. Üç yıl önce aldığımız sütün, ekmeğin, tuvalet kağıdının, yağın bile fiyatı uçmuş almış başını gitmisken üç yılda üzerine 20 bin eklenmesi bana anormal gelmedi. Yeni evliyseniz takinizdan bozdurun yine de size uygun bir doktordan destek alın. Cinsellik evliliğin temel taşlarından. Bugun yenemezseniz aylar sonra yine doktor arayışına girip belki daha fazla ödemek zorunda kalacaksınız. En kısa zamanda çözersiniz umarım.
Bence jel de sipariş ver derim . Herkes te öylesidir bilmiyorum ama benim doktorum tedavim sırasın da , yüzde 80 90 ın kanama olmadığını söylemişti ve benim olmadı gerçekten de , ama ben verdiği ilaçlardan dolayı olduğunu düşünüyorum acıyı azalttığını da düşünüyorum , keşke bi doktor yardımıyla aşşanızMerhabalar ben dilatör siparişi verdim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum kızlığa zarar verir mi bilmiyorum bu konuda ayrıntılı yardımcı olabilecek var mı?
En kısa zamanda yenersiniz inşallah o zaman. Gerçekten bu muymus diyeceksiniz yenince, her şey sizin için çok güzel ilerlesin.Farkındayım canım bende daha fazla zaman geçirmeden tedavi almayı düşünüyorum zaten.
Bendaha bu sene gittim toplam 60 bini filen buldu ne yalan söyleyim ama ben 8 seans gittim , seans başına para alıyolarÜç ay degil düzeltelim tekrar üç yıl. Ben doktor/klinik araştırırken üç yil önce 10-15 bin diyen yerler de vardı. Üç yıl önce aldığımız sütün, ekmeğin, tuvalet kağıdının, yağın bile fiyatı uçmuş almış başını gitmisken üç yılda üzerine 20 bin eklenmesi bana anormal gelmedi. Yeni evliyseniz takinizdan bozdurun yine de size uygun bir doktordan destek alın. Cinsellik evliliğin temel taşlarından. Bugun yenemezseniz aylar sonra yine doktor arayışına girip belki daha fazla ödemek zorunda kalacaksınız. En kısa zamanda çözersiniz umarım.
Herkesin hymen yapısı farklıdır. Yeterli gevşeklik sağlandığı taktirde çoğunlukla kanama olmaz ama hymen yapısınız kanamaya müsaitse olabilir.Merhabalar ben dilatör siparişi verdim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum kızlığa zarar verir mi bilmiyorum bu konuda ayrıntılı yardımcı olabilecek var mı?
Nazife hoca en başından kaç seans olacağını söyleyip ona göre fiyat veriyordu o zaman. Yine öyledir diye düşünüyorum. Paket fiyatlandırma.Bendaha bu sene gittim toplam 60 bini filen buldu ne yalan söyleyim ama ben 8 seans gittim , seans başına para alıyolar
Siz 60 bin verip ne tedavisi aldiniz cok merak ettim sadece vajinismus tedavisi miBendaha bu sene gittim toplam 60 bini filen buldu ne yalan söyleyim ama ben 8 seans gittim , seans başına para alıyolar
Evet seans başına 6 bin tl verdik , 50 bin tl vermişim toplam pardon ama ama ben şehir dışından geldim gittim yol masrafı filan yine 60 bini buldu yine .Siz 60 bin verip ne tedavisi aldiniz cok merak ettim sadece vajinismus tedavisi mi
50 bin tl verdiniz tani toplamda ben onun yarisindan daha aza tedavi oldum psikolojik mu aldi bu parayı sizden yoksa uzman doktor muEvet seans başına 6 bin tl verdik , 50 bin tl vermişim toplam pardon ama ama ben şehir dışından geldim gittim yol masrafı filan yine 60 bini buldu yine .
Uzman kadın doğum doktoru aldı özel bir klinikte oldum tadevimi , daha aza olmanıza şaşırdım ama ben zaten gittiğim doktorun diğerlerin den bi tık fazla aldığını okumuştum biyerde ama birsey onu çekti bana çokta memnun kaldım herşeyi ile , bence yeri geldi psikoloj ta oldu , aşırı güler yüzlü bu kadındı50 bin tl verdiniz tani toplamda ben onun yarisindan daha aza tedavi oldum psikolojik mu aldi bu parayı sizden yoksa uzman doktor mu
Bide bana 80 bin de deseler inan gözümde yoktu maddiyat tek derdim iyileşmektiUzman kadın doğum doktoru aldı özel bir klinikte oldum tadevimi , daha aza olmanıza şaşırdım ama ben zaten gittiğim doktorun diğerlerin den bi tık fazla aldığını okumuştum biyerde ama birsey onu çekti bana çokta memnun kaldım herşeyi ile , bence yeri geldi psikoloj ta oldu , aşırı güler yüzlü bu kadındı
Anladim oyle tabi insan o durumda iken parayı gözü görmüyor simdi tedavi olduktan sonra bakiyorum da bu paralar cok fazla gerçekten insanın zor durumundan faydalaniyorlar bence yeni tedavi olacak kişilere iyice araştırmalarını tavsiye ederim soygun yapiyorlar resmenBide bana 80 bin de deseler inan gözümde yoktu maddiyat tek derdim iyileşmekti
Ama bura da da yazıyolar tadevi görüp sonuç alamayan çok insan da var , bence doktorun güven vermesi nazik olması çok önemli . İnanın giden paraya hiç üzülmüyorum doktorumda çok memnun kaldım herseyi ile ben iyiliğe kavuşalı 2 buçuk 3 ay oldu hala kasılmalarım tam anlamıyla geçmedi hala bazen korkuyorum zamanla iyisllah hepsi de geçecek korkuyorum dediğime bakmayın içsel gelen birsey yoksa acıma gibi birsey hiç olmadıAnladim oyle tabi insan o durumda iken parayı gözü görmüyor simdi tedavi olduktan sonra bakiyorum da bu paralar cok fazla gerçekten insanın zor durumundan faydalaniyorlar bence yeni tedavi olacak kişilere iyice araştırmalarını tavsiye ederim soygun yapiyorlar resmen
Yaklaşık 2 sene önce sadece bin sekizyüz'e tedavi oldum özel kadın doğum kliniğinde. Şimdi bakıyorum gerçekten şaka gibi fiyatlar bence de bazıları insanların zor durumundan faydalanıyolar o yüzden çok iyi araştırıp içinize sinen doktoru seçin. O kadar para verecekseniz de buna değen bir doktor olsunAnladim oyle tabi insan o durumda iken parayı gözü görmüyor simdi tedavi olduktan sonra bakiyorum da bu paralar cok fazla gerçekten insanın zor durumundan faydalaniyorlar bence yeni tedavi olacak kişilere iyice araştırmalarını tavsiye ederim soygun yapiyorlar resmen
Neyse iyileşmişsiniz geçmiş olsun tekrarAma bura da da yazıyolar tadevi görüp sonuç alamayan çok insan da var , bence doktorun güven vermesi nazik olması çok önemli . İnanın giden paraya hiç üzülmüyorum doktorumda çok memnun kaldım herseyi ile ben iyiliğe kavuşalı 2 buçuk 3 ay oldu hala kasılmalarım tam anlamıyla geçmedi hala bazen korkuyorum zamanla iyisllah hepsi de geçecek korkuyorum dediğime bakmayın içsel gelen birsey yoksa acıma gibi birsey hiç olmadı