- 20 Ocak 2021
- 1.322
- 1.359
- 27
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.881
Bende kendim evde aştım bu durumu. 4 yıl sonra.ben doktorla yendim, sanırım bir ömür ona dua edicem aklıma geldikçe, eğer kendiniz yapamıyorsanız mutlaka uzmandan destek alın ama burada kendisi başaran birçok kişi var mesajları inceleyin.
Hangi doktorben doktorla yendim, sanırım bir ömür ona dua edicem aklıma geldikçe, eğer kendiniz yapamıyorsanız mutlaka uzmandan destek alın ama burada kendisi başaran birçok kişi var mesajları inceleyin.
Benimki de tam tersi ikinma olmaz. Ikinmada orayibdaha cok kapatirsinn cis yapar gibi yapacaksin o an ittireceksin diyo. Ama yukarda bir uye , ikin 5 saniye sonra rahat birak ikinirken degil ama ikindikta sonraki o rahat biraktigin anda daha kolay giriyor demis. Onu da denicem biyalnız ıkınma olması gereken, çünkü ıkınma yaptığında orayı kasman pek mümkün olmuyor nefesle beraber yaparsan, kasmadığın için de daha kolay içine alıyorsun,açmış oluyorsun çünkü o an ıkınarak. benim doktorum da acı hissettiğin an ıkın ve ittir aparatı diyordu ödev için verdiğinde, yine tedavi esnasında da aynı şekilde acı hissettiğim an nefes ve ıkınma yapıyordum biraz daha itince aynı anda çok rahat alınıyor
Var benŞusn hala Vanijismus yenemeyen var mı
Sen ne kadardır evlisin neler denedin eşin nasıl karışlıyorVar ben
zaten öyle ıkın bırak yapacaksın ıkınırken yerleştireceksin çünkü bu sırada açılmasını sağlıyorsun, doktorun neden böyle diyor bilmiyorum ama ıkınıp bırakırken aynadan bakar mısın ne demek istediğimizi anlayacaksın, ıkındığında açılıyor işte.Benimki de tam tersi ikinma olmaz. Ikinmada orayibdaha cok kapatirsinn cis yapar gibi yapacaksin o an ittireceksin diyo. Ama yukarda bir uye , ikin 5 saniye sonra rahat birak ikinirken degil ama ikindikta sonraki o rahat biraktigin anda daha kolay giriyor demis. Onu da denicem bi
Aynen herkesin tekniği farklı demek ki. Amaaan herkes yensin de nasıl yendiği önemli değilBu arada her doktor elbette farklıdır ama ıkınma yapma diyeni ilk kez gördüm. o sanırım çıkar diye öyle sanıyor, buradaki olay ıkınma yı yaparken zaten sen elinle aparatı içeri doğru alacaksın, olay ıkınarak orayı açmak ve bu arada birleşme sırasında da böyle yaptığında kolay oluyor
Eşinin nasıl karşıladığını bilerek ne gibi bi yardımınız dokunacak acaba? Sorunuz biraz garibime gitti de yardımcı olmak için soruyosun diye düşünüyorum eşinin tepkisiyle bağlantı kuramadım?Sen ne kadardır evlisin neler denedin eşin nasıl karışlıyor
Denedin mi oldu muBenimki de tam tersi ikinma olmaz. Ikinmada orayibdaha cok kapatirsinn cis yapar gibi yapacaksin o an ittireceksin diyo. Ama yukarda bir uye , ikin 5 saniye sonra rahat birak ikinirken degil ama ikindikta sonraki o rahat biraktigin anda daha kolay giriyor demis. Onu da denicem bi
Benim doktorum bu ödevi kasları kontrol edebilmek amacıyla vermişti ve bende de işe yaradı ama ıkındıktan sonra kaslar kendi se ittiriyor zaten onunla birlikte sende ilerlemeye gittiğin de otamatik kendi giriyor .Bu arada her doktor elbette farklıdır ama ıkınma yapma diyeni ilk kez gördüm. o sanırım çıkar diye öyle sanıyor, buradaki olay ıkınma yı yaparken zaten sen elinle aparatı içeri doğru alacaksın, olay ıkınarak orayı açmak ve bu arada birleşme sırasında da böyle yaptığında kolay oluyor
Biz 1 yildir evliyiz ama sevgililik zamanlarimizda bunu farketmistik zaten biliyorduk ikimiz de yani. Esim birsey demiyor yani beni destekliyor sadece. Suan online doktor tedavisi aliyorumSen ne kadardır evlisin neler denedin eşin nasıl karışlıyor
Deneyemedin henuz musait olamadim calisma yapamadim. Ama yapicam, tekrar soruyorum, ikinma dedigin yani cocuk dogururken, kabiz oldugunda tuvalette ysptigin ikinmadan bahsediyorsun di mi? Ikinicam bir sure sonra ikinmayi birakip kendimi serbeat biraktigimda rahat giriyor diyosun. Ama tam ikinrken denemistim daha once girmemisti.Denedin mi oldu mu
Peki uyusturucu krem kullaniyo musunuz?D
Deneyemedin henuz musait olamadim calisma yapamadim. Ama yapicam, tekrar soruyorum, ikinma dedigin yani cocuk dogururken, kabiz oldugunda tuvalette ysptigin ikinmadan bahsediyorsun di mi? Ikinicam bir sure sonra ikinmayi birakip kendimi serbeat biraktigimda rahat giriyor diyosun. Ama tam ikinrken denemistim daha once girmemisti.
Tabi çocuk doğurur gibi ıkınıcaksın nefesini tutup 3 5 saniye bekle , daha sonra kas penisi ittirecek ama sende yardımcı olacaksın , kasların ve sen birlikte yapacaksınız bunuD
Deneyemedin henuz musait olamadim calisma yapamadim. Ama yapicam, tekrar soruyorum, ikinma dedigin yani cocuk dogururken, kabiz oldugunda tuvalette ysptigin ikinmadan bahsediyorsun di mi? Ikinicam bir sure sonra ikinmayi birakip kendimi serbeat biraktigimda rahat giriyor diyosun. Ama tam ikinrken denemistim daha once girmemisti.
Tabi bana doktor sprey verdi , jel verdi hepsini kullandım , zamanla teker teker bıraktım benPeki uyusturucu krem kullaniyo musunuz?
Bide heyacanımı alsın diye bir ilaç vermişti hepsini kullanarak dene , hatta aparatlarla yap ilk önce 5 10 kez , it çıkart it çıkart oradaki kasları alıştır bunaTabi bana doktor sprey verdi , jel verdi hepsini kullandım , zamanla teker teker bıraktım ben
Benim eşim yanımda gibi ama değil tabiiki destek olmak için soruyorum kötü niyetten değil ne alakaEşinin nasıl karşıladığını bilerek ne gibi bi yardımınız dokunacak acaba? Sorunuz biraz garibime gitti de yardımcı olmak için soruyosun diye düşünüyorum eşinin tepkisiyle bağlantı kuramadım?
Bu zaten bir çift rahatsızlığı tek başına kadına yüklemiyorlar doktorlar , eş desteği çok önemli . eğer eş gerginse kadın daha gergin stresli oluyor .Benim eşim yanımda gibi ama değil tabiiki destek olmak için soruyorum kötü niyetten değil ne alaka