Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimki de tam tersi ikinma olmaz. Ikinmada orayibdaha cok kapatirsinn cis yapar gibi yapacaksin o an ittireceksin diyo. Ama yukarda bir uye , ikin 5 saniye sonra rahat birak ikinirken degil ama ikindikta sonraki o rahat biraktigin anda daha kolay giriyor demis. Onu da denicem bi

zaten öyle ıkın bırak yapacaksın ıkınırken yerleştireceksin çünkü bu sırada açılmasını sağlıyorsun, doktorun neden böyle diyor bilmiyorum ama ıkınıp bırakırken aynadan bakar mısın ne demek istediğimizi anlayacaksın, ıkındığında açılıyor işte.
ıkınırken ittirmeye başlıyorsun açıldığı için de kolayca alıyorsun, benim doktorum günde 10 dk ıkın bırak diye egzersiz bile vermişti çok faydasını gördüm

Bu arada her doktor elbette farklıdır ama ıkınma yapma diyeni ilk kez gördüm. o sanırım çıkar diye öyle sanıyor, buradaki olay ıkınma yı yaparken zaten sen elinle aparatı içeri doğru alacaksın, olay ıkınarak orayı açmak ve bu arada birleşme sırasında da böyle yaptığında kolay oluyor

Aynen herkesin tekniği farklı demek ki. Amaaan herkes yensin de nasıl yendiği önemli değil

Sen ne kadardır evlisin neler denedin eşin nasıl karışlıyor
Eşinin nasıl karşıladığını bilerek ne gibi bi yardımınız dokunacak acaba? Sorunuz biraz garibime gitti de yardımcı olmak için soruyosun diye düşünüyorum eşinin tepkisiyle bağlantı kuramadım?

Denedin mi oldu mu

Benim doktorum bu ödevi kasları kontrol edebilmek amacıyla vermişti ve bende de işe yaradı ama ıkındıktan sonra kaslar kendi se ittiriyor zaten onunla birlikte sende ilerlemeye gittiğin de otamatik kendi giriyor .

D
Denedin mi oldu mu
Deneyemedin henuz musait olamadim calisma yapamadim. Ama yapicam, tekrar soruyorum, ikinma dedigin yani cocuk dogururken, kabiz oldugunda tuvalette ysptigin ikinmadan bahsediyorsun di mi? Ikinicam bir sure sonra ikinmayi birakip kendimi serbeat biraktigimda rahat giriyor diyosun. Ama tam ikinrken denemistim daha once girmemisti.

Peki uyusturucu krem kullaniyo musunuz?

Tabi çocuk doğurur gibi ıkınıcaksın nefesini tutup 3 5 saniye bekle , daha sonra kas penisi ittirecek ama sende yardımcı olacaksın , kasların ve sen birlikte yapacaksınız bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…