Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 gunde 5 gunde cozen var tabi ama yukarda konustugumuz gibi herkesin kaygisi, vajinismus derecesi, sureci farkli. Benim de oyle oluyor, bir gun 3u cok rahat yapiyorum mesela , ertesi gun 2yi bile yapamiyorum. Bazen oluyor oyle ama calismaya devam edince olacagini goreceksin

Önline tedavi nasıl oluyor cidden faydası var mı bende düşünüyorum

Online gorusuyoruz birkac gunde bir. Vajinanin yapisini anlatiyor, dilatorleri nasil yapman gerektigini fln anlatiyor. Odev olarak veriyor yapmayi tabi. Bende soyle iyi etkisi oldu, doktora karsi sorumlulugum var diye hergun mutlaka calisma yaptim ve ilerleme kaydettim. Daha once dilatirlerim vardi ama yapmiyordum 2 gun yapip 10 gin birakiyordum

Doktor önerinizi varmıdır Önline için

o Gittiğiniz doktora bağlı, alanında uzman bir vajinismus doktoruna gidin imkanınız varsa
Alanında bir doktor araştırdım en çok Hera klinikten bahsediyorlar giden insanlar nerdeyse hepsi olumlu sonuç almış. Çok da kısa sürede yapıyorlarmış bunu ama oranın da ücreti çok fazlaymış o kadar imkanım yok maalesef

Hera'dan daha uyguna pek çok yer var araştırın. Kendiniz yenebilirseniz ne güzel tabi ama olmazsa da sakın beklemeyin. Takinizdan bozdurun, doktora gidin. Cinsellik evliliğin temel taşlarından biri.

Bu konuya mutlaka göz atın pes etmeyin kızlarrr

Bu paylaştığım mesajları okudunuz mu belki bu şekilde evde çözebilirsiniz. Bende tedavisiz, evde çözümleyenlerdenim

İyi akşamlar herkese yine ben geldim. Apartların hepsi tamam hatta direkt son aparatı yapabiliyorum fakat eşli deneme olmuyor bu seferde Tüm önerilere açığım
son aparatı 5 dk içerde bekletin, git gel yapın içinize aldıktan sonra sağ sola yatırır gibi yapın, nefes egzersizi zaten en başta olsun, kayganlaştırıcı sürün, hatta vemcain sıkmaktan çekinmeyin bence ilk aşamada bu alıştırmaları yapmadan önce, hemen sonrasında eşinizle deneyin, pozisyn çok önemli sizin sorununuz ne yine kasılma mı yoksa pozisyndan da olabilir

arkadaşlar merhabaa. ben de bi süredir bu sorunla uğraşıyorum aparatların dört boyunu da yapabiliyorum ama özellikle 4.boyda çişim varmış hissiyatı geliyor ve bu hissiyat benim hiç hoşuma gitmiyor sizde de oluyor mu

Bu paylaştığım mesajları okudunuz mu belki bu şekilde evde çözebilirsiniz. Bende tedavisiz, evde çözümleyenlerdenim
Ben aparatların hepsini yapabiliyorum zaten ama eşli denemede takılıyorum. Bir keresinde eşimle ilişkiye girebilmiştik orda kızlık zarı yırtılmıştı. Tam anlattığınız gibi sprey sıkmıştım dilatörün 4. Boyunu biraz içimde tutmuştum. sonrasında çıkarıp, gözlerimi kapatıp tüm gücümle ıkınmıştım eşim o anda girmiş hiç farkında bile olmamıştım. Şimdi yine aynısını yapmaya çalışıyoruz ama aylardır olmuyo anlamıyorum neden

Öncesinde en az bi 20 dk falan son apartı içimde tuttum, ileri geri yaptım zaten. Her seferinde bol bol kayganlaştırıcı da kullanıyoruz. Eşli deneme de misyoner pozisyonunda altıma yastık koyarak denedik. Yok olmuyor ilk gitişte acı ve yanma oluyor.

Aparatları kendim kontrol ettiğim için rahat rahat yapabiliyorum ama eşimle öyle olmuyor tabi.

Kızlar ben İzmir Hera da yendim gerçekten 4 seans sürdü çok şükür Ama 16 ay oldu çok açık söylüyorum kusura bakmayın ama belirtmek zorundayım klasik pozisyon hariç ilişki olmuyor yani cok zorlanıyorum o kadar ay geçmiş kolaylıkla olup bitmesi gerekmez mi ? Öneriniz olur mu yenen arkadaşlarım ???

canım o his hepimizde oldu çook normaal, çalışmaya başlamadan önce idrar keseni tamamen boşalt. Terapistim o his ileride senin zevk almana yarayacak nokta demişti. Şu an baskıdan dolayı öyle oluyor onun üzerine git zamanla geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…