- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.521
Balım tam da senin olduğun aşamadaydım bundan 3 gün öncesine kadar. Anlattıklarının aynısını yaşadım ucu giriyor ama devamı gelmiyordu. Sen üstte ol eşine arkanı dön diğer denemelerin gibi ama tam o sırada o pozisyonda önce dilatörü sok onu çıkarttığın gibi penisi al ve en önemlisi bence şu; karnını şişirerek burnundan nefes al, ağzından nefesi verirken ıkın ve ıkınırken sok. Kayganlaştırıcı mutlaka sür hem de bol sür hiç zararı yok. Ben bu anlattığımı yaptım ve ilk denememde oldu. Yani daha önce eşli deneyip başarısız olduğum çok an var ama bu yöntemle löp diye girdi çok çok mutlu oldum hadi sende uygula nefes en önemlisi. Anladığım kadarıyla 4ü alıyorsun yani zaten aşmışsın bitmiş bile ha gayretHayırlı geceler kızlar bende dilatörlerle çalışmalarını bitirmiş eşli deneme kısmında olan vajiliyim ama daha birleşim sağlanmadı neyi yanlış yapıyorum anlamadım pozisyon olarak sırtım eşime dönük benim üstte olduğum pozisyon, ama yok olmuyor tutuşumda mı hata var bilmiyorum nefes kegel yapıyorum acı yok bu arada ama odaklanamıyormuyum acaba tam girişe getiriyorum belki baş kısmıda giriyor ama anlayamıyorum girip girmediğini, hatta diyorum kendi kendime acaba burası giriş değil mı aparatlarla ne güzel yapıyordum. neyi yanlış yapıyorum birde eşimin ani sert hareketlerinden de rahatsız olup korkuyorum aniden girecek haberim olmadan girecek falan diye düşünüyorum aslında o an ki olumsuz düşünceleri kaygılarımı bi kenara bırakabilsem belkide olacak… çok yoruldum gerçekten… ağlayarak yazıyorum bunları.