Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hiç yapamayacağım sanıyordum🤭 az önce emla kremsiz tekrar denedim kayganlaştırıcıyla tabi yine yapabildim🥳dediğiniz gibi kegel egzersiziyle yapabildim tekrar. İleri geri, tak çıkar yaptım keşfetmeye çalıştım biraz. Yanma oldu ama çok fazla değil normal heralde o değil mi? İnşallah 2.yi de kolay yapabilirim ya çok stres oluyorum🥹
Kegel hareketleri neler yapiyosunuz :KK43: ben hala iliskiye giremedim dilator kullanabulirr miyim :KK43:

Kegel hareketleri neler yapiyosunuz :KK43: ben hala iliskiye giremedim dilator kullanabulirr miyim :KK43:
Aynı sizin gibiydim. Bir umut buraya baktım ve yorumlardan sonra hemen dilatör seti aldım. Ve ben asla ilişki deneyememiş, oraya dokunamayan, eşime bile dokundurmayan, kendimi kasam 7 yıllık vajinismusum. Yaklaşık 4 gün önce 1.aparatla başladım tabi kayganlaştırıcı ve emla kremle destekleyerek. Yarım saat olmadan 1.aparatı alabildim. Ve en önemlisi de o zaten. 1i başarabilmek. Nasıl yapacagım derken, buradan kızlardan destek alırken şuan 3. Aparatı da daha yarım saat önce başardım. Ve sevinçten ağladım. Asla dokunamayan ben, 7 yıldır erteleyen ben aşamaların çoğunu kendi başıma yeniyorum 🥹 tabi kegel egzersizleriyle birlikte. Lütfen ilk başta dilatör seti alın. Ben çok önyargılı ve çok korkuyordum o setten. Ama şuan som aşamadayım ve sadece 4 günde🥹 1 gün ara verdim müsait olamadığım için. Yoksa şuan belki de 4 e başlayacaktım bile🥹 lütfen kendinize inanın.

Ay inanmıyorummmm, az önce eşli denedik ve hepsini içime aldım pek ileri geri yapamadık eşim hemen boşaldı aylardır bu anı beklediği için 😅 2 saat önce bu dertle yanıp tutuşurken az önce başarılı olmam beni öyle mutlu etti kiiiiii.. öncesinde aparatla açtım sonra hemen penisi soktum o kadar az acıdı ki acısını su an hatırlamıyorum bile ve kanamadı da. Artık 2.de ve diğer ilişkilerimde beni ne bekliyor kızlar aynısı olmaz dimi başa dönmem dimiii
BAna da yardim :KK43: dilator kullanmak istiyorum ama esimle hic birlesmedik kizliga zarar gelir mi :KK43:

Bana da yardim edin :KK43:
Buyur canım, biz de seninle aynıydık. Dilatör seti kullandık. Kimimiz terapiye gittik ki ben de terapiye gidip kurtuldum. İşin özü dilatör dilatör dilatör. Kızlık zarı diye bişey yok bunu kafandan at. Kendimizi kastığımız için kırmızılık oluyor. Dilatör seti al ve dediklerimizi yap sen de kurtulacaksın

Canım bende bir yıldır hiç birleşim yaşamadık ilk kez pazartesi gün oldu. Dilatörlerle yendim kendim evde. Kan falan gelmedi at onu kafandan yeterince esnemeyi hazırladığın için kanama olmuyor
Tum boylari denedinizmi peki. Esinizle olunca da mi kanama olmadi

Buyur canım, biz de seninle aynıydık. Dilatör seti kullandık. Kimimiz terapiye gittik ki ben de terapiye gidip kurtuldum. İşin özü dilatör dilatör dilatör. Kızlık zarı diye bişey yok bunu kafandan at. Kendimizi kastığımız için kırmızılık oluyor. Dilatör seti al ve dediklerimizi yap sen de kurtulacaksın
HAklisiniz dogru ama eşim anlamaz mi bu durumu yani psikolojim alt ust suan

Peki dilator kullanmadan esimle denesem gün gün az az
Ben hep böyle düşündüm aparatsız çözebilirim diye ama maalesef olmadı yıllarımı aldı böyle düşünmek . Dilatörle yapmaya karşı olduğum için değil tabii ki sadece plastik ve sert olması tedirgin etmişti. Şimdi baktığımda iyi ki de dilatörlerle bir an evvel başlayıp çözebilmişim diyorum. Eşli yapabiliyor olsak zaten yapardık dilatör konusunda tedirgin olmayın bence.

Peki dilator kullanmadan esimle denesem gün gün az az
Maalesef beynine oraya bir şeyin girebildiğini göstermeden eşli yapamazsın. Olsa keşke ben de 1 buçuk ayımı heba etmezdim. Ben de 1 buçuk ay çırpındım daha kötü oldum. Terapi de alsan sana yapacakları dilatör

Vajinismus bittiğinde Allah sağlıkla hayırla nasip etsin çocuk isteyen herkese.🤲🏻 stres ne yazık ki her şeyi olumsuz etkiliyo benimde yaşım 30 niye olmuyo diye diye aylar geçti bunu kafanıza takmadan sürece odaklanmaya çalışın 😊

Ben hep böyle düşündüm aparatsız çözebilirim diye ama maalesef olmadı yıllarımı aldı böyle düşünmek . Dilatörle yapmaya karşı olduğum için değil tabii ki sadece plastik ve sert olması tedirgin etmişti. Şimdi baktığımda iyi ki de dilatörlerle bir an evvel başlayıp çözebilmişim diyorum. Eşli yapabiliyor olsak zaten yapardık dilatör konusunda tedirgin olmayın bence.
Ay gercekten yapanlar nasil yapiyor inanamiyorum

X