Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hep diyordum ya yine diyorum önce Allah sonra sen ❤️sende bana hep umut oldun yapabilirsin dedin bana kendime güvenmemi sağladın hiç yapamayacağım sandığım birşeyin olacağını öğrettin ve sonuçta da oldu mutlu son 🥳🍀🤩🤩🤩
Lutfen bana da yardimci olur musunuz lutfen :KK43:

Çok şükür bin şükür canım benimmm o kadar mutluyum ki.😇 En başından beri çok güveniyordum sana biliyordum güzel haberin yakın olduğunu. Sana yol arkadaşlığı yapmak çok güzeldi beni hiç yormadın. Umutsuz olmadın. Yapamam, olmuyor demedin. Sen bu güzel başarıyı fazlasıyla haketmiştin zaten. Rabbim gönlüne göre versin. Yürüdüğün yollar bahar bahçe olsun inşallah çiçeğimmm🥰🤲
Zezeee ❤️ senin de yürüdüğün yollar bahar bahçe olsun ..

Arkadaşlar ben de vajinismusu tedavi sonucunda yendim. Güzel gelişmeleri anlatmanın motivasyonu arttırdığını bildiğimden sizinle de paylaşacağım. Daha birkaç gün evvel ilişkide konforu yakalayamadığımla ilgili fikir istemiştim ve bu öyle anlık bir şey ki eğer süreci bir şekilde başlattıysanız bir süre sonra öylece kendiliğinden oluyor. Daha önce denemediğim neyi denedim de artık oluyor diye sorarken buluyorsunuz kendinizi ve cevap çoğu zaman yok. Buradaki herkes süreci başlattığı için başaracak çok eminim. Henüz çok taze konfora ulaşmış biri olarak söylüyorum girişteki acıdan kaçmayın çünkü devamında acı olmayacak. Dilatörle çalışırken huzursuz olduğunuzda nasıl duruyorsanız ilişki sırasında da durun ve yapmanız gerekeni hatırlayın. Eğer müsaitseniz her gün ilişki deneyin. Tekrarlar inanılmaz hızlandırıyor normale ulaşmayı. Kaçtığınız eylemi istiyor olmaya başlıyorsunuz, ben o aşamadayım.İçeri geçişi sağlayabilen herkes geri kalan süreci yönetebilir o yüzden içeri geçiş var ama zorlanıyorum diyenler asla umutsuz olmasın. Bol tekrar yaptığı sürece kısa sürede hallolacağını garanti ediyorum. Eğer kendiniz halletmeye çalışıp yapamıyorsanız bu sizi psikolojik olarak yıpratıyorsa-beni çok yıpratmıştı-lütfen doktora gidin. Ben gittiğim doktora hayatım boyunca dua edeceğim sanırım. Kadın doğum uzmanına gidin. Gittiğim doktorun ismini burada söylemeyeceğim zaten böyle bir sıkıntısı olan herkesin karşısına çıkan işinde iyi olan birkaç doktordan biri. Adını duymadığınızı sanmıyorum. Adı duyulan bilinen 'kadın doğum uzmanları'ndan birine başvurun. Tekrar ediyorum süreci başlatıp da başarısız olan kimsenin olmadığını kayıtlara geçmediğini doktorumun kendisi söyledi. Buradan iyi mesajlar okudukça mutlu oluyorum. Gerçekten bu dayanışmayı çok kıymetli buluyorum. İyi ki varsınız
Bana da yardimci olun lutfen :KK43:

Hiç yapamayacağım sanıyordum🤭 az önce emla kremsiz tekrar denedim kayganlaştırıcıyla tabi yine yapabildim🥳dediğiniz gibi kegel egzersiziyle yapabildim tekrar. İleri geri, tak çıkar yaptım keşfetmeye çalıştım biraz. Yanma oldu ama çok fazla değil normal heralde o değil mi? İnşallah 2.yi de kolay yapabilirim ya çok stres oluyorum🥹
Kegel hareketleri neler yapiyosunuz :KK43: ben hala iliskiye giremedim dilator kullanabulirr miyim :KK43:

Kegel hareketleri neler yapiyosunuz :KK43: ben hala iliskiye giremedim dilator kullanabulirr miyim :KK43:
Aynı sizin gibiydim. Bir umut buraya baktım ve yorumlardan sonra hemen dilatör seti aldım. Ve ben asla ilişki deneyememiş, oraya dokunamayan, eşime bile dokundurmayan, kendimi kasam 7 yıllık vajinismusum. Yaklaşık 4 gün önce 1.aparatla başladım tabi kayganlaştırıcı ve emla kremle destekleyerek. Yarım saat olmadan 1.aparatı alabildim. Ve en önemlisi de o zaten. 1i başarabilmek. Nasıl yapacagım derken, buradan kızlardan destek alırken şuan 3. Aparatı da daha yarım saat önce başardım. Ve sevinçten ağladım. Asla dokunamayan ben, 7 yıldır erteleyen ben aşamaların çoğunu kendi başıma yeniyorum 🥹 tabi kegel egzersizleriyle birlikte. Lütfen ilk başta dilatör seti alın. Ben çok önyargılı ve çok korkuyordum o setten. Ama şuan som aşamadayım ve sadece 4 günde🥹 1 gün ara verdim müsait olamadığım için. Yoksa şuan belki de 4 e başlayacaktım bile🥹 lütfen kendinize inanın.

Ay inanmıyorummmm, az önce eşli denedik ve hepsini içime aldım pek ileri geri yapamadık eşim hemen boşaldı aylardır bu anı beklediği için 😅 2 saat önce bu dertle yanıp tutuşurken az önce başarılı olmam beni öyle mutlu etti kiiiiii.. öncesinde aparatla açtım sonra hemen penisi soktum o kadar az acıdı ki acısını su an hatırlamıyorum bile ve kanamadı da. Artık 2.de ve diğer ilişkilerimde beni ne bekliyor kızlar aynısı olmaz dimi başa dönmem dimiii
BAna da yardim :KK43: dilator kullanmak istiyorum ama esimle hic birlesmedik kizliga zarar gelir mi :KK43:

Bana da yardim edin :KK43:
Buyur canım, biz de seninle aynıydık. Dilatör seti kullandık. Kimimiz terapiye gittik ki ben de terapiye gidip kurtuldum. İşin özü dilatör dilatör dilatör. Kızlık zarı diye bişey yok bunu kafandan at. Kendimizi kastığımız için kırmızılık oluyor. Dilatör seti al ve dediklerimizi yap sen de kurtulacaksın

Canım bende bir yıldır hiç birleşim yaşamadık ilk kez pazartesi gün oldu. Dilatörlerle yendim kendim evde. Kan falan gelmedi at onu kafandan yeterince esnemeyi hazırladığın için kanama olmuyor
Tum boylari denedinizmi peki. Esinizle olunca da mi kanama olmadi

Buyur canım, biz de seninle aynıydık. Dilatör seti kullandık. Kimimiz terapiye gittik ki ben de terapiye gidip kurtuldum. İşin özü dilatör dilatör dilatör. Kızlık zarı diye bişey yok bunu kafandan at. Kendimizi kastığımız için kırmızılık oluyor. Dilatör seti al ve dediklerimizi yap sen de kurtulacaksın
HAklisiniz dogru ama eşim anlamaz mi bu durumu yani psikolojim alt ust suan

X