Burda hepimiz dilatörle çalışarak sonunda yendik ,o süreçte yaşadıklarını anlıyorum çünkü yaşamayan anlamaz
yaşadığım için anlıyorum
ama bir gün diyeceksin bu muymuş..
o gün de yakın bu arada sen her gün çalış olur mu günde 1 saatini buna ver canım
ben öyle yapardım en az 45 dk çalışırdım.Ama 1.ile iyice rahat çalışmalarını yap,mesela şunu mutlaka yap,1 i içeri aldığında yarıda bir kendini sık sonra aparatı ittirmeye çalış bak bakalım giriyor mu ,o esnada sen kendini kastığında ne yaşıyorsun.Sonra kendini serbest bırakıp ittirince ne oluyor..bunu tüm aparatlarda yap canım çünkü ilişki denemelerinde yaşadığımız olumsuz deneyimleri aparat çalışarak üstümüzden atıyoruz.
aparatı ileri geri al tak çıkar yap.vajinaya alırken yarıda dur kendini sık öyle ittir ,sonra serbest bırak ittir.Aparat vajinadayken gezdir içinde daireyle
Ve bir aparatla bu söylediklerimi rahat yaptıktan sonra diğer aparata gec canım.Eşli denemede de penis içeri girdiği anda kendimizi sıktığımız için aparatta bu yüzden içeri aldığında yarıdayken kendini sık uçtayken sık ittir bırak kendini ,bunları da deneyimle ,sen bunları çalışınca gücün sende olduğunu farkedeceksin .Diyeceksin ki güç bende
ben istersem olur ben istemezsem olmaz bunu göreceksin.Ezgersiz en güzel çözüm ve ertelememek.Yanında olduğumuzu bil olur mu.Hepimiz aynı yollardan geçtik . Güzel gelişmelerden bizi de haber et cokkk eminim olacağına
iyi geceler canım.