- 17 Nisan 2020
- 98
- 302
- 43
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.501
Çok şükür bin şükür canım benimmm o kadar mutluyum ki. En başından beri çok güveniyordum sana biliyordum güzel haberin yakın olduğunu. Sana yol arkadaşlığı yapmak çok güzeldi beni hiç yormadın. Umutsuz olmadın. Yapamam, olmuyor demedin. Sen bu güzel başarıyı fazlasıyla haketmiştin zaten. Rabbim gönlüne göre versin. Yürüdüğün yollar bahar bahçe olsun inşallah çiçeğimmmYendiiiimmm yaptım yapttııımmm Allahım bağıra çağıra şarkılar söylemek istiyorum yaptım yendim bitti gitti bir yıllık kabus son buldu allahımmmmm biraz önce bitti gitti vajinusmus hemde yıldönümü ayımızda elimle tutup çıkardığımda içime aldığım kadarına inanamadım yarısından fazlası girmişti eşime durup durup yaptım mı girdi mi yani oldu mu başardım mı diyip duruyorum tabikide öncelikle size sonrada elimden tutan beni bu karanlık kuyudan çıkaran, Zezeportuga arkadaşıma çokkk teşekkür ederim rabbim seni iyiki karşıma çıkarmış iyikiiiimm beniiiimmm kızlar Allah hepinizden razı olsun rabbim herkese yenmeyi nasip etsin ahtım vardı yendiğim gece şükür namazı kılıp bu hastalığı olanlara dua edecektim birazdan yapacağım…. Sizi çokkkk seviyorummmmmm