- 26 Ağustos 2017
- 2.530
- 6.478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.301
Canım özelden de konuştuğumuz gibi ben hep kanadım yenene kadar. Kasları kontrol edemiyormuşum onu anladım eşim girene kadar salıyormuşum girdikten sonra tekrar sıkmaya başlıyormuşum haliyle git gel yapmaya başlayınca zorlanmaya bağlı kanama oluyormuş. Bunu da yenince kendim anladım. Ben maalesef hiç doktora gidemedim o süreçte yurtdışında olduğum için buralarda vajinusmus Türkiyedeki kadar yaygın değil doktorlar bile hakim değildi. Ödüm patlıyordu kanamadan dolayı bende bir anormallik mi var diye ama çok şükür yokmuş.Doktorum İstanbul da. Yüz yüze görüşmem mümkün değil. Telefonla görüşüyoruz korkmama söyledi. Bu tarz şeyler yaşayanlar varmış tabi rahat olanda varmış. Kastığım için olabileceğini söyledi. Ama ilk ilişkilerde kasmayan var mı ki neden bu kadar kanasın hadi bir de kanadı iki de kanadı ee üçüncüde tekrar kanadı. Doktorum beni her anlamda muayene etti rahmime kadar baktı içimde bir sıkıntı yara vs yoktu. Hatta ilk ilişkiye girdikten sonra ultrasonla muayene etti. Sol tarafta sürtünmeden kaynaklı hafif tahriş oluşmuş dedi. Az bir şey kanamıştı ilk seferde. Ama ilkinde git gel olmamıştı. Yani bu şekilde. Eve döndüğümde her denememde kanadı ve ağrılı oldu. Lütfen bunu yaşayan yaşamış birileri varsa bana yardımcı olsun. Dilatör yaparken ne canım acıyor ne de zorlanıyorum. İlişki de bu şekilde oluyor
Yine de zorlanmadan dolayı idrar yolu enfeksiyonu falan olacak mı diye dikkatli ol, idrarını yaparken yanma vs olursa aparatlarla çalışma, ilişki deneme.