Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cereser Birde bunlara göre prezervatif varmı?
Annem tek başına yapacagi ve kilolu oldugu icin sanirim kontrol etmesi biraz zor olacak icerde prezervatif kalmasindan korktuk

çok teşekkür ederim anneme sanirim bunun 3 ve 4.boyları önerildi 4 lu set almak yeterli olur o zaman bize
Doktor metaryal vs gibi bir şey belirtmediyse bütçenize uygun olan hangisiyse seçebilirsiniz
Cereser Birde bunlara göre prezervatif varmı?
Annem tek başına yapacagi ve kilolu oldugu icin sanirim kontrol etmesi biraz zor olacak icerde prezervatif kalmasindan korktuk
Ben çalışırken tüm boylara prezervatif taktım içeride kalmaması için küçük olanların prezervatiflerini elimle tutuyordum

materyal belirtmedi sadece genelde 4 lu oluyor paketler siz 3.ve 4.boyunu kullanin dediler.
annem buyuk olanlari kullanacagi icin prezervatiften yana bir sıkıntı olmayacak o zaman

Bu konuya mutlaka göz atın pes etmeyin kızlarrr

R Rabiamuallime
D dhshhs
Kızlar alıntıladıgım sayfaları okur musunuz.Burada neler yaptım yazıyor

hayır kalındı aldırdım bugün 3uncu günüm ama bakimini nasıl yapicam kaç gune duş alip normal yaşantıma donucem ya baticon surmekten sıkıntı geldi
Ben çok az merhem sürmüstüm tabi aynı zamanda vajinismus olduğum için sürmeyi de becerememistim bana doktor baticon vermedi sadece merhem ve antibiyotik yazmıştı ben 4 gün sonra ilk duşumu aldım kendiliğinden geçiyor zaten 2 Ay sürmüştü benim iyileşmesi

Bana ped , peçete falan yasak gazlı bez kullan dedi enfeksiyon kaparsin yoksa dedi baska bişi demedi hee tuvalet sonrası baticon sur dedim ama baticon surmekten biktim

Dr nazife ergen e gitmiştim ben hatta ameliyattan once de gidip kizlik zari ameliyatına gerek var mi diye ondan teyit almıştım biraz araştırın kendisini ben cok memnun kaldım sorunuz olursa yine sorabilirsiniz fiyat vs
Onlada konuştum da fiyati çok uç bakalım iyilesince yenemezssem pelvik iğnesi vurdurucam

Dr nazife ergen e gitmiştim ben hatta ameliyattan once de gidip kizlik zari ameliyatına gerek var mi diye ondan teyit almıştım biraz araştırın kendisini ben cok memnun kaldım sorunuz olursa yine sorabilirsiniz fiyat vs
Bide benim lazerle oldu lokal anesti herşeyi gordum rahattı vajinusmus olsam bu kadarina izin verirmiydim bilmiyorum

Bana ped , peçete falan yasak gazlı bez kullan dedi enfeksiyon kaparsin yoksa dedi baska bişi demedi hee tuvalet sonrası baticon sur dedim ama baticon surmekten biktim
Antibiyotik yazmasi lazim aslinda her ihtimale karşı ben bir sey olacağını sanmıyorum
Bide benim lazerle oldu lokal anesti herşeyi gordum rahattı vajinusmus olsam bu kadarina izin verirmiydim bilmiyorum
4 6 hafta sonra ilişki deneyin olmazsa yine baska çareler ararsınız ama doktor olunca dediğiniz gibi biraz maliyetli oluyor ben çalıştığım için karta taksit yaptırdım ödüyorum taksitle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…