- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.221
Ya çok sevindim adınıza inşallah ben de yenerim. Dua beklerimBenim ileri seviyede değildi muhtemelen iki yıldır bir pozisyonda da olsa bana oluyor gibi geliyordu ama tam olmuyormuş başka pozisyonlarda canım yanıyordu 2-3 kere doktora gittim muayene olamadım aslında hep şüphelendim vajinusmus olduğumdan ama doktorlar normal diyordu neyse en son Dr’a gittiğimde yine muayene olamadım böyle yaparsan eşin senden boşanır dedi o an o kadar çok ağladım ki iki gün ağladım nerdeyse sonra burayı okudum dilatorleri aldım ve kegele başladım hergun yapıyordum dilatorler gelene kadar ilk olarak geçtim ayna karşısına önce oramı inceledim sonra jelle birlikte en küçükten başlayarak parmak egzersizi yaptım ikisi çok rahat oldu ortancaya geçince yanma baskı hissettim sanki mesaneme doğru baskı okuyor gibiydi ama nefes egzersizleriyle ilerlemeye başladım yandığı yerde durdum bekledim 1 hafta kadar önce orta parmak sonra iki parmak şeklinde çalıştım içeriyi keşfetmeye başladım dilatorler gelince onunda en küçüğü çok kolay oldu ikinci dilatorle iki gün çalıştım yatakta rahat olucak şekilde uzandım bacaklarımı kırıp nefes ala vere ilerletmeye çalıştım 3.dikatorle 3 gun çalistim o da beni çok zorlamadı 4.boya geçtiğimde ilk gün hiç olmadı yapamicam heralde dedim ama pes etmedim gerginlik ve yanma oluyordu ama çıkmadan içerde beklettim nefes alıp verdim rahatlayınca kadar sayı saydım rahatlayınca ilerlettim kendime daha az sürede yapacaksın diyordum bi gün 10dk 7dk 5 dk şeklinde düşürüyordum ilk başta çok fazla yanma gerginlik oldu sonra idrari yapar gibi ıkınıp ittiriyordum her gün yaptıkça daha fazla ilerliyorsun zaten yatar pozisyonda ve oturur pozisyonda denemeye çalışıyordum ama en önemlisi nefes egzersizi araya adet falan girdi derken eşli denemeye geçtik tabi jelle oldu dilatore göre daha zor oldu daha kalın geldi kontrol bende olucak şekilde yönlendiriyordum dilatoru yaptığım pozisyonda yaptık evet yanma baskı oluyor ilk günlerde gerekirse sesli bir şekilde nefes alıp verin ama pes etmemek gerekiyor hergun dilatorle gunasiri da eşli deneme yaptık eşli de de önce dilator yapıyorum hala ama şunu söyleyim bunu yenebilmek çok güzel bir his hala kendimi tam serbest bırakamıyorum ama oluyor çok şükür iki yıl boşuna zaman kaybetmişim diyorum inşallah siz de yenersiniz