Ayna karşısında geriliyosan o zaman aparattan önce vajinanı görmeye bakmaya alıştırman lazım kendini, onu bi kabullenmen lazım benim tedavim de bu şekilde başlamıştı. 2 3 gün kegel nefes ve ayna incelemesi yaptım ıkındım açıldığını gördüm bakmaya ve dokunmaya alıştım falan, bunu tavsiye ederim. Bu sayede nereyle çalışacağını da tam olarak öğreneceksin. Geri atması da normal elinle tutmayı bırakırsan ya da gevşetirsen farkında olmadan hafifçe ıkınsan hop dışarda
pnsde bazen ileri geri yapılırken çıkabiliyo normal bişey çıktığında hemen tekrar yerleştir. Fito krem egzersiz yaparken tahriş olmasın diye kullanılıyor bildiğim kadarıyla öyle bir durum yoksa kullanmayabilirsin. Eğer kullanmak istersen de elinle biraz vajina içine doğru sürebilirsin ya da aparata sürüp içeri alırken kremi de yaymış olursun. Pozisyona gelirsek kendini kasacağın şekli biliyosan onu yapma,benim bahsettiğim seninkine çok yakın aslında ben biraz daha dizlerimi kendime çekerek rahat etmiştim. Tabi bu şekilde uzun süre durmak çok zor o yüzden ara sıra mola vermek lazım
birde hep söylediğim gibi asla sadece egzersize odaklanma mutlaka kafanı dağıtacak film müzik gibi bişey olsun arka planda bunun faydasını göreceksin. Ayrıca ne zaman ne konuda destek lazımsa burdayız. İstediğin kadar soru sorabilirsin