- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #266.141
Kegel için önce sadece bir kerelik idrarını yaparken tutmaya çalış orda hangi kasları çalışman gerektiğini hissedeceksin. Sonrasında gün içinde aklına geldikçe sık biraz tut bırak bu şekilde o kaslara söz geçirmeyi öğreneceksinEvet tam olarak böyle umarım dediğin gibi olur ben de buraya yazarımkegel için tam olarak video bulamadım prmak girişi ile kasları sıkıp bıarakacak mıyım? Dilatör kullanabilir miyim bilmiyorum ailemle yaşıyorum ama parmak egzersizlerini deneyeceğim mutlaka
Tamam öyle yapacağım çok teşekkür ederimKegel için önce sadece bir kerelik idrarını yaparken tutmaya çalış orda hangi kasları çalışman gerektiğini hissedeceksin. Sonrasında gün içinde aklına geldikçe sık biraz tut bırak bu şekilde o kaslara söz geçirmeyi öğreneceksin
Bu arada regl iken egzersiz yapma canım.Tamamen bitince yapmalısınArkadaşlar selam. Ben psikoloğa gidiyorum vajinismus için. 6. Seansıma gittim bugün parmak egzersizi uygulamayı gösterdi hocam maket üzerinde. Önünüzdeki haftaya bir dahaki seansa gidecegim. Ama şöyle bir sorun var ben dün regl oldumParmak egzersizine odaklandığım için söylemeyi unuttum. Sizce egzersize tam bitincemi başlayayım son günler azalma olduğunda başlasam sorun olurmu?
Kendisi vajinismus konusunda uzman bir psikologAçıkçası ben Vajinusmus sorunu için Vajinusmus doktorundan tedavi alınmasını daha doğru buluyorum canım
sen faydasını görüyorsun her şey yolundaysa sorun yok ,regl tamamen bitmeden egzersiz yapmasan daha sağlıklıKendisi vajinismus konusunda uzman bir psikolog
Merhaba canım bende bu hafta içi başlayacağım Allahın izniyle senin nasıl geçiyor seanslarKendisi vajinismus konusunda uzman bir psikolog
Kızlarrr sanırım bende bu durumu biraz yenmiş olabilirimilişkiyi tam anlamıyla yaşadık. Denemekten vazgeçmeyin. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben henüz tam olarak alışamadım ama bunu da yeneceğime inanıyorum
Ben asla yapamaz diyenlerdenim. Lütfen ertelemeyin üzerine gidin korkularınızın. Burdan bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorumAynı zamanda hayatımda tanıdığım en iyi kalpli, en sevimli ve alanında uzman olan Nazife hocama da çok teşekkür ediyorum. O olmasa asla başaramaz, cesaret dahi edemezdim. Ama siz edin
Burada çok tecrübeli arkadaşlarımız var onları dinleyin ve egzersizleri yapmaya başlayın. Hepinizi yürekten kucaklıyorum lütfen bunun geçici bir süreç olduğunu bilin ve kendinizi yıpratmayın
Çok sevindim canım darısı banaKızlarrr sanırım bende bu durumu biraz yenmiş olabilirimilişkiyi tam anlamıyla yaşadık. Denemekten vazgeçmeyin. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben henüz tam olarak alışamadım ama bunu da yeneceğime inanıyorum
Ben asla yapamaz diyenlerdenim. Lütfen ertelemeyin üzerine gidin korkularınızın. Burdan bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorumAynı zamanda hayatımda tanıdığım en iyi kalpli, en sevimli ve alanında uzman olan Nazife hocama da çok teşekkür ediyorum. O olmasa asla başaramaz, cesaret dahi edemezdim. Ama siz edin
Burada çok tecrübeli arkadaşlarımız var onları dinleyin ve egzersizleri yapmaya başlayın. Hepinizi yürekten kucaklıyorum lütfen bunun geçici bir süreç olduğunu bilin ve kendinizi yıpratmayın
Evet doktor yardımıyla yendim. Amin canım inşallah dualarım seninleÇok sevindim canım darısı banadoktor yardımıyla mı yendin yoksa buradaki arkadaşların sayesinde mi
Bence kastığından ya da içinde yara falan varsa ondan dolayı da olabilir canım, çok muydu kanama?Kızlar bişey sorucam bizim ilişki oluyor artık çok şükür ama ilk olduğunda değil de 3.kez olduğunda kanama oldu kastigimdan olmuş olabilir mi
Yok ilişkide sırasında farketmedim hatta sonra peceteye silince geldi devam etmediBence kastığından ya da içinde yara falan varsa ondan dolayı da olabilir canım, çok muydu kanama?
Olabilir çok önemli bişey değildir bencede ilk zamanlar olabilir böyle şeylerMuhtemelen kastigim için oldu belki de son ilişkide fazla ilerledi bilemiyorum
Benimde 2 ve 3.ilişkide peçeteye gelecek şekilde olmuştu canım normal ilk zamanlar kasıyoruz ister istemez ☺ devam ederse ve çok olursa doktora danışmayı ihmal etme ❤Kızlar bişey sorucam bizim ilişki oluyor artık çok şükür ama ilk olduğunda değil de 3.kez olduğunda kanama oldu kastigimdan olmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?