- 9 Ocak 2018
- 580
- 1.158
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.121
Normal bişeyse sevindim valla bide bunla uğraşamazdım artık ayda bıkere oluyo katlanırız napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal bişeyse sevindim valla bide bunla uğraşamazdım artık ayda bıkere oluyo katlanırız napalım
Canım bu çok iyi bir ilerleme bitirmek üzeresin haberin olsun Eşin girdiğinde kasılıyorsan eğer eşin çıkmasın sadece bir dur beklet. Sakinle nefes ver bacaklarını gevşet. Çişini yapar gibi yap ve o esnada eşin hareket etsin. O titremenin sebebi hala kasıyor olman buna bağlı olarak da acı hissediyorsun çok normal. Gevşedikçe acı tamamen bitecek sen aparatla çalışmalarını her gün yap hazır hissettikçe de eşli deneme yapabilirsin. Dilersen anestol gibi uyuşturucu kremlerden de destek alabilirsinkızlar bende durumumu güncelliyim 4.aparati rahat yapıyorum ve eşli denemeye geçtik daha bi kere denedik çok zorlandım bacaklarım titredi resmen tam anlamıyla içerde hareket olmuyor zaten ufacık bir harekette çok canım yanıyor hergun bu şekilde denesek aparattaki gibi ilerleme olur mu acaba
Aynen bekliyorum o esnada çok canım yansada biliyorum geçeceğini nefes alıp verdikçe de geçiyor 10-15 saniye kadar anca oluyor yanma sayı saya saya rahatlıyorum bende peki o ileri geri hareketler daha olmaz heralde onun için biraz daha mı alışmam lazımCanım bu çok iyi bir ilerleme bitirmek üzeresin haberin olsun Eşin girdiğinde kasılıyorsan eğer eşin çıkmasın sadece bir dur beklet. Sakinle nefes ver bacaklarını gevşet. Çişini yapar gibi yap ve o esnada eşin hareket etsin. O titremenin sebebi hala kasıyor olman buna bağlı olarak da acı hissediyorsun çok normal. Gevşedikçe acı tamamen bitecek sen aparatla çalışmalarını her gün yap hazır hissettikçe de eşli deneme yapabilirsin. Dilersen anestol gibi uyuşturucu kremlerden de destek alabilirsin
Yeterince bacaklarını ve vajina kaslarını salabilirsen aslında hemen olur.Aynen bekliyorum o esnada çok canım yansada biliyorum geçeceğini nefes alıp verdikçe de geçiyor 10-15 saniye kadar anca oluyor yanma sayı saya saya rahatlıyorum bende peki o ileri geri hareketler daha olmaz heralde onun için biraz daha mı alışmam lazım
Teşekkürler zamanla olur inşallahYeterince bacaklarını ve vajina kaslarını salabilirsen aslında hemen olur.
Vajinismusa by by demişsin geriye sadece bu yeni duruma alışmak kalmış hepsi zamanla olacak her ilişki bir öncekinden daha rahat olacak mümkün olduğunca sık ilişkiye girin ve iyice alışana kadar öncesinde egzersiz yapmaya devam edin ☺kızlar bende durumumu güncelliyim 4.aparati rahat yapıyorum ve eşli denemeye geçtik daha bi kere denedik çok zorlandım bacaklarım titredi resmen tam anlamıyla içerde hareket olmuyor zaten ufacık bir harekette çok canım yanıyor hergun bu şekilde denesek aparattaki gibi ilerleme olur mu acaba
Kontrolü ele aldığı da tabiki olacak!Merhaba bende Nazife hocayla çalışıyorum bugün üçüncü boyu zorlanmadan aldım şükür penis rahat olacak mı
Ya az önce 2 defa 2. Boy dilatörü sokup çıkardım 3. Kere denedim olmadı bir yere çarpım durdu sonra ayakta denedim tekrar oldu yatarak denedim yine girmedi sebebi nedir ki acaba moralim bozuldu şuanKontrolü ele aldığı da tabiki olacak!
Ya az önce 2 defa 2. Boy dilatörü sokup çıkardım 3. Kere denedim olmadı bir yere çarpım durdu sonra ayakta denedim tekrar oldu yatarak denedim yine girmedi sebebi nedir ki acaba moralim bozuldu şuan
Halbu ki bugün 3. Bile yapmıştım doktorun yanımda çok rahatYa az önce 2 defa 2. Boy dilatörü sokup çıkardım 3. Kere denedim olmadı bir yere çarpım durdu sonra ayakta denedim tekrar oldu yatarak denedim yine girmedi sebebi nedir ki acaba moralim bozuldu şuan
Halbu ki bugün 3. Bile yapmıştım doktorun yanımda çok rahat
Benim üstte olduğum pozisyonda daha rahat oluyor kontrol bende olduğu için galibaVajinismusa by by demişsin geriye sadece bu yeni duruma alışmak kalmış hepsi zamanla olacak her ilişki bir öncekinden daha rahat olacak mümkün olduğunca sık ilişkiye girin ve iyice alışana kadar öncesinde egzersiz yapmaya devam edin ☺
Tebrikler canım, o kalınlığa da alışacak vajinan en az iki günde bir yapmaya çalışınBenim üstte olduğum pozisyonda daha rahat oluyor kontrol bende olduğu için galiba
az az hareket etmeye de başladım yine de dilatordeki gibi olmuyor ama biraz daha kalın geliyor galiba ama bu bile beni çok sevindiriyor gerçekten inşallah benim de zevk aldığım zamanlar gelir darısı herkesin başına
Bende üstte daha rahat oluyorum hala ilk birleşme o şekilde oluyo ☺ zamanla hepsi olacak sık sık ilişkiye girin yeter ☺Benim üstte olduğum pozisyonda daha rahat oluyor kontrol bende olduğu için galiba
az az hareket etmeye de başladım yine de dilatordeki gibi olmuyor ama biraz daha kalın geliyor galiba ama bu bile beni çok sevindiriyor gerçekten inşallah benim de zevk aldığım zamanlar gelir darısı herkesin başına
Üstte nasıl duruyorsunuz penisi dikleştirip mi alıyorsunuzBende üstte daha rahat oluyorum hala ilk birleşme o şekilde oluyo ☺ zamanla hepsi olacak sık sık ilişkiye girin yeter ☺
Tebrikler canım, o kalınlığa da alışacak vajinan en az iki günde bir yapmaya çalışın