- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #266.121
Yendiğim ilk günüm geldi aklımaPenisi rahatça alabilip eşimin de (afedersin) boşalana kadar git gel yapabildiği versiyona kadar ben yendim demedim. Zaten bunu rahatça yapabilir olunca artık kafanda bu korkular bitince kendini salmaya ve ana odaklanmaya başlıyorsun. Orgazm beyinde başlar.
Hayır bir defa alınca öyle düşüncen olsa da görüyorsun bir daha yapınca ne kadar yersiz olduğunuAnladım teşekkürler peki mesela ilk yapınca ikinci yapışta mesela acaba girer mi girmez mi diye düşünceniz oldu mu yada şöyle soruyum vajina bir kez giriş olunca alışıyormu kendiliğinden
Dediğim gibi ilkinde eş rahat rahat gitgel yapabilir seviyede olduysa 2.de olmama şansı olmuyor.Anladım teşekkürler peki mesela ilk yapınca ikinci yapışta mesela acaba girer mi girmez mi diye düşünceniz oldu mu yada şöyle soruyum vajina bir kez giriş olunca alışıyormu kendiliğinden
Aynen ilk yendiğim gün zevk falan aklımıza gelmediYendiğim ilk günüm geldi aklımahem penisi içeri alıp hem ileri geri yapmasına izin vermiştim çok güzel bir duygu yani zevkten öte bunu başardığını görmek ,ve birkaç saat sonra tekrar denemiştim bu defa kayganlaştırıcı sürmeden yapmıştım ve aparat denemeden:) o gün çok cesarete gelmiştim :) mücadele edip ertelemeyen herkes yeniyor eninde sonunda.
Yaaa bence bu konuda çok masum ve çok tatlıyızDediğim gibi ilkinde eş rahat rahat gitgel yapabilir seviyede olduysa 2.de olmama şansı olmuyor.zaten her yapışta çok daha hızlı giriş sağlanıyor. Ben ilk zamanlar senin gibi korktuğum için eşime her gün yapalım tekrar kapanmasın dedim ama merak etme öyle bir şey olmuyor
Geçmişi böyle anmak da ne güzel dimiAynen ilk yendiğim gün zevk falan aklımıza gelmedieşim de aşkım başardık sonunda falan diyordu. Şaşkınlıkla sevinç arası çok garip bir andı şimdi sen deyince aklıma geldi kendi kendime güldüm
Aparatlarımız canım aparatlarımızGeçmişi böyle anmak da ne güzel dimibana oldu oldu demişti :) daha önce de oluyor bak diye kandırıuordu beni cesaretlenim diye o yüzden biraz şaşırmıştım olduğunda
Çok teşekkür ederim umarım ben de aşabilirimP Poncikellabeybii burası aktif topik konuyla ilgili burda yazılan yazıları geriye doğru okursan mutlaka faydası olacak
Doktor da öyle dedi ama üç kez denedik sevgilimle ve vajinismus olabilirsin dedi. Parmakla rahatlatmaya çalıştığında hiçbir şey hissetmedim ama penis girince kasıyorum kendimi. Bir de aşırı kuru o bölge. Yeterince kayganlaştırıcı da kullanmadık galibaİlk cinsel birliktelik ben tam olarak Vajinusmus olduğunu düşünmüyorum canım :) burda yenen arkadaşların yazılarını okursun sana yol gösterir daha kısa sürede atlatırsın bu durumu
Kegel egzersizi yap canım bunun için ,videolar aç izle ,doktor Vajinusmus dediyse ben kısa sürede atlatacağını düşünüyorum ,dilatörle çalış hemencecik kurtulKızlar bir de doktora gittikten sonra mesane kısmımı çok kastığımı fark ettim. Otururken ayaktayken bile sıkıyorum. Fark ettikten sonra gevşemeye çaba gösteriyorum. Bunun da faydası olur dimi
Moralini bozma en kısa sürede atlatırsın yeter ki isteDoktor da öyle dedi ama üç kez denedik sevgilimle ve vajinismus olabilirsin dedi. Parmakla rahatlatmaya çalıştığında hiçbir şey hissetmedim ama penis girince kasıyorum kendimi. Bir de aşırı kuru o bölge. Yeterince kayganlaştırıcı da kullanmadık galibaumarım kısa sürede atlatırım
Bende başardım galiba kızlar zor da olsa eşim ileri geri hareketler yaptı ve bosalmada oldu yine canım yandı ama baştaki kadar olmadı dayanmaya çalıştım yine kendimi kastigim için ben bişey anlamadım tabiYendiğim ilk günüm geldi aklımahem penisi içeri alıp hem ileri geri yapmasına izin vermiştim çok güzel bir duygu yani zevkten öte bunu başardığını görmek ,ve birkaç saat sonra tekrar denemiştim bu defa kayganlaştırıcı sürmeden yapmıştım ve aparat denemeden:) o gün çok cesarete gelmiştim :) mücadele edip ertelemeyen herkes yeniyor eninde sonunda.
canım tebrik ederimm çok mutlu oldumBende başardım galiba kızlar zor da olsa eşim ileri geri hareketler yaptı ve bosalmada oldu yine canım yandı ama baştaki kadar olmadı dayanmaya çalıştım yine kendimi kastigim için ben bişey anlamadım tabiama inanılmaz mutlu oldum eskiden oluyor sanıyordum ben meninin çoğu dışarı akıyordu kime sorsam normal diyordu ama öyle değilmiş arkadaşlar evet akıyor ama hemen değil ayağa kalkınca akıyor bunu görmek bile çok güzel biseymis ya sizlere de gerçekten çok teşekkür ederim buradaki yazan herseyi yaptım doktora gitmeden evde kendim yenebildim
Evet tam olarak böyle umarım dediğin gibi olur ben de buraya yazarımVajinusmus derecenin ağır olduğunu düşünmüyorum çünkü bacaklarını açmaya izin vermişsin ,parmak girişine izin vermişsin ,kasmışsın ama penis girişine de izin vermişsin bir kısma kadar ,doğru anladım dimikaslarımızı kastığımızda penisin içeri girmemesi için mücadele ediyoruz gibi bir şey ,dilatör çalışarak pratik yapıyoruz ,penisi içeri aldığımızda kaslarımızı yönetmeyi öğreniyoruz dilatörlerle,burda hepimiz ya dilatörle ya da parmak çalışması ile yendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?