İlk birleşme çoğumuzda sadece pnsi içeri alıp biraz bekleyip çıkarmak şeklinde oldu tıpkı aparat ya da parmak egzersizi gibi. Ama o an yendiğini kafasına kodluyo insan ben öyle olmuştum ertesi gün korkusuzca kendim istemiştim ilişkiyi. Bu kişiye göre değişebilir tabi ama ben 5.derece vajiydim en üst seviye yani. İlklerde zevk de olmayabilir benim tam anlamıyla ne olduğunu anlayıp zevk almam 4 ayı bulmuştu kimi de ilk ilişkiden zevk alır buda kişisel bir durum. Hamilelik konusuna gelirsek eğer korunma imkanı varsa eşinle ortak karar alıp ilişkiye girmeye alışana kadar çocuk yapmamak doktorlar tarafından da öneriliyo ama diyelim ki beklenmedik anda oldu o zaman da hiç olumsuz düşünmeden yaşayacağın mucizeye odaklanmak en güzeli
hamilelik bi kadına verilen en büyük nimetlerden bence korkularla geçirmemek lazım öyle bi süreci. Vajiliyken hamile kalıp bebeğini kucağına alan insanlar da oldu. Yakın zamanda normal doğumla bebeğine kavuşanlarda oldu,beynine bir kere öğrettiğinde unutma başa dönme olmaz ☺