- 6 Aralık 2022
- 1.533
- 4.119
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.101
Merhaba formda yazılan yazılar hastalığı yenmek için yeterince özel yazılar bir göz atın önce .Geriye doğru okuyarak.Ne aşamadasın ? Bugüne kadar neler yaptın nasıl bi süreç geçirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek arkadaşım ile yendikten sonra bir ayrılık sürecimiz oldu. Yaklaşık 1 ay önce tekrar bir araya geldik. Anlayacağınız ilişkide kopukluk olunca süreç biraz sekteye uğradı. Yaklaşık bir aydır haftada bir ilişki yaşıyoruz ama dediğim gibi ben de zevk alma durumu yok, sadece içimde doluluk hissi var. Bu normal değil sanırım. Nazife hn doktorumdu, birkaç ay sürer demişti vajinal orgazm için ama durum gecikti sanırım ben de.Bence doktora gitmenize şimdilik gerek yok,ne kadar süre oldu yeneli?
Şöyle ki, burda yenen bir çok kadın birkaç ay zevk almıyor 2 günde bir ilişkiye girmesine rağmen ilk zamanlar tamamen başarılı brileşmenin sağlanmasıyla vakit harcanıyor. İlişki sayısı ve sıklığı arttıkça zamanla zevk almaya başlayacaksınız.Erkek arkadaşım ile yendikten sonra bir ayrılık sürecimiz oldu. Yaklaşık 1 ay önce tekrar bir araya geldik. Anlayacağınız ilişkide kopukluk olunca süreç biraz sekteye uğradı. Yaklaşık bir aydır haftada bir ilişki yaşıyoruz ama dediğim gibi ben de zevk alma durumu yok, sadece içimde doluluk hissi var. Bu normal değil sanırım. Nazife hn doktorumdu, birkaç ay sürer demişti vajinal orgazm için ama durum gecikti sanırım ben de.
Evet ben de arkadaşımın dediklerini söylücektim önceleri başarılı birleşmeye odaklandıktan sonra zamanla zevk süreci de kendiliğinden oluşmaya başlıyorŞöyle ki, burda yenen bir çok kadın birkaç ay zevk almıyor 2 günde bir ilişkiye girmesine rağmen ilk zamanlar tamamen başarılı brileşmenin sağlanmasıyla vakit harcanıyor. İlişki sayısı ve sıklığı arttıkça zamanla zevk almaya başlayacaksınız.
Benim doktorum ilişki olduktan sonra bir süre zevk almaman normal ama ilişki sırasında sanki zevk varmış gibi oyun oyna rol yap zamanla gerçekten zevk alacaksın demişti. Bende öyle yaptım ve faydası olduErkek arkadaşım ile yendikten sonra bir ayrılık sürecimiz oldu. Yaklaşık 1 ay önce tekrar bir araya geldik. Anlayacağınız ilişkide kopukluk olunca süreç biraz sekteye uğradı. Yaklaşık bir aydır haftada bir ilişki yaşıyoruz ama dediğim gibi ben de zevk alma durumu yok, sadece içimde doluluk hissi var. Bu normal değil sanırım. Nazife hn doktorumdu, birkaç ay sürer demişti vajinal orgazm için ama durum gecikti sanırım ben de.
Bencede psikolojik zaten vajina esnek olduğu için zamanla tamamı giriyorAslında bu durum vajinismus olmayanlarda da geçerli olan bir şey, konuştuğum kişilerden bildiğim şekliyle böyle yani. İlk günden sorunsuz yapan kişiler hep böyle söyledi ilk ilişki gerçekleştikten sonra bir süre vajina hala dar olduğu için çoğu bir iki ay p.n.s i yarıya kadar girecek şekilde cinsel ilişki yaşamış. Zamanla da tamamı girecek şekilde genişleme yaşamış yani bu durum fizyolojik bence vajinismusa bağlı değil diye düşünüyorum.
Adet bitiminden sonraki ilişkide ben de biraz hafif kasılıyorum. Sanki içeride ekstra bir sürtünme hissi var gibi geliyor ve hoşuma gitmiyorUzun zaman sonra bende bir şey sorcam kızlar. Ben vajinismusu yeneli 1.5 sene oldu sorunsuz ilişki yaşıyorum ama şöyle bi sorunum var adet bitiminden sonraki ilk ilişkide birleşme olduğunda tuhaf bi his oluyo acı kesinlikle değil sızlama falan da değil ama keyifsiz bi his bişey batıyo gibi oluyo ilk girişte sonra geçiyo. Böyle bi sorun yaşayan oldu mu acaba niye oluyo. Enfeksiyon falan yok onu biliyorum
Yani bende ilişki anında ön sevişmeyi uzun tutmalısınzUzun zaman sonra bende bir şey sorcam kızlar. Ben vajinismusu yeneli 1.5 sene oldu sorunsuz ilişki yaşıyorum ama şöyle bi sorunum var adet bitiminden sonraki ilk ilişkide birleşme olduğunda tuhaf bi his oluyo acı kesinlikle değil sızlama falan da değil ama keyifsiz bi his bişey batıyo gibi oluyo ilk girişte sonra geçiyo. Böyle bi sorun yaşayan oldu mu acaba niye oluyo. Enfeksiyon falan yok onu biliyorum
Aynı şekilde benimde hoşuma gitmiyor niye oluyo onu da çözmüş değilimAdet bitiminden sonraki ilişkide ben de biraz hafif kasılıyorum. Sanki içeride ekstra bir sürtünme hissi var gibi geliyor ve hoşuma gitmiyor
Başından beri ön sevişme hep uzundur bizim ıslaklık konusunda da sıkıntı yok sadece adet bitimi sonrası ilk ilişkide oluyoYani bende ilişki anında ön sevişmeyi uzun tutmalısınz
Ben de çözemedim canım bende de oluyorAynı şekilde benimde hoşuma gitmiyor niye oluyo onu da çözmüş değilim
Vajina da siğil olabilir çünkü bende de aynıydı doktora gittim siğil var dediBaşından beri ön sevişme hep uzundur bizim ıslaklık konusunda da sıkıntı yok sadece adet bitimi sonrası ilk ilişkide oluyo