Bu forma keşke daha evvel gelseydim, herkes birbiriyle dayanışma içerisinde ve herkes te o yollardan geçtiği için tam destek halde. Yardım için çabalayan tüm arkadaşlar hayatınızda hep güzellikler olsun.
Ben buraya üye olmadan keşfetmeden önce yanlış doktor deneyimlerimden çözmeye ya uğraşmadım ya da amatör şekilde çözmeye çalışıyordum. Dilatöre ön yargılı davrandım. (Danışmanlık aldığım birisi eşin varken öyle yabancı şeyler sokulmaz boşver şeklinde garip bir tedavi! Yöntemi uyguluyordu
ama çok yanlışmış şimdi anlıyorum, zaten eşimizi alıyor olsaydık vajini olmazdık yani, bir de başka şeylerde de tedavi olurken bir çok araç kullanılıyor bu da bir tedavi yolu serum alırken iğne itiliyor kolumuza bu ve bunun gibi bir çok tıbbi alet var dilatörde öyle tedavi aracı gibi düşünelim) dilatörsüz ya da parmaksız zor. Sürekli denesem de p.n.s ile denedim olmayınca hem eşim hem ben çözemeyişin sonucu bir denediysek bir iki ay uğraşmadık bile. Şu an ben 3 deyim ama inanılır gibi değil hepsinde oranın açılıp genişlediğini hissediyor insan bunu keşfetmek bile bence çözüme yaklaşmaktır. Hala ön yargısı olan varsa olmasın boş yere güzel zamanlarımız gidiyor. 3 daha evvel zar zor itelemiştim şimdi onu içimde sağa sola gerdirip daire çizebiliyorum. Pens vajen birleşmesi nasıl olur olacak bilemiyorum. Ama istikrarla dilatör ya da parmak yöntem neyse devam etmemiz gerekli sanırım. Sonuçta sporda da kasları çalışa çalışa yönetip şekillendiriyoruz aynı şey ora için de geçerli. ( ben oraya bir şey girebilme ihtimalini düşünürken bile fena oluyordum ama giriyor oraya bir şeyler bunu aşmak için dilatör gerçekten yardımcı)
Yaparken de arkadaşımızın dediği gibi sadece oraya odaklanmıyorum çok sevdiğim eski bir dizim var onu açıyorum diziye kendimce yorum yapar odaklanırken dilatörü itiyorum kafam dalmışken gidiyor kendi zaten. Diziye dalmışken baktım girmiş bile. Ortamı sıcak yapıyorum, ada çayı yakıyorum; bu tarz rahatlatıcı kafa dağıtıcı şekilde ilerlemek sanırım doğru olanı olacaktır.
Hala ön yargısı olan varsa diye yazmak istedim. Çözmüş değilim ama aşamam belki cesaret verir birilerine