Tebrik ederim ben de, geçmiş olsun da denebilir:) Ben de uğraşıyorum ve yine sizin gibi
Zezeportuga 'nın desteği ile bayağı ilerledim aparatlarda. Meleğimiz o bizim, sağolsun varolsun
Şu zar meselesini okuyunca canım sıkıldı. Bu süreçte benim de kırgınlıklarım oluyor, eşimin bir oflaması bile aşırı kırıyor ama sizin eşinizin zarı ve apartları sorun etmesine ne demeli bilmem. Hayır yani becerebilsek yapardık, belli ki yapamamışız hiç:) Neyse, ben de benim zar durumumdan emin değilim, ilk denemelerde zorlamadan dolayı kanama olmuştu ama onların zarla ilgili olduğunu düşünmemiştim birleşme yaşayamadığımız için. Sonrasında ise o kadar aparat denedim, hiç kanama olmadı.
Dün doktora gittiğimde sordum zar meselesini tekrar. Zar olayının aslında kendini gerçekleştiren bir kehanet olabileceğini söyledi. Bazı kişilerde tabii ki oldukça dar, açılması için yırtılmak zorunda kalıyor ama yeterince esnemeyi gevşemeyi başarabilirsek zar etkilenmeden de ilişkiye girilebilirmiş. Ama hem tecrübesizlik hem de kanama olacak, dar olacak acıyacak diye düşünmemiz eninde sonunda kanama olmasına sebep oluyor. Doktorun anlattığı bir hikayeye göre, Uzak Doğu'da eski zamanlarda Kama Sutra sanatını küçük yaştan itibaren öğretirlermiş kızlara ve onlar esnemeyi bildikleri için hiçbir zaman kanamaları olmazmış.
ktphn3434 tekrar geçmiş olsun, her şeyin güzel olmasını diliyorum sizin için ve hepimiz için.