- 26 Ağustos 2017
- 2.590
- 6.675
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.361
Çok teşekkürler
Arkadaşlarım yardımcı olun
Alıntıladığım yorumu bi oku@noname99 canım yukarıda olan notlara tıkla ve oku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler
Arkadaşlarım yardımcı olun
Alıntıladığım yorumu bi oku@noname99 canım yukarıda olan notlara tıkla ve oku
Seni böyle cümlelerle görmek mutlu etti beniTeşekkür ederim şimdi daha iyiyi şükür o günden sonra böyle hişi yaşamadık umarım tüm arkadaşlar başarır vajinismus için az ağlamadom. Ama geçti gitti hepsi
Geri dönüşlerin en güzeli darısı diğer herkesin başınaGünaydın arkadaşlarımvajinismusu yenmiş bir arkadaşınız olarak geri dönmüş bulunmaktayım
çok mutlu oldum canım tebrik ederimGünaydın arkadaşlarımvajinismusu yenmiş bir arkadaşınız olarak geri dönmüş bulunmaktayım
Çok teşekkür ederim bütün dualarım çabalasa da çabalamasa da bununla uğraşan herkeseçok mutlu oldum canım tebrik ederim
Amin canım bundan sonrası daha güzel olacak inşallah insanın kendine özgüveni geliyo bu sadece Vajinusmus değil başaramadığı bir şeyi halt edince harikayız bizÇok teşekkür ederim bütün dualarım çabalasa da çabalamasa da bununla uğraşan herkese
Zezeportuga iyi kiiiii varsınAmin canım bundan sonrası daha güzel olacak inşallah insanın kendine özgüveni geliyo bu sadece Vajinusmus değil başaramadığı bir şeyi halt edince harikayız biz
Yavv senin Allahına kurban çok çok tebrik ederim güzelimmm. Bundan sonra her şey çok daha güzel olacak inşallah.Günaydın arkadaşlarımvajinismusu yenmiş bir arkadaşınız olarak geri dönmüş bulunmaktayım
Sen de iyi ki varsın Çiçeğimmm. Kuzum ben bu sayfadan sürekli çıkmış bulunuyorum ya neden öyle oluyor acaba.? Ben de kimse bir şey yazmıyor demek ki diyordum. Bana gelmiyormuş meğer.Zezeportuga iyi kiiiii varsın
Ben de Google üzerinden giriyorum devamlı çıkmış görünüyorum kuzum sayfaya girince görüyorum her yazılan bildirim olarak da gelmiyor,kadınlar kulübünü tlf indirdin mi canım öyle yaparsak çıkış olmaz düzenli gelir bildirimler diye düşünüyorumSen de iyi ki varsın Çiçeğimmm. Kuzum ben bu sayfadan sürekli çıkmış bulunuyorum ya neden öyle oluyor acaba.? Ben de kimse bir şey yazmıyor demek ki diyordum. Bana gelmiyormuş meğer.
Bana da aynısı oluyor hiç bildirim gelmiyorSen de iyi ki varsın Çiçeğimmm. Kuzum ben bu sayfadan sürekli çıkmış bulunuyorum ya neden öyle oluyor acaba.? Ben de kimse bir şey yazmıyor demek ki diyordum. Bana gelmiyormuş meğer.
Kadınlar klübü uygulaması var mı?Ben de Google üzerinden giriyorum devamlı çıkmış görünüyorum kuzum sayfaya girince görüyorum her yazılan bildirim olarak da gelmiyor,kadınlar kulübünü tlf indirdin mi canım öyle yaparsak çıkış olmaz düzenli gelir bildirimler diye düşünüyorum
Bakim var mı :)Kadınlar klübü uygulaması var mı?
Bence yok uygulamaya şimdi yazdım dekolte-kadınlar kulübü diye bi uygulama çıktıBana da aynısı oluyor hiç bildirim gelmiyor
Evet ben de bakmıştım yok böyle devam yapıcak bir şey yokBence yok uygulamaya şimdi yazdım dekolte-kadınlar kulübü diye bi uygulama çıktı
Nedense olur diye düşündüm böyle devam mecburEvet ben de bakmıştım yok böyle devam yapıcak bir şey yok