- 17 Nisan 2020
- 98
- 302
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.401
Elsa ben de kendimi dünyanın en iflah olmaz vajinusmus hastası olarak nitelendiriyordum. Sanki herkes iyileşecek ben öyle kalacak gibiydim. 4 yıllık evliyim aparatları 1.5 yıllık evliyken yapabiliyordum. Ama eşli olmadı devamı gelmedi. İki kez doktor tedavisine başladım. Birine bir gün gidip yarım bıraktım. En son gittiğim doktorda 3 günde yendim. Tam olarak yendim sayılmazdı aslında sadece giriş oluyordu. 2 ay böyle devam etti olmuyor diye denemekten kaçtım pes ettim. Sonra azimle yeniden kalktım iki günde bir, olsa da olmasa da deneyeceğiz diye eşimle kural koyduk. Yerimde saydığım günler oldu. Ama denemekten vazgeçmedik. Ve üçüncü ilişkide aparatları da spreyi de bıraktım.Bu hastaligi yenen butun kadinlar adina cok seviniyorum fakat sunu anlayamiyorum. Burada, ben esim yaklasinca bile titriyordum, agliyordum sonra 3 gunde cozdum 1 haftada cozdum yazanlar var. Ben o kadar degilim mesela, afedersiniz, kendi elimle tutup icime sokmaya calisiyorum kaba tabirle yada basi biraz giriyor cok az da olsa ama neden aylardir aparatlari bitiremiyorum? Nedir acaba bendeki sorun? Sanki bir tek ben bu sekilde kalacakmisim gibi.
Ben şimdi dönüp Zezee'ye bir şeyler söylemek istersem bu; Asla pes etmemek, kararlı, azimli olmak olurdu. Yorulduğunda bırakmayı değil, dinlenmeyi dene derdim.
Ben aparatları bir gün çalışıp, iki hafta elime almıyordum. Azimsizdim.
Aslında insan olayın içindeyken o psikolojiyle bazen sağlıklı düşünemiyor. Ben bulunduğum noktanın zafere çok yakın bir yer olduğunu bilmiyordum. 4. Aparatı yapabiliyordum sonra eşli olmadı diye pes ettim. Oysaki orası karanlık tünelin sonuydu. Ben bunu bilmediğim için minicik kalan yolu yürümedim. Bir kaç adım daha atsam güneşi görecektim. Hep sanki daha çok var kasveti çöküyordu üstüme. En büyük hatam bu.
Bide şu yanılgıya düşüyoruz aparatları süper filan yapmanıza gerek yok. 3.aparattan sonra yenen arkadaşlar da oldu. Tüm aparatları yarım yarım yapmasına rağmen peniste başarılı olanlarda. O yüzden oraya çok takılmayın. Penis aparatları yapmaktan çok daha kolay.
Lütfen pes etmeyin canım arkadaşlarım.
Küçük detayları önemseyin. Aman nefes işte, kegel işte zaten yapıyorum onları deyip geçmeyin. Küçük detaylar birleşmeden ortaya o büyük zafer çıkmıyor.
Hepinize başarılar diliyorum. Sormak istediğiniz bir şey olduğunda yazın