- 21 Kasım 2023
- 22
- 51
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.401
Detaylı yazdım umarım birilerine faydam olur. Eşimde erken boşalma problemi vardı . internet üzerinden araştırdık erkekler içinde vemcaine sprey faydalı olduğunu okumuştuk geç boşalma için , eşime duşa giricem çıkınca 4. dilatör için birlikte çalışalım dedim. kabul etti duşa girdim eşim bu sırada penise sprey sıkmış. bende 4. boyutu önce tek çalıştım tak çıkar yaptım uyuşturucu vecamin sıktım bu şekilde 20 dk ortalama beklettim eşimi çağırdım dilatörü ona bıraktım . sonra yatak ucu pozisyonuna geçtik ayarlayamadık bi türlü , salonda tekli koltuğa geçtim altıma yastık aldık bacakları yan kenarlara koyunca çok rahat ettim. sonra başı girdi dur nefes alıcam dedim tamamı girdi dedi inanamadım gösterdi hafif içime girdiğini hissettim penis geç söndü hızlı yapmaya çalıştı dur desemde yaptı bende acı hisstetmediğim için ses çıkarmadım geç boşaldı (yani vecamin onun içinde işe yaradı ) sonra hafif sızı vardı iç kısımda . 2 saat sonra gece heycandan uyuyamadık uyuşuk değildi bu sefer tekrar yatakta misyoner yaptı ve yine oldu 2. denemede erken boşaldı ama içime alabildiğim için çokta sorun etmedik. Not: Kayganlaştırıcı olarak bebek yağı kullandım .