- 24 Aralık 2021
- 2.804
- 14.246
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.321
Âmin, inşallah5.derece vajinismustan normal doğuma nerden nereyeAllah bağışlasın koştuğuna oynadığına, her güzel anına şahit olmayı nasip etsin Allah Hayırlı bir evlat olsun ve sana da çok geçmiş olsun ❤
Nedense dünden beri aşırı karamsarlık çöktü üstüme..Önce umutsuzluk kelimesini hayatından çıkar. Asla çaresiz değilsin başta hepimiz senin gibi hissettik ama sonuçta kazanan biz olduk. Sende yapabilirsin kendini olumsuz düşüncelere bırakma. Ne aşamadasın bu zaman kadar ne yapabildin anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım
Kulak çöpünü deneyin? Ben ilk onunla başlamıştım. Onun ucunun girmesi bile bana büyük cesaret verniçtiNedense dünden beri aşırı karamsarlık çöktü üstüme..
Ben daha en baştayım..
Ayna karşısında oturma ama bakmak bile beni kötü yapıyor.. bir iki defa dilatör ile denemek istedim ama sadece dokundurabildim.. ileri gidemedim..
Yapamıyorum.. :/
İlk aynadan bakmakla başladım nefes alıp verince orada çok az da olsa açıklık olduğunu görüncemutlu olmuştum. Sonra hemen kulak çöpüne cesaret edip denedim . Başta sadece ucu oldu baya uğraştım ama ucunun girmesi bile bana büyük umut versi. Sonea tamamı girince artık oranın nefes alıp verince esnediğini iyice anladım . Daha sonea serçe parmağımla denedim onunda sadece ucu girdi o arada dilatör siparişi vardı dilatör gelene kdar serçe parmakla çalışmaya çalıştım . Dişatör gelince 1 direkt oldu zaten . Her şey cesaret ve çabalama işi . Hepimiz synı yollardna geçtik merak etmeyinKulak çöpünü deneyin? Ben ilk onunla başlamıştım. Onun ucunun girmesi bile bana büyük cesaret verniçti
Misyoner şuan bunda çok rahatım ve burnumdan derin nefes alıp ağzımdan veriyorum bu gevşetmeye çok işe yarıyorTeşekkür ederim peki pızisyon ?
O zaman önce aynada bakabilecek ve dokunabilecek hale gelmen lazım. Bende bu şekilde başladım ayna karşısında incele dokunmaya tanımaya çalış nefes egzersizi yaparak hafif ıkınarak ordaki değişimi görmeye çalış. Dilatör sonraki aşama. Kendine biraz süre ver eğer ilerleme olmazsa doktor yardımı almam gerek canımNedense dünden beri aşırı karamsarlık çöktü üstüme..
Ben daha en baştayım..
Ayna karşısında oturma ama bakmak bile beni kötü yapıyor.. bir iki defa dilatör ile denemek istedim ama sadece dokundurabildim.. ileri gidemedim..
Yapamıyorum.. :/
Tebrik ederim canımKızlardır ben vajinismusu yendim emeği geçen herkesten Allah razı olsun
O zaman önce aynada bakabilecek ve dokunabilecek hale gelmen lazım. Bende bu şekilde başladım ayna karşısında incele dokunmaya tanımaya çalış nefes egzersizi yaparak hafif ıkınarak ordaki değişimi görmeye çalış. Dilatör sonraki aşama. Kendine biraz süre ver eğer ilerleme olmazsa doktor yardımı almam gerek canım
Tamam onu da deneyeyimKulak çöpünü deneyin? Ben ilk onunla başlamıştım. Onun ucunun girmesi bile bana büyük cesaret verniçti
Sizin adınıza cok sevindim..Kızlardır ben vajinismusu yendim emeği geçen herkesten Allah razı olsun
Cok teşekkür ediyorumSizin adınıza cok sevindim..
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşaAllahBugün işten ayrılmak zorunda kaldım.Bugün itibariyle işsizim benim için dua eder misinizumarım uzun süre işsiz kalmam
Çok teşekkür ederim canım amin senin de kalbinden ne diliyorsan hepsi gerçek olsun hayırlısıylaRabbim hayırlı kapılar açsın inşaAllah
acaba sakinleştirici olarak ne verdi? benim sorunum aparatları vs yapıyorum eşli denemede de bir kısmı giriyor ama tamamını alamıyorum korku değil de heyecanlanıp kasıyorum kendimiBenim doktorum bana sakinleştirici verdi. Belki onun sayesinde çok sakindim, kendimi sıkmamaya çalışıyorum bir de birleşmeyi değilde haz almaya odaklanıyorum. Dilatör de kullandığım da gözüm kapalı sanki eşimle ilişkiye giriyormuşum gibi hayal ediyorum. Doktorum öyle tavsiye etmişti.
O zaman size şöyle söyleyebilirim. Dilatörü bilinçli yapmak faydalıdır yani içinize alınca burundan derin nefes ağızdan nefesi vermek, ve ben yapabilirim çok basit bak oldu bitti diye kendine telkinde bulunmak.acaba sakinleştirici olarak ne verdi? benim sorunum aparatları vs yapıyorum eşli denemede de bir kısmı giriyor ama tamamını alamıyorum korku değil de heyecanlanıp kasıyorum kendimi2 yıldır bu illetle uğraşıyorum
maşallah ne güzel eczaneye sorsam verir mi? acabaO zaman size şöyle söyleyebilirim. Dilatörü bilinçli yapmak faydalıdır yani içinize alınca burundan derin nefes ağızdan nefesi vermek, ve ben yapabilirim çok basit bak oldu bitti diye kendine telkinde bulunmak.
İlacı doktor direk verdi eczaneden almadım sadece 1 taneydi yarım yarım içtim o da çok sersemleştiriyor ve uyku yaptırıyor. Bence ona bile gerek yoktu şuan ilaçsız ve kendime nazar değdirmiyim kayganlaştırıcı bile kullanmıyorum artık