- 8 Ağustos 2017
- 26
- 57
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.301
Sizin adınıza cok sevindim..Kızlardır ben vajinismusu yendim emeği geçen herkesten Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin adınıza cok sevindim..Kızlardır ben vajinismusu yendim emeği geçen herkesten Allah razı olsun
Cok teşekkür ediyorumSizin adınıza cok sevindim..
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşaAllahBugün işten ayrılmak zorunda kaldım.Bugün itibariyle işsizim benim için dua eder misiniz umarım uzun süre işsiz kalmam
Çok teşekkür ederim canım amin senin de kalbinden ne diliyorsan hepsi gerçek olsun hayırlısıylaRabbim hayırlı kapılar açsın inşaAllah
acaba sakinleştirici olarak ne verdi? benim sorunum aparatları vs yapıyorum eşli denemede de bir kısmı giriyor ama tamamını alamıyorum korku değil de heyecanlanıp kasıyorum kendimi 2 yıldır bu illetle uğraşıyorumBenim doktorum bana sakinleştirici verdi. Belki onun sayesinde çok sakindim, kendimi sıkmamaya çalışıyorum bir de birleşmeyi değilde haz almaya odaklanıyorum. Dilatör de kullandığım da gözüm kapalı sanki eşimle ilişkiye giriyormuşum gibi hayal ediyorum. Doktorum öyle tavsiye etmişti.
O zaman size şöyle söyleyebilirim. Dilatörü bilinçli yapmak faydalıdır yani içinize alınca burundan derin nefes ağızdan nefesi vermek, ve ben yapabilirim çok basit bak oldu bitti diye kendine telkinde bulunmak.acaba sakinleştirici olarak ne verdi? benim sorunum aparatları vs yapıyorum eşli denemede de bir kısmı giriyor ama tamamını alamıyorum korku değil de heyecanlanıp kasıyorum kendimi 2 yıldır bu illetle uğraşıyorum
maşallah ne güzel eczaneye sorsam verir mi? acabaO zaman size şöyle söyleyebilirim. Dilatörü bilinçli yapmak faydalıdır yani içinize alınca burundan derin nefes ağızdan nefesi vermek, ve ben yapabilirim çok basit bak oldu bitti diye kendine telkinde bulunmak.
İlacı doktor direk verdi eczaneden almadım sadece 1 taneydi yarım yarım içtim o da çok sersemleştiriyor ve uyku yaptırıyor. Bence ona bile gerek yoktu şuan ilaçsız ve kendime nazar değdirmiyim kayganlaştırıcı bile kullanmıyorum artık
sertleşmesi için uzunca sevişme gayreti gösteriyor musunuz? Eşin açıkça tahrik olduğu şeyleri söylediyse ve yapıyorsanız biraz daha deneyin olmazsa tıbbi yardım alın.Vajinismysu yenen arkadaşlar size bir sorum olacaktı . Tam iyice yendim artık her şry olması gerektiği gibi dedim 3. Gün eşim sertleşmemeye bŞladı. Üst üste yaptık ondandır dedim 2 gün ara verdik bugün yine yakınlaştık hatta giyindim edindim ama bi dokundum yine sertleşmemiş. Vajinismusu yenen arkadaşlar bu sorunu yaşadı mı? Nasıl düzeldi. Bi bitmedi şu cinsellik derdimiz arkadaş. Evlenmeden önce yanağından öpsem sertleşiyoru. Evlendik vajinismus süresince de gyet sertleşiyordu ne zaman öpsem dokunsam direkt sertti. Şuan canım acayip sıkıldı moralim bozuldu
Evet giyindim kuşandım baya uzunca yakınlaştık. Ki dediğim hibi bi hafta öncesine kadar dokunduğum an sertleşiyordu beş dk dasertleşmesi için uzunca sevişme gayreti gösteriyor musunuz? Eşin açıkça tahrik olduğu şeyleri söylediyse ve yapıyorsanız biraz daha deneyin olmazsa tıbbi yardım alın.
Önce vajinismys şimdi bu durum . İyice çıldırma noktasına geldim artık.. bir türlü beceremedik bu işisertleşmesi için uzunca sevişme gayreti gösteriyor musunuz? Eşin açıkça tahrik olduğu şeyleri söylediyse ve yapıyorsanız biraz daha deneyin olmazsa tıbbi yardım alın.
Kafana takma bu kadar canım genelde vajinismus sonrası erkeklerde olabiliyor ve kendiliğinden düzeliyor ama içiniz rahat olsun diye doktor desteği alabilirsiniz çözümü olan bir durumÖnce vajinismys şimdi bu durum . İyice çıldırma noktasına geldim artık.. bir türlü beceremedik bu işi
Bende duymuştum vajinismus sonrası yaşandığını o yüzden yaşayanlar nasıl düzeldi diye soracaktımKafana takma bu kadar canım genelde vajinismus sonrası erkeklerde olabiliyor ve kendiliğinden düzeliyor ama içiniz rahat olsun diye doktor desteği alabilirsiniz çözümü olan bir durum
Belki kafasına taktığı birşeyler vardır eşinizinBende duymuştum vajinismus sonrası yaşandığını o yüzden yaşayanlar nasıl düzeldi diye soracaktım
Her şey iyiydi aslında ya bir de öyle dan diye olunca şaşırdım bende . Çünkü hafta başı iki gün üst üste normal yaşadık ondan sonra ikidir olmuyor . Önceleri de dediğim gibi hemen sertleşiyordu. Ne zamanki normal ilişki yaşamaya başladık böyle bi şeyler olduBelki kafasına taktığı birşeyler vardır eşinizin
Umarım bir an önce düzelir çünkü önce vajinismus şimdi bu iyice sinirlerim harab oldu . Ne cinsellikmiş arkadaş diyorum artık bi beceremedik yani karı koca bi türlü beceremedik şu işi . Çoluk çocuk herkes yapıyor halbukiKafana takma bu kadar canım genelde vajinismus sonrası erkeklerde olabiliyor ve kendiliğinden düzeliyor ama içiniz rahat olsun diye doktor desteği alabilirsiniz çözümü olan bir durum
Arada bir oluyormuş böyle sorunlar belki geçici birşeydir devam ederse doktora gitmekte fayda varHer şey iyiydi aslında ya bir de öyle dan diye olunca şaşırdım bende . Çünkü hafta başı iki gün üst üste normal yaşadık ondan sonra ikidir olmuyor . Önceleri de dediğim gibi hemen sertleşiyordu. Ne zamanki normal ilişki yaşamaya başladık böyle bi şeyler oldu
Umarım geçicidir ya sağolunArada bir oluyormuş böyle sorunlar belki geçici birşeydir devam ederse doktora gitmekte fayda var