- 4 Mayıs 2023
- 69
- -6
- 6
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.281
Dilatör çalışması yapan arkadaşlara tavsiyede bulunmak istiyorum burada daha çok vemcaine spreyden bahsediliyor ben onuda kullandım emla kremde kullandım ama kesinlikle emla krem daha iyi uyuşturuyor halen dördüncü aparatı yerleştirmekte zorlanıyorum ama geçen gün emla krem kullandım çok kolay yerleştirdim ve bir çok kez tak çıkar yaptım yarın regli olucağım bugün eşli deneme yapıcaktım ama kısmet olmadı regliden sonra eşli deneyeceğim emla krem ile. Kullanmak isteyen arkadaşlar ben şöyle yaptım kremi azcık(fındık büyüklüğünde) üçüncü aparatın ucuna sürüp ittirdim 1 dakika bekleyip aparatı çıkardım10 15 dakika sonra uyuştu.Ben yaklaşık 2 aydır aparat çalışması yapıyorum bu süreç biraz uzadı daha doğrusu ağırdan aldım iyice alışayım diye fakat ne zaman eşli denemeye kalksak hep eşimin modu düşük oluyor yüzünde yine olmucak ifadesi oluşuyor buda bana yansıyor haliyle benimde modum düşüyor bir bahane ile iptal ediyoruz bu konuda bana fikir vericek olan varmı eşimin bu durumuna nasıl çözüm bulabilirim ?