Merhaba arkadaşlar 1 senedir bu platformdayım beni bilen arkadaşlar biliyordur. 4. Dikatöre kadar da kendim yapmıştım ama eşli de olmuyordu. Mecburi artık kliniğe gittim çok pahalıydı ama artık yapacak birşey yoktu kendim de ha bugün ha yarın diye diye 2 seneye getirttim. İçim gitti o kadar para verdik onun yerine bi tatile giderdik
Yani bana kalsa vermezdim, ama eşim birşey olmaz vercez yeterki iyileş diyince neyse aman çok para konusu yaptım ah biz kadınlar
Sadece gelirsek 3 günde %100 başarılı olacağız dediler tamam dedik başladık gerçekten de öyle oldu ben asla inanmıyordum.
Ama bugün sabah yaptık misyoner pozisyonda hafif kasıldım ama eşim tam girdiğini söyledi asla hissetmedim
Ve çok kezde gelgit yaptı arkadaşlar inanır mısınız çoo haz aldım normalde böyle kliniğe gidenler hemen haz almıyor ama ben çok haz aldım hoşuma gitti. Sonra eşim boşaldı tabi biz kadınlar çabuk boşalamıyoruz eşime tekrar yapalım dedi biraz daha yaptık gelgit de yaptı.
Normalde bunu yazanlara asla inanmazdım, ana gerçekten bakın yemin edebilirim ki, penis dilarörden daha çok kolay
Darısı sizlerin başına inşallah başarırsınız bende söylemek istedim çünkü çoğu kez heo burayı takip ederdim bana yardım eden arkadaşlar da oldu. Allah razı olsun onlardan ama ben gerçekten kliniğe gitmeseydim yapamazdım. Ha onlarda dilatör kullandı ama ben o şekilde hiç yapmamıştım