• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şu anda dört aparatı da alabiliyorum. Eşimin iki parmağını alabiliyorum. Dört beş gün de geldiğim nokta bu, sırf buraya kadar gelmek bile benim için mucize. Bu arada bütün hafta izinliydim ama hem aparatlara hem eşli parmak egzersizlerine hep dokuz gibi falan başladık. Yani ise gittiğim zamanlarda kendimce bahane bulmuşum onu gördüm

Şu anda dört aparatı da alabiliyorum. Eşimin iki parmağını alabiliyorum. Dört beş gün de geldiğim nokta bu, sırf buraya kadar gelmek bile benim için mucize. Bu arada bütün hafta izinliydim ama hem aparatlara hem eşli parmak egzersizlerine hep dokuz gibi falan başladık. Yani ise gittiğim zamanlarda kendimce bahane bulmuşum onu gördüm
Hepimiz illa ki bi bahane bulmuşuzdur canım bu hastalık böyle bişey zaten hep ertelemek için bişeyler buldurur insana 😄 ama çok güzel ilerlemişsin tebrik ederim. Kendini eşli denemeye hazır hissediyorsan regl olmadan önce yapabilirsin ama eğer gerçekten hazır değilsen regl bitimine kadar kendini psikolojik olarak hazırlayıp egzersizlerini yine tekrar ederek eşliye geçebilirsin. Bunun kararını en doğru sen verirsin. Başarı çok yakın unutma 🥰

Hepimiz illa ki bi bahane bulmuşuzdur canım bu hastalık böyle bişey zaten hep ertelemek için bişeyler buldurur insana 😄 ama çok güzel ilerlemişsin tebrik ederim. Kendini eşli denemeye hazır hissediyorsan regl olmadan önce yapabilirsin ama eğer gerçekten hazır değilsen regl bitimine kadar kendini psikolojik olarak hazırlayıp egzersizlerini yine tekrar ederek eşliye geçebilirsin. Bunun kararını en doğru sen verirsin. Başarı çok yakın unutma 🥰
O kadar doğru ki gerçekten istemsizce erteliyorum🙈 inşallah devamından da haberdar ederim 🥰🙏

Merhabalar bayadir yazmıyordum. Bu süreçte arkadaşım Zezeportuga 🌺bana destek veriyordu özelden. Onunla birlikte dördüncü aparata kadar ilerledim. Eşimle de iki parmak yapabiliyorum artık. Bu hafta full izin alıp evde egzersizler yaptım. İşten uzaklaşmak psikolojik olarak bana iyi geldi. Benim için son adım artık eşli birleşme biliyorum, bugün yarın regl de olacağım ondan dolayı acaba hemen bu akşam eşli deneme yapsam mı yoksa şu regl biraz aradan çıksın da yine aralıksız egzersiz ve eşli denemelerle mi ilerlesek pek emin olamadım, siz ne dersiniz?
deneyebilirsin olmazsa da moral bozmaya gerek yok çalışmaya devam edersin ama ya olursa ? :)

Wemcain kullandim birkac kere ama hic etki etmedi. Sadece yakiyor baska bir etkisi yok uyusturmuyor gibi. O kadar cok hizlanridip cozmek istiyorum ki anlatamam, tahmin ediyorsundur. Sen aparatlarla mi yenmistin?
Aparatla yendim ben 😊 anestol da kullandım istersen kullan sen de bi dene bakalım. Mesela ikinci aparatı deniceksen birinci aparata anestol sür içeri aldığında içerde beklet birkaç dk iyice emilsin sonra ikinciyi dene

Merhaba arkadaşlar 1 senedir bu platformdayım beni bilen arkadaşlar biliyordur. 4. Dikatöre kadar da kendim yapmıştım ama eşli de olmuyordu. Mecburi artık kliniğe gittim çok pahalıydı ama artık yapacak birşey yoktu kendim de ha bugün ha yarın diye diye 2 seneye getirttim. İçim gitti o kadar para verdik onun yerine bi tatile giderdik😅
Yani bana kalsa vermezdim, ama eşim birşey olmaz vercez yeterki iyileş diyince neyse aman çok para konusu yaptım ah biz kadınlar😂
Sadece gelirsek 3 günde %100 başarılı olacağız dediler tamam dedik başladık gerçekten de öyle oldu ben asla inanmıyordum.
Ama bugün sabah yaptık misyoner pozisyonda hafif kasıldım ama eşim tam girdiğini söyledi asla hissetmedim 🫣
Ve çok kezde gelgit yaptı arkadaşlar inanır mısınız çoo haz aldım normalde böyle kliniğe gidenler hemen haz almıyor ama ben çok haz aldım hoşuma gitti. Sonra eşim boşaldı tabi biz kadınlar çabuk boşalamıyoruz eşime tekrar yapalım dedi biraz daha yaptık gelgit de yaptı.
Normalde bunu yazanlara asla inanmazdım, ana gerçekten bakın yemin edebilirim ki, penis dilarörden daha çok kolay
Darısı sizlerin başına inşallah başarırsınız bende söylemek istedim çünkü çoğu kez heo burayı takip ederdim bana yardım eden arkadaşlar da oldu. Allah razı olsun onlardan ama ben gerçekten kliniğe gitmeseydim yapamazdım. Ha onlarda dilatör kullandı ama ben o şekilde hiç yapmamıştım

Merhaba arkadaşlar 1 senedir bu platformdayım beni bilen arkadaşlar biliyordur. 4. Dikatöre kadar da kendim yapmıştım ama eşli de olmuyordu. Mecburi artık kliniğe gittim çok pahalıydı ama artık yapacak birşey yoktu kendim de ha bugün ha yarın diye diye 2 seneye getirttim. İçim gitti o kadar para verdik onun yerine bi tatile giderdik😅
Yani bana kalsa vermezdim, ama eşim birşey olmaz vercez yeterki iyileş diyince neyse aman çok para konusu yaptım ah biz kadınlar😂
Sadece gelirsek 3 günde %100 başarılı olacağız dediler tamam dedik başladık gerçekten de öyle oldu ben asla inanmıyordum.
Ama bugün sabah yaptık misyoner pozisyonda hafif kasıldım ama eşim tam girdiğini söyledi asla hissetmedim 🫣
Ve çok kezde gelgit yaptı arkadaşlar inanır mısınız çoo haz aldım normalde böyle kliniğe gidenler hemen haz almıyor ama ben çok haz aldım hoşuma gitti. Sonra eşim boşaldı tabi biz kadınlar çabuk boşalamıyoruz eşime tekrar yapalım dedi biraz daha yaptık gelgit de yaptı.
Normalde bunu yazanlara asla inanmazdım, ana gerçekten bakın yemin edebilirim ki, penis dilarörden daha çok kolay
Darısı sizlerin başına inşallah başarırsınız bende söylemek istedim çünkü çoğu kez heo burayı takip ederdim bana yardım eden arkadaşlar da oldu. Allah razı olsun onlardan ama ben gerçekten kliniğe gitmeseydim yapamazdım. Ha onlarda dilatör kullandı ama ben o şekilde hiç yapmamıştım
Bizim evde kendimiz yaptigimiz dilator yontemi ile doktorun yaptirdigi yontemin farkliliklari var mi?

Merhaba bende 4. Boy dilatörde zorlanıyorum . Bu videoyu başlangıç aşamasında olanlar için tavsiye ederim izleyebilirsiniz .
83F38455-5DDD-4BA1-9D87-03391076FAC0.jpeg

Bizim evde kendimiz yaptigimiz dilator yontemi ile doktorun yaptirdigi yontemin farkliliklari var mi?
Bana göre var şöyle kegel egzersizleri pek önemsemiyordum. Onun çok faydası var bi de tak çıkar ileri geri çok yaptırıyor. Benim en büyük hatam eşime yaptırmamam, dilatörü ona denettirseydim belki çözmüş olacaktık. İşte 3 pozisyonda dilatörü yaptırıyor doktor bi kez yapıyor sonra ben yapıyorum. Sonra eşim yapıyor bana burda ki amaç eşine güvenmek o ona teslim olmak.
Yani şöyle diyim ben bir günde 3 boyutuna kadar dilatörleri başardım ama ara ara yapıyordum. Sonra eşli de başarısız olunca bırakıyordum. Tekrar yapıyordum bende ki hata dilatörü içime alıp sadece bırakmak yani bir saat bile bırakıyordum. Halbuki ileri geri çokça yapsaydım tak çıkarı yapsaydım. Zaten kaslarımı yönetmiş olurdum. O an ki mantığım hıh tamam dilatör girdi tamam ama o iş malesef öyle olmuyor

Merhaba hanımlar eşli denemede wemcain sprey kullandım eşim değdiği gibi ereksiyon kaybı oluştu buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olurmusunuz bilen varsa
Spreyden sonra biraz bekleyip dışını yıkayabilirsin ya da en kesin çözüm prezervatif kullanabilirsin

Back