- 21 Kasım 2023
- 22
- 51
- 8
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #265.261
Tebriklerrrr bende 2 yıldır çekiyorum 4. Boy benide 1 hafta uğraştırdı ama şuan yapabiliyorum bendede kanama v.s olmadıMerhaba bugün 4. Boyu başardım kanama olur acır diye korkuyordum bişey olmadıdoğru nefes ve yönünü ayarlayınca ne kadar kolaymış yaklaşık 2 yıldır çekiyordum 1 senelik yazışmaları 1 ayda nerdeyse okudum. Ortalama 1 yada 2 ay gibi bi sürede başaran arkadaşlar olduğunu gördüm . Bende hergün egzersiz yaptım inşallah eşimlede başarıcam emeği geçen herkesten allah razı olsun Sessizce yorumları okuyup önerilerinden faydalandığım bir çok kişi var allah hepinizden razı olsun.
Eminim daha çok kadın vardır sessizce burayı okuyan senin vesilenle onlara da seslenmiş olalım. Hepimiz aynı yollardan geçtik aynı mücadeleyi verdik, yorulduk çokça ağladık, belki pes ettik ama burda o kadar güzel insanlar var ki hemen elimizden tutup kaldırdılar ve yola devam ettikMerhaba bugün 4. Boyu başardım kanama olur acır diye korkuyordum bişey olmadıdoğru nefes ve yönünü ayarlayınca ne kadar kolaymış yaklaşık 2 yıldır çekiyordum 1 senelik yazışmaları 1 ayda nerdeyse okudum. Ortalama 1 yada 2 ay gibi bi sürede başaran arkadaşlar olduğunu gördüm . Bende hergün egzersiz yaptım inşallah eşimlede başarıcam emeği geçen herkesten allah razı olsun Sessizce yorumları okuyup önerilerinden faydalandığım bir çok kişi var allah hepinizden razı olsun.
gözünüzaydın canım çok duygulandım okurkenBurada eskisi kadar aktif değilim ancak ara ara okuyup takip etmeye çalışıyorum sizleri. Bilen bilir, 5. derece vajinismustum. Değil eşimin dokunması, yaklaşması ile kaskatı kesilip resmen panik atak geçiriyordum. Ben yendim. Hamile kaldım ve bir hafta önce normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım. Buraya ne kadar çok ağlayarak mesaj yazdım, çok güzel insanların yardımıyla kendimi yalnız hissetmedim. Herkes yapıyor, dünyada bir ben bunu yapamayacağım herhalde derken geçti gitti. Eski mesajlarımın çaresizliği, yardım arayışları geçmiş sayfalarda hâlâ duruyor.
Vajinismus yüzde yüz çözümü olan bir durum, kendi kendinize yenebiliyorsanız ne güzel ama olmuyorsa sakın kendinizi yıpratmayın, uzman desteği almaktan çekinmeyin. O kadar kısa sürede ve kolayca çözülüyor ki bunun için mi bu kadar beklemiştim, bu muymus yani diyorsunuz. Allah bu durumu yaşayan herkese yükünü en kısa zamanda sırtından atmayı nasip etsin.
Allah senden de razı olsun,inşallah sen de aşacaksın Burdaki tüm arkadaşlarım kurtulacak bu yüktenMerhaba bugün 4. Boyu başardım kanama olur acır diye korkuyordum bişey olmadıdoğru nefes ve yönünü ayarlayınca ne kadar kolaymış yaklaşık 2 yıldır çekiyordum 1 senelik yazışmaları 1 ayda nerdeyse okudum. Ortalama 1 yada 2 ay gibi bi sürede başaran arkadaşlar olduğunu gördüm . Bende hergün egzersiz yaptım inşallah eşimlede başarıcam emeği geçen herkesten allah razı olsun Sessizce yorumları okuyup önerilerinden faydalandığım bir çok kişi var allah hepinizden razı olsun.
Güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederimgözünüzaydın canım çok duygulandım okurkenRabbim sağlık versin uzun ömür versin bebeğine Allah analı babalı büyütsün inşallah.Ve evet Allah bu durumu yaşayan herkesin yükünü en kısa zamanda üstünden atsın kurtulsun geride kalsın herkesin bu günler,bu muymuş diyelim hep birlikte
Merhaba.Nasıl yapıyorsunuz, nasıl ilerliyorsunuz ben bir arpa boyu yol gidemiyorum..
Ben bu işi yapamayacam sanırım..
Şuan o kadar umutsuz ve çaresizim ki..
ben de kendi başıma 1 adım yol alamadım, buradan destek veren çok kişi oldu. ama ben yapamadım. doktor eşliğinde yendim. herkes kendisi yenecek diye bir şey yok, bazıları cidden ağır vaka oluyor.Nasıl yapıyorsunuz, nasıl ilerliyorsunuz ben bir arpa boyu yol gidemiyorum..
Ben bu işi yapamayacam sanırım..
Şuan o kadar umutsuz ve çaresizim ki..
6 yıl dememiş, 6 ay demişben de kendi başıma 1 adım yol alamadım, buradan destek veren çok kişi oldu. ama ben yapamadım. doktor eşliğinde yendim. herkes kendisi yenecek diye bir şey yok, bazıları cidden ağır vaka oluyor.
6 yıl diyorsunuz, daha fazla direnmeyin bir profesyonelle ilerleyin bence. iyice araştırın ama kapı kapı dolaşmayın. parası neyse gözden çıkarın. benim tavsiyem bu.. naçizane
Merhaba hayırlı uğurlu olsun . Sağlıkla büyüsün. Acaba siz sprey vs kullanıyor muydunuz ? Hamile kaldığınızda kayganlaştırıcı kullanıyor muydunuz? Kullanmadıysanız nasıl o aşamaya geldiniz ?Burada eskisi kadar aktif değilim ancak ara ara okuyup takip etmeye çalışıyorum sizleri. Bilen bilir, 5. derece vajinismustum. Değil eşimin dokunması, yaklaşması ile kaskatı kesilip resmen panik atak geçiriyordum. Ben yendim. Hamile kaldım ve bir hafta önce normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım. Buraya ne kadar çok ağlayarak mesaj yazdım, çok güzel insanların yardımıyla kendimi yalnız hissetmedim. Herkes yapıyor, dünyada bir ben bunu yapamayacağım herhalde derken geçti gitti. Eski mesajlarımın çaresizliği, yardım arayışları geçmiş sayfalarda hâlâ duruyor.
Vajinismus yüzde yüz çözümü olan bir durum, kendi kendinize yenebiliyorsanız ne güzel ama olmuyorsa sakın kendinizi yıpratmayın, uzman desteği almaktan çekinmeyin. O kadar kısa sürede ve kolayca çözülüyor ki bunun için mi bu kadar beklemişim, bu muymus yani diyorsunuz. Allah bu durumu yaşayan herkese yükünü en kısa zamanda sırtından atmayı nasip etsin.
Ağrı sızı olmaması çok iyi ya ben defalarca yağtım hala ağrı sızı geçmediMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Üs üstte 2 gün ilişkiye girdik hiç ağrı sızı olmadı bende hatta hazda aldım. Ama 2 gündür karnım çok şişkin ve ağrıyor anlamadım neden böyle oldu. Böyle olan varsa yazabilir mi korktum şahsen
Teşekkür ederim, Âmin inşallahMerhaba hayırlı uğurlu olsun . Sağlıkla büyüsün. Acaba siz sprey vs kullanıyor muydunuz ? Hamile kaldığınızda kayganlaştırıcı kullanıyor muydunuz? Kullanmadıysanız nasıl o aşamaya geldiniz ?
Sevindim buna çünlü kayganlaştırıcı gebe kalmaya engel denince kullanmayayım dedim ama çok zorlandım. Hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyordunuz acaba ?Teşekkür ederim, Âmin inşallahDoktorla yendim ve tedavim boyunca aparat +anestol+fito krem+kayganlastirici kullandım. Hiç sprey kullanmadım. İlk birkaç ilişki boyunca da yine aparat + anestol+fito +kayganlastirici kullandım. Birkaç deneme sonrasında sadece kayganlastirici ile devam ettim. Hamile kaldigimda da kayganlastirici kullanıyordum hem de bol kullanıyordum.
Hep su bazlı kullandım, en son kullandığım durexti. Daha uzun süre ıslaklık sağladığı ve hemen kurumadigi için doktorum viaxi önermişti. O bitince denemek için durex aldım, pembe bir ambalajı vardı. O esnada hamile kaldım.Sevindim buna çünlü kayganlaştırıcı gebe kalmaya engel denince kullanmayayım dedim ama çok zorlandım. Hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyordunuz acaba ?
ben 6 yıl anladım pardon, 6 yıl kendi yenemeyen daha fazla uğraşmasın gitsin dr a diye düşündüm.6 yıl dememiş, 6 ay demişChemarims ama gerekiyorsa doktora gitmek lazım tabii. Ben de gidiyorum ama evde yapacaklarımı anlattı doktor sadece. Bazı şeyleri kendi kendime başarmamı istedi, haftaya tekrar randevum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?