Evet kaldırılmamıştır canım,başka eczanelere sorar mısın,hepimiz aparatlara çalışırken zorlandığımız anlar oldu tabiki canım ilk başta bunları yaşaman önce doğal bi süreç bunu söyleyim,ben kendi sürecimi anlatim
ilk 3 aparatı çok kolay yapabilmiştim 4.aparatta takılmıştım biraz,tekrar 3.aparata dön onu ileri geri tak çıkar yap canım vajina girişinde beklet kendini sık o an o şekilde ittirmeye çalış bak bakalım giriyor mu,girmediğini göreceksin,sonra ıkın esne çiş yapar gibi yaptığın esnada aparatı içeri güçlü ittir görüyorsun giriyor ama her defasında bol kayganlaştırıcı sürerek yap bu çalışmaları canım.Aparat çalışırken bu çalışmalar da önemli çünkü kontrolün sende olduğunu görüyorsun.3 ile çalışmalarını biraz daha fazla yap daha sonra tekrar 4 e geç bir defa bile içeri alsan ilk denemede cok önemli başarı ileri geri yapmaya odaklama kendini,neden yapamıyorum deme o da olacak
4.aparatı yapmadan önce her defasında 1,2,3 ile calısmaları yapıp öyle geçmeni tavsiye ediyorum.4.aparatı diğer aparatlara göre daha da güçlü ittir kuzum korkma sen esnediğinde onun da 1,2,3 aparatlardan farkının olmadığını göreceksin