Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok güzel bir söz gerçekten evet bir kere oldu olmaması için bir sebep yok artık ama ben gene heyecanlanıyorum sanki bu heyecanım stresim hiç gitmeyecekmiş gibi sizin gibi yenenlerden böyle şeyler duymak beni çok rahatlatıyor gerçekten
Bu çok normal bende de olmuştu. İlk defa başardığımda tekrar denemekten kaçınmıştım.☺️ Güzel bir yere çıkıyorsun o başarıyı yaşıyorsun haliyle tekrar aşağı düşme endişesi oluyor. Ya olmazsa, boşuna mı sevinmiş olacağım gibi şeyler geçiyor aklından. Ama merak etme kuzum sen oraya emek vererek çıktın, o merdivenin her basamağını deneyimledim. Artık düşsen bile korkma. Sen o yolları biliyorsun 🪜

İnşallah bu bendeki durum normaldir 😌üzmiycem ama kendimi işkini yaptıysam ikinciside elbet olucak belkide şuan kastığım için kendimi kötü hissettiğim için olmadı

Merhaba, online terapi aldim demissiniz. Sadece konusma ile mi rahatlatiyor? Yenmenizde etkisi cok oldu mu
Tabiki yenmeden etkili oldu doktor sayesinde oldu yoksa yenemezdim. Evet evde kendi kendine yenen cok fazla kadın var ama demekki ben o kadar güçlü değildim yapamadım.
Aparat tek başıma çok denedim burdan da yardım alarak ama 1. Boyutunu bile içime alamadım.
Doktor önce online terapi yaptı sonrasında aparat ödevi verdi bu aparatı nasıl almam gerektiğini vs anlattı. O kadar deneyip yapamadığım aparatı bi anda yaptım sok oldum. Bütün bunlar gerçekten bilgi eksikliğinden oluyor doktor bana çok şey anlatyi bilmediğim şeyleri öğretti sorduğum sorulara bikmadan cevap verdi. Çok kısa bir sürede yendim. Evde kendi başına aparat denedin mi hiç??

Benim de içime sinmedi iptal ettim. Nazife Ergen çok öneriliyor burda eğer izmir’de olsaydı kesin giferdim ama online düşünmüyorum. Benim seviyem biraz yüksek gibi yani egzersizleri doktorla beraber yapmam lazım. Başka türlü cesaret edemem ama Parmak ve dilatör egzersiziyle tedavi ediyor Nazife Ergen
Sen bilirsin canım. Derecenin bilemem ben yaşadığım şehirde doktora gittigimde orta derece demişti. Bana göre online ya da yüz yüze farketkiyor. Doktor seni çok rahatlatıyor ve bilgilendiriyor gerçekten çok faydalı. Sana tavsiyem hangi doktorla devam edersen et doktorunun söylediği her şeyi yap sakın vazgeçme hırslı ol başarıcam de eminim başaracaksın 🌸

Tabiki yenmeden etkili oldu doktor sayesinde oldu yoksa yenemezdim. Evet evde kendi kendine yenen cok fazla kadın var ama demekki ben o kadar güçlü değildim yapamadım.
Aparat tek başıma çok denedim burdan da yardım alarak ama 1. Boyutunu bile içime alamadım.
Doktor önce online terapi yaptı sonrasında aparat ödevi verdi bu aparatı nasıl almam gerektiğini vs anlattı. O kadar deneyip yapamadığım aparatı bi anda yaptım sok oldum. Bütün bunlar gerçekten bilgi eksikliğinden oluyor doktor bana çok şey anlatyi bilmediğim şeyleri öğretti sorduğum sorulara bikmadan cevap verdi. Çok kısa bir sürede yendim. Evde kendi başına aparat denedin mi hiç??
Ben denedim evet, en son 2. Aparati yapabiliyordum, sıkıldım biraktim aylar once. Baslayacagim tekrar tabi. Wemcain uyusturucu sprey de aldim onunla yeniden baslayacagim. Aslinda istikrarli devam etsem belki kisa surede halledecegim.

Arkadaşlar merhaba . Sprey ile vajinismusu yenen ya da eşli birlikteliğine spreyli giren tecrübeli arkadaşlar. Spreyi ne zaman ve nasıl bıraktınız ? Ayrıca bu spreyin bir zararı var mı hiç doktora soran oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim

Ben aparatları alabiliyorum ama eşli yapamıyoru, sık sık da denemiyoruz olmayınca canım sıkılıyor ondan sanırım düşünmek denemek istemiyorum
Bazı insanların maalesef böyle zorlu bir süreç oljyor . Bende aynı durumdaydım size tavsiyem ertelemeyin tek çözümü sürekli denemek. Benfe her adımı o kadar yavaş ilerliyorum ki benimde bazen çpl canım sıkılıyor . Şimdi spreyle birliktelik yaşauabiliyoruz . Ama hala ilk girişte öyle rahat bırakamkyorum kendimi hemencecik girmiyor . Ve hala spreysiz yapmaya cesaretim yok

Arkadaşlar merhaba . Sprey ile vajinismusu yenen ya da eşli birlikteliğine spreyli giren tecrübeli arkadaşlar. Spreyi ne zaman ve nasıl bıraktınız ? Ayrıca bu spreyin bir zararı var mı hiç doktora soran oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim
Burada yenenler spreyin bi zararının olmadığını döylemişler ama ben de bilmiyorum tam . Hera klinikte falan tedavi sürecinde de emla krem kullandırıyomuş doktorlar başka kliniklerde de demekki bi zararı yok . Ama uzun süre kullanmamak lazım genede

Bazı insanların maalesef böyle zorlu bir süreç oljyor . Bende aynı durumdaydım size tavsiyem ertelemeyin tek çözümü sürekli denemek. Benfe her adımı o kadar yavaş ilerliyorum ki benimde bazen çpl canım sıkılıyor . Şimdi spreyle birliktelik yaşauabiliyoruz . Ama hala ilk girişte öyle rahat bırakamkyorum kendimi hemencecik girmiyor . Ve hala spreysiz yapmaya cesaretim yok
Bence siz hala kendinizi kasıyorsuznuz o yüzden ilk giriş tam rahat olmuyor spreyle bu kasmalarınızı yenin sonrada yavaş yavaş burakırsınız

X