- 29 Haziran 2022
- 1.995
- 794
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.801
Ben o ilk giriş zorluğunu yaşayıp orada bırakıyordum ve erteledikçe erteliyordum zor diyip. Ama ilk girişten sonra devam ettirince aslında sonrasının çok basit olduğunu gördüm ve hu bana artık büyğk cesaret verdi zincirim tam orada kırıldı. Artık hergün denemek istiyorum devam ettirmek istiyorum artık korkmuyorum çinkü yaşadım ve kolay olduğunu gördüm.Tek yapmanız gereken ilk girişte biraz sabretmeniz kendinizi telkin etmeniz nefes alıp verip rahatlamaya çalışmanız. Geçici bir süreç diyin kendinize o an sürekli. Bi kez girip çıktımtan sonra asla zor oldu fiyip bırakmayın çıktıktan sonra ikinci giriş çok rahat oluyor. Ben 3 kez tam ilişki denedim bu hafta içerisinde 3 ünde de aynı şey oldu. İlk giriş 1-2 dakika uğraşınca giriyor sonra çıkıp tekrar girmeleri aşırı rahat oluyor ve öylece sürüyor. Zaten yuksrıdaki arkadaşlardanyazmışyı kaç ay geçti hala ilk giriş öyle rahatça olmuyor fiye. Öncelikle ilk girişte böyle rahat olmamasının normal olduğunu düşünün ve ikinci girişte artık baya esneyeceğini ve rahat olacağını düşünün. Ben daha önce hep o hataya düşyün. İlk giriş zorlu olunca girip çıkınca devam ettirmiyordum ağrıdı yeterli diyordum. Sanıyordum ki tekrar girse tekrar aynı zorluk olcak. Ve orada bırakıyorsum. Halbuki püf nokta orda zaten. Bırakmayıp devam ettiğinde sonrasında esnediğiji ve zorlanmadığını görüyorsun