- 4 Eylül 2012
- 306
- 204
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.821
Kendini böyle şartlama psikolojini yıpratırsın. Bu gece olacak yarın gece olacak diye. Çok kasıyorsan kendini bir kas gevşetici al . Sprey kullanıcaksan onu sık sonra kayganlaştırıcı ile deneyin. Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefesini ver . Eşinle öncesinde anlaş sen nefes verirken o ilerlesin. İlk girişte bir süre takılabilirsiniz pes etmeyin. Aynı taktikle devam. Ben de tam yenmiş sayılmam ama yapınca bu şekilde oluyor. Yeneceğine inan. Ve yapamıyorum olmayacak dediğin noktada bu durumun hastalığın bitmiş olduğunu hayal et biraz daha rahatlat kendini.Bugün akşam konuştuk eşimle biz o pozisyon mu bu mu derken dönüp durmaktan penis girişine odaklanmiyoruz sonra yoruluyoruz bırakıyoruz diyor. Akşamdan karar verelim hangi pozisyonu deneyeceğimize ona çalışalım dedi. Hak veriyorum da. Dün gece ben ilk gecemizmis gibi hayal ettim yeni gecelik aldım duşlarımızı aldık sonra birlikte namazımızı kıldık hazırlandık. İlk geceye çok benzediğinden herhalde aşırı heyecan yaptım halimize beraber güldük sonra ben tek ağladım Ve bütün gün de böyle geçti.