Ben online Vajinusmus tedavisi aldım,doktor tedavisi öncesi tüm aparatları yapabiliyordum ama eşlide hala kendimi kasıyordum,tedavi 3 seans sürdü sonrasında rahatladım yendim
aparatları spreysiz yaptım ama kafam rahat olsun diye psikolojik bu da tabi :)penis 4,aparattan daha büyük diyordum kendi kendime bu yüzden önce 1,2,3,4 aparatlarla çalışmıştım öncesinde 1.aparata jetex sürmüştüm uyuşsun diye amacım 4.aparat biraz daha büyük olursa ne olur diye onu anlamak için sürmüştüm doktorumun söylediklerini dinleyerek yapmıştım hepsini ,4.aparata da bir iki kat peçete sarmıştım sonra prezarvatif geçirmiştim onun üzerine kayganlaştırıcı sürmüştüm öyle denemiştim sonra zihnim rahatlayınca sadece 2 defa yapıp bırakmıştım jetex uyuşturucu kremi,ben eşli denememde uyuşturucu kullanmadım sadece kayganlaştırıcı sürerek oldu,uyuşturucu kullanmakta hiçbir zarar yok ne zaman bırakırım diye endişelenmeyin de zaten bu süreyi siz kendiniz daha iyi anlayacaksınız ilişki denemeleri arttıkça tamamen rahatladığınızı anladıkça bırakıyorsunuz zaten.Ben kullanmadım gerek olmadı bana