- 19 Mart 2022
- 587
- 780
- 33
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.881
Çok açıklayıcı anlatmışsın. Umarım burda ki herkes yener. Senden de yardım eden herkesten de Allah razı olsun. Sen olmasan ben asla yenemedim kaç doktorla görüştüm inanamazsin hiç biri icime sinmedi senin sayende cesaretimi toplayıp tedaviye başladım hakkını odeyememSonra şunu anladım bana göre gerçekten penis 4.aparattan daha kolay çünkü aparat plastik sert bir cisim,penis vajina içine girince şekil alıyor o daha kolay olmuştu sadece ilk giriş esnasında kendinizi kastığınızı farkettiğiniz anda baskı hissi oluşuyorsa orda bırakmayın durun orda bir iki saniye nefes alın tekrar aparat alır gibi esneyin penisi öyle alın ilk zamanlar bir defada içeri girmemesine canınız sıkılmasın daha önce hiç vajinamızıı kullanmayıp yıllar yıllar sonra penisi ustalıkla almak hepsi ilişki denedikçe rayına oturuyor inanın denemeler arttıkça o acı hissinin bizim bilgi eksikliğimizden kendimizi kasmamızdan olduğunu göreceksiniz herkesin yenme aşamasında yaşadığı tecrübeler farklı psikolojik süreç farklı ilerliyor ama sonunda başardıktan sonra bu günler geride kalıyor Tiniminimavihanim ın yazıları var geçmiş sayfalarda onları da okumanızı tavsiye ediyorum MinikPatiAnnesi marmeladova Onikiagustos Cereser P periy hepimiz burdayız
Senden ve burdaki bu yazıyı okuyan bütün kızlardan ricam dualarınızı esirgemeyin anne olmak istiyorum ama aylardır olmuyor. Eşimde bende doktora gittik bi sorun olmadığını öğrendik ama yine de olmuyor. Stres vs etkilidir diyorlar. Nolur bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese dua edin