- 9 Ocak 2018
- 582
- 1.162
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.621
Canım biz normal şekilde ilişki yaşamadığımız için o his olabiliyor normal. Bak ben yeneli 1 sene oldu nerdeyse bazen bende girişte zorlanıyorum ama geçiyor. O duvar hissi yaşadığın yerde sabırla beklemen gerek hafif hareketlerle nefes alıp vererek aşabilirsiniz orayı. İlk ilişkiden sonra ben hemen rahat yapamadım açıkcası, egzersizlere devam ettim ilişki öncesi rahat olmaya da 3 4 ay sonra başladım buda en az 20 ilişki falan olmuştur.Arkadaşlar çıldırmama ramak kaldı. Vallahi ciddiyim artık. Eşli denemede ucu rahatlıkla giriyor ama ondan sonraki eşik çok zor geliyor bana. Bugün birleşme olarak 4. Denememizdi . Ucu giriyor sonrası o kadar zor geliyor ki bana, denerken 2 kez falan o eşiği geçebildik ama o da o anki baskıyla geri çıkıyor. Başaran arkadaşlar lütfen yardım edin . Ne yapmam gerekiyor ? Burda bir sürü insan ilk birleşmeyi başardığında başardık yazıp olayı bitirdiler . Gerçekten bir kez yapıp devamında normal ilişkiye mi girmeye başladınız ? Yani bende başardom sanıyordum ama yok, 4 kez az değil bence . Ama hala neden o eşiği geçemiyorum ? Neden geçmek bu kadar zor geliyor bana. Kasmadığımı düşünüyorum olabildiğince salıyorum kendimi nefes alıp veriyorum her yolu deniyorum ama yok o kısım cidden zor geliyor. Bu böyle devam mı edecek . Nasol olcak böyle. Aşırı derecede sıkıldım tükendim