- 3 Ekim 2022
- 102
- 93
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.761
kızlar selam bana bildirim gelmemiş bende kimse yazmadı sanıyorum. O kadar yoğun ve yorucu günler geçiriyorum kı aparatlara ara verdim. aksam başlayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Swn bir de beni dün görecektin 2 saat ağladım olmayınca kendimi perişan ettimBu arada ben seni daha iyi gördüm yazdıklarından eskiden daha olumsuz konuşuyordun canım şimdi daha iyisin böyle olman çok daha güzel kendini rahatlat hep aslında biliyor musun tüm pozisyonlar aynı hepsi birleşme sağlayan pozisyonlar vajina aynı vajina penis aynı penis,pozisyon zorlanması diye bir şey yok gerçekten sadece biz kendimizi kastığımız için ilk zamanlar kasmadığımız pozisyonlar buluyoruzo yüzden acı yok rahat oluyor,sen bu pozisyonu dene canım
Ama sırt üstü uzanır pozisyonda asla yapamıyorum yani imkanı yok olmjyor . Dpggy de zor dendi diye yapmadım. Tek denediğim üstte olduğum oturur gibi olan pozisyon. Onu da dün yapamadım işte olması bir türlüBu arada ben seni daha iyi gördüm yazdıklarından eskiden daha olumsuz konuşuyordun canım şimdi daha iyisin böyle olman çok daha güzel kendini rahatlat hep aslında biliyor musun tüm pozisyonlar aynı hepsi birleşme sağlayan pozisyonlar vajina aynı vajina penis aynı penis,pozisyon zorlanması diye bir şey yok gerçekten sadece biz kendimizi kastığımız için ilk zamanlar kasmadığımız pozisyonlar buluyoruzo yüzden acı yok rahat oluyor,sen bu pozisyonu dene canım
Yaaa şimdi bu rahatsızlığı tamamen yenince bu söylediğini o zaman hatırlatmak istiyorum sana :)Swn bir de beni dün görecektin 2 saat ağladım olmayınca kendimi perişan ettim
bu pozisyonlarda dene canım denemeden önce 20 dk aparat yap bol kayganlaştırıcı sürYaaa şimdi bu rahatsızlığı tamamen yenince bu söylediğini o zaman hatırlatmak istiyorum sana :)
evet gerçektende öyle o an öyle düşünmek insanı kasıyorZaten yabancı cisimden korkmak bizi vajinusmus yapıyor. Ben birlikte olurken de içimde bir şeyin olması hissinden rahatsız oluyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz tamamen. Umarım kısa zamanda çözerizHanımlar 4 aparatı da yapmıştım dün denedik ve yine hüsran olmadı. 4. aparatta kasmayan ben eşlide yine kastım. Olmayınca eşim doktora gidelim mi deyince sinirlerim boşaldı resmen ağlamaya başladım çünkü aparatları yapabiliyorum yol katettim ama mesele dr gelince yine üzüldüm. Biliyorum dr ile daha iyi olacak ama hala kendim halletmeye çalışıyorum. Sprey alacağım sanırım onsuz yapabilirim sanmıştım ama olmadı.
Ay o günleei görexek miyim ya inşallah :)Yaaa şimdi bu rahatsızlığı tamamen yenince bu söylediğini o zaman hatırlatmak istiyorum sana :)
Evet ben de bunu düşündüm düşünüyorumBazen denemelerde o kadar zorlanıyorum ki şey diyorum bu kadar zorken bu kadınlar nasıl rajat rahar yapıyor :) sonuçta onlaronda bir ilki olmuştur o zaman nasıl zorlanmadılar nasıl rajat rahat yaptılar
Ama şöyle onlar cinselliği doğru öğrendiler ya da kendilerini akışa bırakmayı bildiler gerçekten inan cinsel birliktelik çok güzel ve çok acısız bir şey her şey güzel olacak sen mücadeleni hiç bırakma BurcuEvet ben de bunu düşündüm düşünüyorum
Acaba herkes sıkıntı yaşıyorda anlatmıyor mu :)) bana hiç mantıklı gelmiyor ilk seferde korkmadan direkt yapmakEvet ben de bunu düşündüm düşünüyorum
Ya inşallah . Doggy denicem kısa zamanda inşallah hissetmem olur hemenAma şöyle onlar cinselliği doğru öğrendiler ya da kendilerini akışa bırakmayı bildiler gerçekten inan cinsel birliktelik çok güzel ve çok acısız bir şey her şey güzel olacak sen mücadeleni hiç bırakma Burcu
Umutsuzluga kapılma aynı yoldan bızde gectık bak çoğu gıttı azı kaldı bende spreyle yendım bız sana destek oluruz yapacaksın bende çok agladım boşanma evresındeydım bak olduHanımlar 4 aparatı da yapmıştım dün denedik ve yine hüsran olmadı. 4. aparatta kasmayan ben eşlide yine kastım. Olmayınca eşim doktora gidelim mi deyince sinirlerim boşaldı resmen ağlamaya başladım çünkü aparatları yapabiliyorum yol katettim ama mesele dr gelince yine üzüldüm. Biliyorum dr ile daha iyi olacak ama hala kendim halletmeye çalışıyorum. Sprey alacağım sanırım onsuz yapabilirim sanmıştım ama olmadı.
Ben Nazife Ergen hocamızdan online aldık ama birkaç ay oluyor şimdi fiyatlar değişmiştirArkadaşlar bi kaç kişi nazife ergenden bahsetmişti. Online tedavi gören oldu mu ben istanbulda yaşamıyorum bir de seans ücretini bilen var mı ? Online çözüm oluyor mu
Online aldımBen Nazife Ergen hocamızdan online aldık ama birkaç ay oluyor şimdi fiyatlar değişmiştir
O zamanlar ne kadardı? Bir de seans seans mı ğcret alıyor yoksa tek seferde mi ? Çünkğ ben yolun başında olmadığım için sıfırdan başlayanla aynı seans sayısına ihtiyacım yok sanırımBen Nazife Ergen hocamızdan online aldık ama birkaç ay oluyor şimdi fiyatlar değişmiştir