Vemancin sprey. Yine de spreysiz yapabiliyorsanız spreysiz yapın. Ama baktınız spreysiz yapamıyorsunuz ve son çareniz kaldı spreyli yapın. Spreyli yapmak hiç yapmamaktan daha iyidir vence . Yine de dediğim gibi mnce spreysiz yapın baktınız hiçbir şekilde yapamıyorsunuz son çare onunla yapın. Ben tüm aparatları spreysiz yaptım aklıma nilr helmedi sprey. Yapamazsam spreye başvururum dedim. Yapabildim başvurmadım. Sonra ilişki denedim olmayınca canım çok sıkıldı ve sprey aldım. Biraz daha hissizleştirdiği için olana kadar bastırıyorsun acıdı diyip kalkmıyorsun çünkğ bence cidden hissizleştiriyor. eksi yönü şu oluyor spreyin, ben şuan spreysiz yapmaya korkuyorum
spreysiz yapabilmiş olsaydım bu korkum olmicaktı belkide. Ve şöyle oldı hiçbir aparatta kanama leke bile olmadı ama ilk ilişkiden oldu aşırı olmasa da leke şeklinde de değildi. Aklıma şey geldi sprey hissizleştirdiği için ve nefes kontrollerimi iyi yapamadım sık bırak egzersizini iyi yapamadım kasmışsam onu bile fark edememişimdir o yüzden kanadı diye düşündüm . Yine de bilemiyorum. Ama hiç olmuyorsa bence spreyde kurtarıcı bir şey. Etkisini gördüm . Bence bırakılmicak bir şey de değildir. Zaten üç beş kez ilişkiye giridkten sonea spreyli de girmiş olsan alışmış oluyorsun ve normal şekilde yapıyorsun. Spreule başlayop spreyi bırakan arkadaşlar varsa daha tecrübelilerdir bizi yeşillendirirse bende sevinirim :) bırakması uzun sürdü mü ?