- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.741
Kızlar vajinusmusu yendim fakat hala kasıyorum ilişki sırasında bunu nasıl yenebilirim birde vajinal muyane olmam gerek cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim sizin adınıza . Peki üstteki pozisyonda ters mi oturuyorsunuz normal mi?Bende öyle şuan spreyı bıraktm o da benım ıcın imkansızdı ama ımkansıd diye bırsey yokmuş oda olur yavaş yavaş
İnsallah ben daha yapmama ragmen korkumu tam yenmiş degilim zamanla olur diye dusunuyorum spreyi birakmak icin zamana ihtiyacim var daha 3 sefer oldu 3 gun. Kontrolu birakamiyorum henuzBende öyle şuan spreyı bıraktm o da benım ıcın imkansızdı ama ımkansıd diye bırsey yokmuş oda olur yavaş yavaş
İnsallah zamanla altada gecebilirimBende öyle şuan spreyı bıraktm o da benım ıcın imkansızdı ama ımkansıd diye bırsey yokmuş oda olur yavaş yavaş
Ben ters oturuşu 3.gunde denedim ilk gunumde duz yüzum eşime donuk denedim cunku tedirginlikten bi turlu bacaklarimi koyacak yer bulamadim bacaklarinizi zaptedebiliyosaniz ters oturuş cok daha rahattiSevindim sizin adınıza . Peki üstteki pozisyonda ters mi oturuyorsunuz normal mi?
Misal halen eşimin 3 parmagini sokmais urkutuyo kontrolum disina cikmasi korkutuyo hep kademe kademe zamanla duzelecekSevindim sizin adınıza . Peki üstteki pozisyonda ters mi oturuyorsunuz normal mi?
Canim zamanla gececek bende ilk kasiyorum zamanla gecer ya da meditasyon fln yapabilirsin kegel egzersizi yapabilirsinKızlar vajinusmusu yendim fakat hala kasıyorum ilişki sırasında bunu nasıl yenebilirim birde vajinal muyane olmam gerek cok korkuyorum
Egzersizlerle yenebıkırsın esın ıcınde iken kendını sık bırak yap nefes egzersizınuygulaKızlar vajinusmusu yendim fakat hala kasıyorum ilişki sırasında bunu nasıl yenebilirim birde vajinal muyane olmam gerek cok korkuyorum
İki türlude oluyorSevindim sizin adınıza . Peki üstteki pozisyonda ters mi oturuyorsunuz normal mi?
bir kere cesaret etsem zaten geçiceğine inanıyorum rahim filmi çekildim fakat anestezili bu hafta yumurta boyunu ölçücek mecburum acımasından değil ama nasıl yaparım diye korkuyorumCanim zamanla gececek bende ilk kasiyorum zamanla gecer ya da meditasyon fln yapabilirsin kegel egzersizi yapabilirsin
vajinama başka cisim girme fikri beni korkutuyor acıkcasıEgzersizlerle yenebıkırsın esın ıcınde iken kendını sık bırak yap nefes egzersizınuygula
Yani onu neyle yapiyolar bilmiyorun ama doktor direk yapmaz uyusturur sonra jel fln surer bence bi de perde ceker zaten oyle yapar bencevajinama başka cisim girme fikri beni korkutuyor acıkcası
Ama siz zaten iliski yasamissiniz esinizle vajinusmusu yenip cesaret gostermissiniz şoyle dusun yani oraya bir seyler giriyor girebiliyor zaten cok kassanda doktor orayi once iyice uyusturur hissetmezsinbir kere cesaret etsem zaten geçiceğine inanıyorum rahim filmi çekildim fakat anestezili bu hafta yumurta boyunu ölçücek mecburum acımasından değil ama nasıl yaparım diye korkuyorum
Zaten yabancı cisimden korkmak bizi vajinusmus yapıyor. Ben birlikte olurken de içimde bir şeyin olması hissinden rahatsız oluyorumvajinama başka cisim girme fikri beni korkutuyor acıkcası
Canım zaten hepimiz açık açık yazıyoruz bu sitenin en güzel yanı bu isim soyisim yok kim olduğumuz belli değil rahatça konuşup öğreniyoruzBen msjlarada cok detay veriyorum bu detaylar belki birilerinin işine yarar diye kizlar kusura bakmayin faydam olsun istiyorum o yuzden detaya giriyorum bende 6 ay cok cektim cunku burda buldugum detaylar sayesinde cozuldu aparati eşine yaptir diyen arkadas mesela cok faydasi oldu yatak ucunda diyen arkadasta oyle womence cesaret verdi bana cok tam karamsarliga girmisken
Ben bu pozisyonla cok rahat yaptım çünkü durumumuz biraz da psikolojik kaygılarımız var penisi görünce kasıyorum diye kendimi arkamı dönmem benim için cok rahat oldu daha iyi ıkınabildim hiç acı yok rahat ol Burcu kasmadığın pozisyonu bul canımEn zoru o diyen de var onunla yendim diyen de çok var kafam karıştı. Bi arkadaş daha bir süeü çare denedim sonea bu pozisyonda çok rahat yaptım yazmıştı
Ay umutlandım bende öyle denicem. Ben psikolojikmen o pozisyonda rahat hissediyordum ama en zoru o dendiği için hiç cesarwt edemedim niye en zoruyla kendime eziyet edeyim demeye başladım :) inşallah bende sizin gibi o pozisyonda hissetmem hiçBen bu pozisyonla cok rahat yaptım çünkü durumumuz biraz da psikolojik kaygılarımız var penisi görünce kasıyorum diye kendimi arkamı dönmem benim için cok rahat oldu daha iyi ıkınabildim hiç acı yok rahat ol Burcu kasmadığın pozisyonu bul canım
Bu arada ben seni daha iyi gördüm yazdıklarından eskiden daha olumsuz konuşuyordun canım şimdi daha iyisin böyle olman çok daha güzel kendini rahatlat hep aslında biliyor musun tüm pozisyonlar aynı hepsi birleşme sağlayan pozisyonlar vajina aynı vajina penis aynı penis,pozisyon zorlanması diye bir şey yok gerçekten sadece biz kendimizi kastığımız için ilk zamanlar kasmadığımız pozisyonlar buluyoruzo yüzden acı yok rahat oluyor,sen bu pozisyonu dene canımAy umutlandım bende öyle denicem. Ben psikolojikmen o pozisyonda rahat hissediyordum ama en zoru o dendiği için hiç cesarwt edemedim niye en zoruyla kendime eziyet edeyim demeye başladım :) inşallah bende sizin gibi o pozisyonda hissetmem hiç