Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar vajinusmusu yendim fakat hala kasıyorum ilişki sırasında bunu nasıl yenebilirim birde vajinal muyane olmam gerek cok korkuyorum

Biz burda yendik diyoruz tabi ama yenerken benimde elbette kolum titredi kolumu bacagimi koycak yer bulamadim kalbim hizlandi fln sadece biraz o ilk adimi atmak gerek iste

Canim zamanla gececek bende ilk kasiyorum zamanla gecer ya da meditasyon fln yapabilirsin kegel egzersizi yapabilirsin
bir kere cesaret etsem zaten geçiceğine inanıyorum rahim filmi çekildim fakat anestezili bu hafta yumurta boyunu ölçücek mecburum acımasından değil ama nasıl yaparım diye korkuyorum

bir kere cesaret etsem zaten geçiceğine inanıyorum rahim filmi çekildim fakat anestezili bu hafta yumurta boyunu ölçücek mecburum acımasından değil ama nasıl yaparım diye korkuyorum
Ama siz zaten iliski yasamissiniz esinizle vajinusmusu yenip cesaret gostermissiniz şoyle dusun yani oraya bir seyler giriyor girebiliyor zaten cok kassanda doktor orayi once iyice uyusturur hissetmezsin

Ben msjlarada cok detay veriyorum bu detaylar belki birilerinin işine yarar diye kizlar kusura bakmayin faydam olsun istiyorum o yuzden detaya giriyorum bende 6 ay cok cektim cunku burda buldugum detaylar sayesinde cozuldu aparati eşine yaptir diyen arkadas mesela cok faydasi oldu yatak ucunda diyen arkadasta oyle womence cesaret verdi bana cok tam karamsarliga girmisken
Canım zaten hepimiz açık açık yazıyoruz bu sitenin en güzel yanı bu isim soyisim yok kim olduğumuz belli değil rahatça konuşup öğreniyoruz 🥰

En zoru o diyen de var onunla yendim diyen de çok var kafam karıştı. Bi arkadaş daha bir süeü çare denedim sonea bu pozisyonda çok rahat yaptım yazmıştı
Ben bu pozisyonla cok rahat yaptım çünkü durumumuz biraz da psikolojik kaygılarımız var penisi görünce kasıyorum diye kendimi arkamı dönmem benim için cok rahat oldu daha iyi ıkınabildim hiç acı yok rahat ol Burcu kasmadığın pozisyonu bul canım

Ben bu pozisyonla cok rahat yaptım çünkü durumumuz biraz da psikolojik kaygılarımız var penisi görünce kasıyorum diye kendimi arkamı dönmem benim için cok rahat oldu daha iyi ıkınabildim hiç acı yok rahat ol Burcu kasmadığın pozisyonu bul canım
Ay umutlandım bende öyle denicem. Ben psikolojikmen o pozisyonda rahat hissediyordum ama en zoru o dendiği için hiç cesarwt edemedim niye en zoruyla kendime eziyet edeyim demeye başladım :) inşallah bende sizin gibi o pozisyonda hissetmem hiç

Ay umutlandım bende öyle denicem. Ben psikolojikmen o pozisyonda rahat hissediyordum ama en zoru o dendiği için hiç cesarwt edemedim niye en zoruyla kendime eziyet edeyim demeye başladım :) inşallah bende sizin gibi o pozisyonda hissetmem hiç
Bu arada ben seni daha iyi gördüm yazdıklarından eskiden daha olumsuz konuşuyordun canım 🙈şimdi daha iyisin böyle olman çok daha güzel kendini rahatlat hep aslında biliyor musun tüm pozisyonlar aynı hepsi birleşme sağlayan pozisyonlar vajina aynı vajina penis aynı penis,pozisyon zorlanması diye bir şey yok gerçekten sadece biz kendimizi kastığımız için ilk zamanlar kasmadığımız pozisyonlar buluyoruz😍o yüzden acı yok rahat oluyor,sen bu pozisyonu dene canım 🫶

X