Evleneli üç ay oldu. İlk iki Ay ne yazıkki eşimle ilişkiye giremedik. Severek 5 yılın sonunda evlendik ama en özel günümüz hüsranla bitmişti. Belki balayında olur düşüncesi vardı ama ne yazıkki yine başaramamıştım. Çok istesem de kendimi kasmayı bir türlü Bırakamıyordum. Ve bu durumla başa çıkamıyordum. Bi kadın doğum uzmanına gidip tedavi oldum. Fiziksel olarak ilişkiye engel herhangi bir durum olmadığını, vajinismus olabileceğimi söyledi. Araştırmalarım sonunda daha önce ismini duymadığım bu vajinusmus sözcüğünün ne demek olduğunu ve tüm belirtilerin kendimde de olduğunu anladım. Çok uzatmadan iyi bi doktor araştırmaya başladım ve Nazife Ergen hocamı buldum. Ön görüşmeye gittiğimde korkudan titriyordum ama odasına adım attığım ilk andan itibaren doğru yerde olduğumun vermiş olduğu güven hissi çok güzeldi. Tedaviye başlamaya karar verdim. İlk seansıma gittiğimde de çok tedirgin olmuştum ama Nazife Hocamın bana verdiği destek ve güven sayesinde korkucak ve kasılacak hiç bir şeyin olmadığını anladım. 3 seans sonunda artık bu sorunu yenmiştim… Nasıl teşekkür etsem, ne kadar dua etsem az. Sadece bu problem için de değil, yanlış bildiğim o kadar bilgi varmış kiii…. Tüm hayatım boyunca çevreden gelen yanlış bilgilerle beynimi doldurmuşum. İyi ki bu sorunu yaşayıp Nazife Hocamla tanışmışım dedim. Onun naifliği, hoşgörüsü için de ayrı ayrı teşekkür ederim. Seanslar çok keyifli ve çok bilgili geçti. İyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardan birisi… Hayatımda görüp görebileceğim en iyi doktor kendisi. Her şey için çok çok teşekkür ederim