Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar bi de burda bir arkadas oneri vermisti aparati eşine yaptir diye bende orda aydinlanma oldu aparati eşim yapinca ne bekliyorum dedim artik hemen oturdum ustune aparatlari esinizede denetebilirsiniz esli parmak egzersizi yapin

Canım merhaba , hepımız aynı durumdaydık oyuzden rahat ol. Sen hızlı almıssın aparatları benım tekını almam 2 saat suruyordu neredeyse eslı denemede basarılı olamayabılırsın cok normal ılk denemeler benımde oyle oldu. Ben 4. Aparatı daha kısa surede ve daha rahat yapana dek eslı denemedım cunku 4 u alır almaz denedım olmadı azıcık moralım bozulmuştu hazır oldugumda denemıstım ve olmustu . Bıraz daha 4 e calıs goreceksın bak olacak

Sizlerin adına o kadar mutluyum ki. Bunu yaşamayan bilemez konusmasi da çok kolay oluyor malesef çocuklar bile yaoiyor diyoroar

Tamamdır bakacağım teşekkür ederim
Ya bosversene agzı olan konuşur. Ya benım ılk gıttıgım kadın dogumcu bıle evlılıgının ılk yılları yasamıs sen düşün artık. Bu cozumu olmayan bısey degıl amelıyat veya ılac tedavısı dahı gerektırmıyor ustelık. Her yenen dunyanın en korkak ınsanıuım ben yaptım sız de yaparsınız dıyor bak. Bu oylesıne soylenen bısey degıl gercekten de oyleyız cunku ve yasayınca o korkuların sadece beynımızde oldugunu gorduk. Erteleme sadece cunku yendıkten sonra keske bu kadar ertelemeseydım dıceksın hepımız dedık bunu. kafana takılan ne varsa sorabılırsın. 4. Aparatı kolayca alabılıyor musun gıtgel vs yapabılıyor musun? Yaparken zorlandığındakı hıssı tarıf ederı mısın acı mı baskı mı yanma mı?

Tiniminimavihanım ‘ ın yazdıkları nokta atısı bılgıler emınım ben dahıl herkes onun taktıgıyle yendık. Bak derınce nefes alıp karnını sısır , sonra uzunca nefes verırken aparatı ıcıne ıttır. Pıt dıye gırecek kaycak boyle sen de dıceksın kı waooooowww ben harıkayım tut kı ıcıne aldın bı kasılma geldı ılerlemıyor aparat orda bekle yıne uzun nefes al karnını sısır ardından uzunca ver ve ıttır. Verırken nefesını cısını yapar gibi hafıfce ıkın gıne kayıp gırecek

Harikasınnnn
Ya ben kendimi ilk zamanlar o kadar kaptırmışım ki temizlik yaparken bu egzersizleri söylüyordum

Gerçekten can ı gönülden söylüyorum iyi ki varsınız artık yıpratmiyorum çok yoruldum çok mutsuz oldum ama şimdi aparatları yapıyorum yakında her şey çok daha güzel olacak inanıyorum
Hepimiz ayniydik canim ama aparatlara başlarsan kesinlikle bu işi cozeceksin demektir rahatlikta aldiginda iş biter

Kizlar bi sey sorcam penis sonuna kadar girdiginde popoya bi gaz sancisi tarzu bi sey saplanmasi normal mi yoksa bende bi sorun mu var cunku kronik kabizlik tarzi sikayetlerim var kucuklukten beri

Ay kesinlikle ben o kadar korkar ve paniktim ki dusunun korkudan ellerim titriyodu kalp carpintisi aglama krizi ama bilmedigimiz icin oluyo bunlar kizlar cesaret sadece ogrenince gecicek hepsi

P pembeajanda canımm bak bunları oku. Çoğumuz burda aparatlar ve egzersizlerle yendik
Anlamadığın yerde sor yaz burdan
Aparatlar hiç benlik değil malesef buna bile cesaretim yok benim kafada çözmem gerekiyor öncelikle bunun için ne önerirsiniz videolar izliyorum cesaretleniyorum ama rlde var sıfır

Aparatlar hiç benlik değil malesef buna bile cesaretim yok benim kafada çözmem gerekiyor öncelikle bunun için ne önerirsiniz videolar izliyorum cesaretleniyorum ama rlde var sıfır
Canım valla durumunu bılmıyorum yanı daha once bırlıktelık yasadın da sımdı mı yapamıyosun falan. Eger boyle bısey varsa evet kullanmana gerek yok kafada asabılırsın bı kez olmussa. Ancak ben de cok dırendım almamak ıcın en sonunda gıne aldım cunku doktor da ya parmak ya dılator uygulaması yapıyor kı ben parmak da denedım dılator kesınlıkle net cozum.

parmak egzersizi dene istersen hem oranın dokusunu yapısını kaslarını hareket ettirdiğinde nasıl şekil aldığını falan daha iyi anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…