- 13 Mart 2017
- 525
- 269
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.561
Canim bence aparat yap ama sen ilk girisi fln atlatmissin artik korkmana gerek yok oyle dusun kafani rahatlat jel sür kurudur belki o da etki ederAnlamadım ki o gece kafam rahattı dün stres yaptım biraz
Sen bu sorunu 2 gunde cozebilirsin sadece cesaretAnlamadım ki o gece kafam rahattı dün stres yaptım biraz
Hep mutlu ol ınsallahHarika bir gune gunaydin kizlaresim cok mutlu ben cok mutlu resmen uzerimizdeki karabulut dagildi cok sukur sabah cok guzel kahvaltimizi yaptik mutlu mesut
İnsallah sende hep mutlu ol emek verdik hak ettikHep mutlu ol ınsallah
Reglden sonra normal yani bir kere oldu mu zaten asla başa donuş olmuyoTamam bir de böyle deneyeyim bugün regl olcam sanırım onun stresi de vardı regl döneminde ne yaptınız sonrasında aparat çalışmak zor oldu mu
Canım merhaba , hepımız aynı durumdaydık oyuzden rahat ol. Sen hızlı almıssın aparatları benım tekını almam 2 saat suruyordu neredeyseArkadaşlar ben de aparatları doktor sayesinde bir günde yapabildim. Ancak eve gelince 4. Aparat İlk defasinda olmadı ama 3 e yeniden dönünce hemen 4 de oluyor. Hepsini 10 15 dk içinde yapıyorum diyebilirim. 5 gün oldu bu arada öncesinde asla yapamam derken şimdi aşırı mutluydum kii eş denemesi yapana kadar. 2 kez denedik olmadı. Yardım eder misiniz
Tamamdır bakacağım teşekkür ederimBir önceki sayfaya gider misin orta aşama aşama anlattım bire bir uygula yapacağına eminim
Ya bosversene agzı olan konuşur. Ya benım ılk gıttıgım kadın dogumcu bıle evlılıgının ılk yılları yasamıs sen düşün artık. Bu cozumu olmayan bısey degıl amelıyat veya ılac tedavısı dahı gerektırmıyor ustelık. Her yenen dunyanın en korkak ınsanıuım ben yaptım sız de yaparsınız dıyor bak. Bu oylesıne soylenen bısey degıl gercekten de oyleyız cunku ve yasayınca o korkuların sadece beynımızde oldugunu gorduk. Erteleme sadece cunku yendıkten sonra keske bu kadar ertelemeseydım dıceksın hepımız dedık bunu.Sizlerin adına o kadar mutluyum ki. Bunu yaşamayan bilemez konusmasi da çok kolay oluyor malesef çocuklar bile yaoiyor diyoroar
Tamamdır bakacağım teşekkür ederim
HarikasınnnnTiniminimavihanım ‘ ın yazdıkları nokta atısı bılgıler emınım ben dahıl herkes onun taktıgıyle yendık. Bak derınce nefes alıp karnını sısır , sonra uzunca nefes verırken aparatı ıcıne ıttır. Pıt dıye gırecek kaycak boyle sen de dıceksın kı waooooowww ben harıkayımtut kı ıcıne aldın bı kasılma geldı ılerlemıyor aparat orda bekle yıne uzun nefes al karnını sısır ardından uzunca ver ve ıttır. Verırken nefesını cısını yapar gibi hafıfce ıkın gıne kayıp gırecek
aylarca sırf bu hareketı bılmedıgımız ıcın bu dertle kafayı yememız dışında bır sorun gormuyorum buradaHarikasınnnn
Ya ben kendimi ilk zamanlar o kadar kaptırmışım ki temizlik yaparken bu egzersizleri söylüyordum
Hepimiz ayniydik canim ama aparatlara başlarsan kesinlikle bu işi cozeceksin demektir rahatlikta aldiginda iş biterGerçekten can ı gönülden söylüyorum iyi ki varsınızartık yıpratmiyorum çok yoruldum çok mutsuz oldum ama şimdi aparatları yapıyorum yakında her şey çok daha güzel olacak inanıyorum
Ay kesinlikle ben o kadar korkar ve paniktim ki dusunun korkudan ellerim titriyodu kalp carpintisi aglama krizi ama bilmedigimiz icin oluyo bunlar kizlar cesaret sadece ogrenince gecicek hepsiYa bosversene agzı olan konuşur. Ya benım ılk gıttıgım kadın dogumcu bıle evlılıgının ılk yılları yasamıs sen düşün artık. Bu cozumu olmayan bısey degıl amelıyat veya ılac tedavısı dahı gerektırmıyor ustelık. Her yenen dunyanın en korkak ınsanıuım ben yaptım sız de yaparsınız dıyor bak. Bu oylesıne soylenen bısey degıl gercekten de oyleyız cunku ve yasayınca o korkuların sadece beynımızde oldugunu gorduk. Erteleme sadece cunku yendıkten sonra keske bu kadar ertelemeseydım dıceksın hepımız dedık bunu.kafana takılan ne varsa sorabılırsın. 4. Aparatı kolayca alabılıyor musun gıtgel vs yapabılıyor musun? Yaparken zorlandığındakı hıssı tarıf ederı mısın acı mı baskı mı yanma mı?
Aparatlar hiç benlik değil malesef buna bile cesaretim yok benim kafada çözmem gerekiyor öncelikle bunun için ne önerirsiniz videolar izliyorum cesaretleniyorum ama rlde var sıfırP pembeajanda canımm bak bunları oku. Çoğumuz burda aparatlar ve egzersizlerle yendik
Anlamadığın yerde sor yaz burdan
Canım valla durumunu bılmıyorum yanı daha once bırlıktelık yasadın da sımdı mı yapamıyosun falan. Eger boyle bısey varsa evet kullanmana gerek yok kafada asabılırsın bı kez olmussa. Ancak ben de cok dırendım almamak ıcın en sonunda gıne aldım cunku doktor da ya parmak ya dılator uygulaması yapıyor kı ben parmak da denedım dılator kesınlıkle net cozum.Aparatlar hiç benlik değil malesef buna bile cesaretim yok benim kafada çözmem gerekiyor öncelikle bunun için ne önerirsiniz videolar izliyorum cesaretleniyorum ama rlde var sıfır
parmak egzersizi dene istersen hem oranın dokusunu yapısını kaslarını hareket ettirdiğinde nasıl şekil aldığını falan daha iyi anlıyorsunAparatlar hiç benlik değil malesef buna bile cesaretim yok benim kafada çözmem gerekiyor öncelikle bunun için ne önerirsiniz videolar izliyorum cesaretleniyorum ama rlde var sıfır