Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu konuya mutlaka göz atın pes etmeyin kızlarrr

P pembeajanda canımm bak bunları oku. Çoğumuz burda aparatlar ve egzersizlerle yendik
Anlamadığın yerde sor yaz burdan

Aldığım dildo tam olarak bu boy ve kalınlıkta peniste tam olarak bu bpy ve kalınlık bencede dene hemen canım bende sipariş ettim
Ama penis ondan daha yumuşak ve şekil alan bir yapıya sahip. Bu bahsettiğiniz boyda plasyik olarak bu artık işkence olmaz mı ya :) penis 4. Boydan bile daha rahat. 5. Boy artık biraz zorlamaya giriyor gibi.

Sîmdi biseu dicem ama gulmeyin19 cm turkiye ortalamasinin biraz ustunde gibi
Kiz o 19 cm hepsi girmicek hoş 15 17 cm gircek onun kalinligi onemli 4.aparat 2 cm ama 5.aparat 3.5 cm yani penis kalinligi ama tabi ki 3.aparsttan sonrada basaranlar var tabi ki bazen ona gerek kalmiyor
Ama penis ondan daha yumuşak ve şekil alan bir yapıya sahip. Bu bahsettiğiniz boyda plasyik olarak bu artık işkence olmaz mı ya :) penis 4. Boydan bile daha rahat. 5. Boy artık biraz zorlamaya giriyor gibi.
Ben aparat almadim 5.boy aldigim sey birebir penisin gercegi bir dildo 400 tl plastik degil 3.5 kalinlikta 15cm boyda yumsak bir dildo gercege cok yakin bas kismi fln birebir ayni bildigimiz penis gorunumu dokusu yani

vajina hepsini alabilecek yapıda sorun psikolojimizde olduğu için belki bu kadar büyük bir şeyi bile alabiliyorum penisi rahat alırım diye düşünceyi sağlayacak o yüzden destekliyorum denenmeli
İnanıyorum yapacaksın canım denenmeli o zaman zihnin nasıl rahatlayacaksa öyle olsun

vajina hepsini alabilecek yapıda sorun psikolojimizde olduğu için belki bu kadar büyük bir şeyi bile alabiliyorum penisi rahat alırım diye düşünceyi sağlayacak o yüzden destekliyorum denenmeli
Dun spreysiz denemistim bugun spreyi boca ettim icime disima ve oldu git gel yaptik eşim tatmin oldu biraktik kizlar ben oturdum ustune sprey sprey spreyyy dildoyu iptal etcem ohh be kurtuldum ya

Arkadaslar kanamam fln olmadi aci fln yoktuuu sadece sonuna kadar geldigimizde popoma baski oluyo gaz sancisi gibi bi de giriste bi hissettim ama asla ne acim oldu ne sizim bu işin sirri spreyti boca ettim spreyi ve kayganlastirici ultrason jelini esimde biraz optu oksadi ve bu is bitti git gel yapip tatmin oldu. Bu isi ben basardiysam hepiniz yapabilirsiniz canlarim benim kollarim uyusuyodu titriyodu b ve kalp carpintim vardi

Kankam tebrikkkk ederimmm iste bu kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…