- 13 Mart 2017
- 525
- 269
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #263.001
İnsallahhAçıkça konuşmayı dene sen bu şekilde davranmaya devam edersen hep geriye giderim yolun sonuna geldim tek yapmamız gereken kontrol bendeyken ilişki denemek diye anlat güzelce. Arkadaşların dediği gibi egzersizi ona da yaptır bu seni çok rahatlatacaktır. Çok şey başardın tek basamak kaldı tünelin sonu günlük gülistanlık
Bende penis girince de kanama olmuştu canım 4.aparatta yazdığın gibi hafif leke olmuştu çok az denecek kadarCanim 4 de giristen 2 cm ilerde himen var bende vardi spreyle cok az yani peceteye bilemecegim derecede bi kan geldi hafif popoyo gaz sancisi gibi bi sokulma saniyelik sonra iste ben korktum daha fazla kan gelecek yirtilcam hastanelik olcam sanip kanı gorunce biraktim ertesi gun dedim bu is olmak zorunda tekrar denedim girmedi nefes al ver basim dondu tam pes edecektim son kez daha deniyim birakiyim dedim tam o anda bi baktim girdi ne kan ne aci kaydi gitti o kan geldiginde bozulmus tabi ben hurafelerle cok aci cekmem gerektigine inandigim icin inanamamisim girince itekledim sona kadar geldim baktim zaten gerisi boşluk girişi gecince aci fln yoktu agladim o an an ama mutluluktan :) tabi halen şu an penisi yapamiyorum fakat muhtamelen himen ffln kalmadi bu meselenin himen degil psikolojik oldugununda en buyuk kaniti iste şoyle dusun orda bi kapi var acilana kadar tiklayacaksin tek hissettigim buydukapi acmis gibi hissettim kendimi sadece cunku cubukla acisiz bu sekilde olacagini his dusunmemistim tabi penis girince yine kanar mi hafif de olsa onu bilmyorum ama 4 den sonra bende kanama isi fln hepsi bitti o da peceteye bile surulmicek bi kan sanki dişimin dibi hafif kanamiş gibi bir kan gaz sancisi ,
Ama bunların hepsi hafif düzeyde kanamalarBende penis girince de kanama olmuştu canım 4.aparatta yazdığın gibi hafif leke olmuştu çok az denecek kadar
Seni bizden baska kım anlar kankaaaaİnsallahhkeske arkadaslarimla konuscagima ilk sizlerle konussaymişim cunku arkadaslarima anlatsamda ya yargiladilar ya da hic bi cozum uretmediler yani bos yere anlattim. Anlatma sebebimde gerci noldu o iş fln dediklerinde samimi gordugum icin olmadi ki dememdi keske oldu diyip kestirip atsaymisim
Kanka gırısten kastın neresı .vajen gırısı mı hımen gırısı mıGiris dar evet ama aciyan bir yer degil bir de icersi uzayip genisleyen bir yer zamanla iyice egzersizlerle genişliyip aciliyor
ben tam ittirecegım anda ıkınıyorum aslında dıgerlerı oyle gırıyordu derın nefes ve uzun verınce ıttırıyordum. Cıd yapar gıbı mı ıkınacam yoksa buyuk tuvalete cıkar gıbı mı . Ikınmayı yanlıs yapıyor olabılır mıyım canımlar?Canim 4 de giristen 2 cm ilerde himen var bende vardi spreyle cok az yani peceteye bilemecegim derecede bi kan geldi hafif popoyo gaz sancisi gibi bi sokulma saniyelik sonra iste ben korktum daha fazla kan gelecek yirtilcam hastanelik olcam sanip kanı gorunce biraktim ertesi gun dedim bu is olmak zorunda tekrar denedim girmedi nefes al ver basim dondu tam pes edecektim son kez daha deniyim birakiyim dedim tam o anda bi baktim girdi ne kan ne aci kaydi gitti o kan geldiginde bozulmus tabi ben hurafelerle cok aci cekmem gerektigine inandigim icin inanamamisim girince itekledim sona kadar geldim baktim zaten gerisi boşluk girişi gecince aci fln yoktu agladim o an an ama mutluluktan :) tabi halen şu an penisi yapamiyorum fakat muhtamelen himen ffln kalmadi bu meselenin himen degil psikolojik oldugununda en buyuk kaniti iste şoyle dusun orda bi kapi var acilana kadar tiklayacaksin tek hissettigim buydukapi acmis gibi hissettim kendimi sadece cunku cubukla acisiz bu sekilde olacagini his dusunmemistim tabi penis girince yine kanar mi hafif de olsa onu bilmyorum ama 4 den sonra bende kanama isi fln hepsi bitti o da peceteye bile surulmicek bi kan sanki dişimin dibi hafif kanamiş gibi bir kan gaz sancisi ,
Vajen girişinden 1.5 - 2 cm ilerde himen varKanka gırısten kastın neresı .vajen gırısı mı hımen gırısı mı
Tamam ilk 3 rahat giriyor 4. De himen var spreyi bol sık sonra muzik ac ve bol bol zeytin yaği ya da ultrason jeli dök burnundan derin bi nefes al gogus kafesini şisir sonra agizdan yavasca ikinarak nefesini ver nefesini verirkende cubugu yavasca ilerletmeye calis ama asla tamamen kafani oraya verme bi yandan tv ye bak ki orasi kasılmasın ittir sen bi anda giricek himeni gecince ertesi gun tekrar denersin kayip gittigini goruceksin sadece o kisimda biraz caba gerekiyor ben tam vazgectim baktim ki olmuş kayiyor gidiyor ilerliyor sonra istedigin zaman oluyor zaten bi kere oluncaben tam ittirecegım anda ıkınıyorum aslında dıgerlerı oyle gırıyordu derın nefes ve uzun verınce ıttırıyordum. Cıd yapar gıbı mı ıkınacam yoksa buyuk tuvalete cıkar gıbı mı . Ikınmayı yanlıs yapıyor olabılır mıyım canımlar?
Aşiri ikinirsan baski hissedersin dogum yapar gibi yuzunu sisirip boyle kirmizi olana kadar ikinmiyoruz sadece kafif ciş yapar gibi bir ikinma ve ittirmeye devam et cubugu girdigini goruceksinben tam ittirecegım anda ıkınıyorum aslında dıgerlerı oyle gırıyordu derın nefes ve uzun verınce ıttırıyordum. Cıd yapar gıbı mı ıkınacam yoksa buyuk tuvalete cıkar gıbı mı . Ikınmayı yanlıs yapıyor olabılır mıyım canımlar?
Aynen öyle o anlattığım teknikle beraber sanki büyük tuvalete çıkar gibi ıkın ama kendini kasmadanben tam ittirecegım anda ıkınıyorum aslında dıgerlerı oyle gırıyordu derın nefes ve uzun verınce ıttırıyordum. Cıd yapar gıbı mı ıkınacam yoksa buyuk tuvalete cıkar gıbı mı . Ikınmayı yanlıs yapıyor olabılır mıyım canımlar?
Herkesinki 4. Dilatorde himene denk gelmiyor bu da himen cesitlerinden kaynaklaniyor bizimki 4. Kadarlik bi himen demekki yani ,Vajen girişinden 1.5 - 2 cm ilerde himen var
Yanı ben 4. Numaralı aparatın aldıgım kısmı hımen gırısıne denk geldıgı ıcın ılerlıyemuyorum dımı . Cunku bı et engelı var yanı. Onu gecınce acıyor mu pekıVajen girişinden 1.5 - 2 cm ilerde himen var
Aynen aparti cikarirken ikinirsan cikarkende bir sey hissetmezsin. Ve de arkadaslar bi zaman sonra spreye alisinca sprey artik yakmiyor ,Aynen öyle o anlattığım teknikle beraber sanki büyük tuvalete çıkar gibi ıkın ama kendini kasmadan
Birde aparatlarıda çıkarırken ıkınarak çıkarın daha rahat olacak
Ben sprey kullanmıyorum kullanmam gerekır mı ve bahsettıgın sprey hangı spreyAynen aparti cikarirken ikinirsan cikarkende bir sey hissetmezsin. Ve de arkadaslar bi zaman sonra spreye alisinca sprey artik yakmiyor ,sadece uyusturuyor
Evet benimde oyle olmustu ama hic bir aci hissetmemistim hatta cok sasirmistim nie acimadi diyeYanı ben 4. Numaralı aparatın aldıgım kısmı hımen gırısıne denk geldıgı ıcın ılerlıyemuyorum dımı . Cunku bı et engelı var yanı. Onu gecınce acıyor mu pekı
Aaa sprey cok konforlu hale getirecek durumu ama spreysiz yaparim diyorsan sen bilirsin ben sprey sayesinde acisiz agrisiz 4 parmagimi bile soktum yani. Vemcaine sprey eczanede satiliyorBen sprey kullanmıyorum kullanmam gerekır mı ve bahsettıgın sprey hangı sprey
Sadece kafandaki algilari tabulari yikmak icin spreyi oneririm bu işin acisiz oldugunu gormen seni teşvik edecekBen sprey kullanmıyorum kullanmam gerekır mı ve bahsettıgın sprey hangı sprey
Evet burda ısmını duymustım ama ben uyusturucu krem sorey taraftarı degılım ya. Sımdı spreysız yapsak gıne aynı seyı hıssetmıcek mıyızAaa sprey cok konforlu hale getirecek durumu ama spreysiz yaparim diyorsan sen bilirsin ben sprey sayesinde acisiz agrisiz 4 parmagimi bile soktum yani. Vemcaine sprey eczanede satiliyor
Ben ilk 3 u spreysiz yaptim sonra 4.yu spreysiz yapmadim o yuzden bilmiyorum ama sprey sıkınca cok rahat giridgini gordum ette kendini saliyor sprey sıkınca kaslar gergin olmuyor onu farkettim o kasma durumuda gidiyor kasamiyor uyuştugu icin ben 4. Dilatoru 2 defa spreyle yaptim 3. De spreysiz giriyodu spreyin hic bir zarari yok ilk denemenden korkmaman icin bence spreyle yap sonra himeni gecince spreysiz denersin ama sen bilirsin tabi ki spreyin bir zarari yok kaslar alişiyor sonradan zaten spreye gerekte kalmiyorEvet burda ısmını duymustım ama ben uyusturucu krem sorey taraftarı degılım ya. Sımdı spreysız yapsak gıne aynı seyı hıssetmıcek mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?