- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.041
Aloooooooowww benı engelledınız mı nıye kımse yazmıyor hahahahahaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm benim harikasın biliyordum yapacağınıKızlarrr 4 u de aldım
Tesekkurlerrrr kankam cok yardımcı oldumCanımm benim harikasın biliyordum yapacağını
Oldun*Tesekkurlerrrr kankam cok yardımcı oldum
Süpersinn ben eşimle de bu şekilde penetrasyonu sağladımBunu denedım oldu kanka tesekkurler
Tesekkurlerrrr hangı pozısyonda denedınız en rahatı hangısı yanı yorucu olmaması acısından. Korkum gectı yanı eslı bırlesmeden korkmuyorum artık sadece alltayken ben denedık yanı bacaklarımı cok acamıyorum sanırım esım zorlanıyor uzak kalıyorum dıyor e cok abanınca da bacaklarım agrıyor hıc yoramam kendımı vallaSüpersinn ben eşimle de bu şekilde penetrasyonu sağladım
kendini en rahat hissettiğin pozisyonu deneyerek bul bence. Ben eşimi bana gelirken gördüğümde korktuğum için arkamı döndüm o şekilde oldu. Sonra da misyoneri denedim bacaklarım yorulup kasılınca eşimi durdurdum sakinleyip bacaklarımı gevşetince devam ettirdim. Yani eşini sen yönlendirirsen daha rahat oluyorTesekkurlerrrr hangı pozısyonda denedınız en rahatı hangısı yanı yorucu olmaması acısından. Korkum gectı yanı eslı bırlesmeden korkmuyorum artık sadece alltayken ben denedık yanı bacaklarımı cok acamıyorum sanırım esım zorlanıyor uzak kalıyorum dıyor e cok abanınca da bacaklarım agrıyor hıc yoramam kendımı valla
Doggy pozısyonundan mı bahsedıyosunuz burda acık acık yazmam umarım rahatsız edıcı degıldır affınıza sıgınarak yazıyorumkendini en rahat hissettiğin pozisyonu deneyerek bul bence. Ben eşimi bana gelirken gördüğümde korktuğum için arkamı döndüm o şekilde oldu. Sonra da misyoneri denedim bacaklarım yorulup kasılınca eşimi durdurdum sakinleyip bacaklarımı gevşetince devam ettirdim. Yani eşini sen yönlendirirsen daha rahat oluyor
Bir de o eşli denemede başaracağın gün çok yakın ya çok mutluyum o yüzden canım kankamTesekkurlerrrr kankam cok yardımcı oldum
Evet benim kolaylıkla yaptığım ilk zamanlar eşli denemede rahat olduğum pozisyon bir de buydu kuzum doggy pozisyonuDoggy pozısyonundan mı bahsedıyosunuz burda acık acık yazmam umarım rahatsız edıcı degıldır affınıza sıgınarak yazıyorum
Anladım kankı bakım bı 4 le bıraz daha calısayım bunu denerım belkı dua edelım bırbımızee guzel kadınlar hepımızzz cok gucluyuzzz buna kalpten ınanınEvet benim kolaylıkla yaptığım ilk zamanlar eşli denemede rahat olduğum pozisyon bir de buydu kuzum doggy pozisyonu
Tebriklerrrr beybisiiii Artık işin çok daha kolaylaştı. Bence şimdilik dogy deneme. Bunun ilk ilişkiler için uygun olduğunu düşünmüyorum. Kontrol sende olması açısından üst pozisyon iyidir. Yatak ucuna gelip popoya yastık koymak da pratik. Bide uzanıp bacaklarını kırıp göbeğine doğru çekmen olabilir. Bu kadar olduya o da olucakKızlarrr 4 u de aldım
Evet kasmistin ben tedirgin olmustum zaten her bir sey aldigimda kasiyorum ben, canim benim harikasin tebrik ederim yapacagini biliyordumSen uyustrucuu spreyle mı denedın. Cunku kan gelmısse demek kasmıssın ama uyustugu ıcın hıssetmemıssın kanka. Ben sprey kullanmadım ıttıre ıttıre mınık mınık boyle gırdı kan da gelmedı
Tamam zezee dediklerinizi uygulauarak ilerleme kaydettim allah razi olsun bunu da denicemmmTebriklerrrr beybisiiii Artık işin çok daha kolaylaştı. Bence şimdilik dogy deneme. Bunun ilk ilişkiler için uygun olduğunu düşünmüyorum. Kontrol sende olması açısından üst pozisyon iyidir. Yatak ucuna gelip popoya yastık koymak da pratik. Bide uzanıp bacaklarını kırıp göbeğine doğru çekmen olabilir. Bu kadar olduya o da olucak
Aldım kabul ettimmmmm Bende hepinize birden kucak dolusu sevgiler gönderiyorumSîzeee kucak dolusu enerciiiiii gonderiyorummmmmm îçîmden geldiiiiiii
İnsirah suresi 2. Ayet : “ Belini büken yükünü kaldırmadık mı? “
Sen benden önce yapacaksin sanirim bende tecrubelerini duymak isterim basardigindaSîzeee kucak dolusu enerciiiiii gonderiyorummmmmm îçîmden geldiiiiiii