- 26 Ağustos 2017
- 2.937
- 7.542
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.981
Yatak ucu ne oluyor? Burda birkaç kez daha okudum ama merak ediyorum. Bu arada benim de eşim bir anda 2 parmağını soktuğu için bende de eşimin hareketlerine karşı korku oluşmuştu. O yüzden ona söz verdirdim. Sen hiçbir şey yapmıcaksın her şeyi ben kendim yapıcam penetrasyonda diye o şekilde oldu. Ben istemeden azıcık ileri girmesine bile izin vermiyorum kızdığımı bildiği için bu şekilde ilerliyoruz. Problemi olmayan insanlar seni anlamaz herkes sınanmadığı sınavla ilgili çok kolay eleştiri yapıyor. Yaptık oldu bitti de onlara geç bence.. ben kegel egzersizi ile o duvarı kaldırabiliyorum içimden sana da aynısını tavsiye ederimarkadaşlar bende uzun zamandir burayi takip ediyorum yazilanlari. ben evleneli 5 ay olacak mayis ayinda evlendim eşimi korkudan surekli itiyordum bacak titremesi kalp carpintisi.eşimin bana 4 ay once bi anda 3 parmagini soktu tabi ben asiri korktum aslinda aci fln yoktu ama korku duvara carpma hiss muhtamelen mesaneme carpti hafif lekelenme oldu aci yoktu ama bende fobi olustu elinide artik bana yaklastiramaz oldu. neyse aradan zaman gecti 5. ayimiz. ben burdan okuduklarimla parmak egzersizi yapmaya basladim basta zorlandim sonra bi cubuk var parmaktan biraz kalin azcik onu bi gun muzik dinlerken basardim cesaret geldi kalinlastirdim o da oldu baktim olcak gibi degil dilator siparis verdim hepsi ayni gun 3 boy oldu. 3. spreyle oldu . 4 cuyu de o gun zorladim hafif kanamam oldu ve ufak bir sizlama spreyle . ertesi gun korktum cesaret edemedim nefes al ver derken tam pes edecekken 4. cu bi anda kaydi sonra ben agladim mutluluktan.:) . ultrason jeli siparis ettim normalde zeytin yag kullaniyordum. 4 dilatorde oldu aynadan bakarak yaptim bunlari tabi. sonra spreyle 2 parmak denedim oldu. yavas yavas 3 parmaga gectim o da oldu artik 3 parmak oluyor. yatak ucu denedim o dahada rahatti. ve klitorisle oynayinca arkasi uzayip genisliyor. eş parmagi denedim titreme aglama vs. derken hic hissetmedim bile eş parmagida oldu. fakat penis denemesinde takili kaldim sakinlestiricide aldim bi turlu cesaret edip sokamiyorum arkadaslar napacagim onumde yapacagim bir egzersizds kalmadi acimadigini da biliyorum giris dar gerisi bosluk ama olmuyor. bi turlu korkumu yenemiyorum atarax aldim ama o bile titrememi kesmedi?