- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #262.901
Bu teknik cok işe yaradıııAynen kahveni al aç güzel bir dizide
Tekniğimizi biliyorsun
gülü koklar gibi derin nefes al mumu üfler gibi nefes verirken güzel ıkın ve içeri ittir kayıp gidecek gitmezse bekle acele etme bir tık daha güçlü ittirmen gerekecek
bu gökkuşağını aklına getir hadi bakalım (ilk girişlerde)
İster aparat denemesi ister parmak egzersizi ister eşli deneme hangisi olursa olsun bu tekniği kafana yaz canım hepsinde bunu uyguluyorsunBu teknik cok işe yaradııı
Tmmm canimİster aparat denemesi ister parmak egzersizi ister eşli deneme hangisi olursa olsun bu tekniği kafana yaz canım hepsinde bunu uyguluyorsun
Neeeeeee şaka mı buuu Allahım gun gecmıyor kı yenı bısey ogrenmıyımCalikusucuk Hoş geldin aramıza güzel anne Daha önce de senin gibi bir arkadaşımız vardı. Vajinusmusken hamile kalmıştı. Sonrasında kızı 1 yaşındayken filan çözmüştü sanırım. Sen de bebişten aldığın enerjiyle daha kolay atlatıcaksın merak etme. Çoğumuz çözdük şimdi hediyemizi bekliyoruz, sen hediyeni önce almışsın şimdi çözüm zamanı inşallah
Ya çok teşekkür ediyorum ne kadar tatlısınız inşallah bende çözerimCalikusucuk Hoş geldin aramıza güzel anne Daha önce de senin gibi bir arkadaşımız vardı. Vajinusmusken hamile kalmıştı. Sonrasında kızı 1 yaşındayken filan çözmüştü sanırım. Sen de bebişten aldığın enerjiyle daha kolay atlatıcaksın merak etme. Çoğumuz çözdük şimdi hediyemizi bekliyoruz, sen hediyeni önce almışsın şimdi çözüm zamanı inşallah
Şaka değilNeeeeeee şaka mı buuu Allahım gun gecmıyor kı yenı bısey ogrenmıyım
Yaaa hem cok sevındım hemde garıpsedım. Ama nedense mutlu oldumŞaka değiloğlum şimdi 9 aylık ben hala vajili
Bide kaç yıldır evlısın canım ve cocuk nasıl oldu valla mucıze gibiYaaa hem cok sevındım hemde garıpsedım. Ama nedense mutlu oldumpekı cocugunu normal doğumla mı dogurdun sezeryanla mı kızzz
Canım oncelıkle etrafta bos yapan okadar cok ınsan var kı hıc bunları kafana takma . Ne alaka kocanı sevmemek bakıre olmamak kusura bakma ama bu ınsalarla ıletısmını bır an once kesmenı tavsıye ederım. Yazdıklarını yaptıklarını tek tek okudum harıkasın vallahı azmın ve korkunun ustune gıtmen henuz yenememıs bırı olarak bana daha da cesaret verdı. Sen sımdı sıl at bunları kafandan. Demekkı azıcık daha pratık yapman gerekilk basta yeni evlenen arkadaslarimdan tavsiye aliyodum ama onlar artik benle dalga geciyor nasil yapamazsin diye hatta esimi sevmedigimi soyluyorlar. zorlamadigi icin onunda beni sevmedigini soyluyorlar. bir arkadasim erkek olarak dilatorle calismami nasil kabul ettigini sorguladi. bir digeride esimin bu kadar kactigim icin kiz olmadigimi dusuncegini soyledi. (tabi caresizlikten insan dertlesmek istiyor salak kafam) cok yakin arkadasim bunlar. neyse bende sevmese zorlayinca sevmedende iliski oldugunu ama sevmeden ayni yatakta yatmaya tahammmul edilmeyecegini soyledim. dilatoru onun icinyaptigimi yoksa zaten kimse kendine cubuk sokmaz esiminde bunu bildigini dedim. kiz olmasaydimda bu kadar zaten kacmazdim iliskiye girenin cani ceker hemen yapar di zaten. boyle artik kimseyede anlatmiyorum. ne yapacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?