- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.881
Canım ben daha esli deneme yapmadım ama sana bısey dıcem. Sen esınle beraber oldun dıye hatırlıyorum. Ve aparatların hepsını yapıyorsun.sen vajınusmusu yenmıssın kanka farkında mısın kaygı duymanı gerektırecek hıcbıseu yok. Enfeksıuon yasadın ve bu muhtemelen yanma yapıyor ve bı kac gun beklemek zorunda kaldıgın ıcın motıvasyonun dustu . Ama bu neyı degıstırır ki SEN VAJİNİSMUSU YENDİNNNNNNN. Artık korkusuuzca ve dıledıgın gıbı cınsel ılıskı yasayabılırsın. Kaybı kangren gıbıdır, uzerıne dusundumce -olumsuz yönde- o daha da alan kaplar beynınde ve çıkmaza gırersın. Bak burada bır arkadas bana demişti kı “ ben suan esımle beraber olurken kendımı sıksam kassam gıne acıcak” e demekkı vajınısmus yasamayan bırı bıle kendını o an sıksa gıne zorlanacak. Sakınles sen vajınısmusa tekmeyı bastın kendıne odaklan ve basarını kutlaaaÇok teşekkür ederim. Siz aparatla mı yenmiştiniz? Şundan soruyorum , ben tekrar deneyince önce aparatı mı içimde bekletmem gerekiyor ? Çünkü denememe nedenin asıl bu oluyor. Diyoeum ki daha kalkacam aparatları denicem içimde bekleticem o an eşime hazırım sende hazırlan dicem ve yapcaz. Bu süreç yoruyor ve ertelememe sebep olutor . Zaten aparatları yapabiliyorum ve ilişkide oldu kızlık zarı olayı da bitti. Normal eşimle yakınlaşıp ilişkiye girsem olur mu yoksa zorlanır mıyım o şekilde ? Ödev gibi aprat deneyip içimde bekletip hadi sende hazırlan demek sıkıyor beni. Ben normal yakınlaşıp istekli hale gelip öyle yapmak istiyorum ama bi tataftanda o şemilde olmazsa modum çok düşer diye öyle de yapmak istemiyorum. Yenen arkadaşlar ilk seferden sonra aparatla yapmaya devam mı ettiler ? Bahsettiğim şemilde de rahatça yapn car mı