Bütün bu moral verici konuşmalarım hepsi gerçek düşüncelerim
benim de yapamadığımda düşünmekten uyuyamadığım günlerim olmuştu.İşyerinde çalışırken bile Vajinusmus sorunumu düşünüyordum,ama bi o kadar da bunları düşünürken hep umudum vardı bir gün olacak ve hiç pes etmemeliyim dedim kendime
çalışmalarıma devam ettim ve oldu.Sizin de öyle olacak sadece lütfen ertelemeyin
Emin olun Türkiye de bu sorunu yaşayan çok ama çok kadın arkadaşlarımız var en yakınımıza sorunumuzu biz nasıl anlatamıyorsak onlar da anlatamıyorlar sadece biz yaşamıyoruz rahat olun.Ve gerçekten kesinlikle çaresi çözümü olan bi durum.Ne kadar süre yapamadığınızla da bi ilgisi yok başarma sürenizin, evde egzersizlerle kendimizde yapamayacak gücü bulamıyorsak gerekirse bir kadın doğum uzmanından Vajinusmus sorunu ile ilgili destek alınmalı ,ve 1-2 yıllık problem bi bakıyoruz evde ya da kadın doğum uzmanıyla 1 haftada bazen 2 hafta bazen 1 ayda aşılıyor.Geride kalıyor o günler
ertelemeyelim üzerine düşelim biz başardık tüm kadın arkadaşlarım da başaracak burda hepimize inanıyorum gerçekten inanıyorum Şuan çaresiz gibi düşünüyor olabilirsiniz bi gün sizde o acısız cinsel ilişkinin zevkine vararak yaşayacaksınız
W womence ve buradaki tüm arkadaşlarım.