- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.161
Kişiden kişiye değişiyor ben yaklaşık 10 ay oldu yeneli hala zevk almıyorum hala hepsinde olmasa da bazı denemelerimizde canım yanıyor ve hala misyoner pozisyonunda gergin oluyorum ama iliskiye girebiliyorum ya penis girmezse ya girerken canım acirsa diye kaygılarım yok ve en azından bir pozisyonda bile olsa daha konforlu olduğumu biliyorum. Kimi arkadasların seneler gecmiş zevk alamamış kimileri ilk ilişkiye girmeyi başardıklarinda zevk almaya başlamış. kendi süreciniz biricik o yüzden çoğumuz ilişkiye girme yolunda aynı çalışmaları yapsak da süreçte farklı noktalarda zorlanabiliyoruz. Önemli olan morali düşürmemek nasıl ki başlarda imkansiz gibi görünen ilk aparat şimdi çocuk oyuncağı geliyor bir gün çok zorlandığınız misyoner pozisyonu da öyle gelecek eminimArkadaşlar biz bugün yine yaptık ama biraz zor oldu ben yine istemsiz bacaklarımı kapatiyorum ve şu an sadece yatak ucu pozisyonda rahat oluyorum yatakta misyoner pozisyonda denedik ama esim uzerime abandigi için yine bacaklarımı istemsiz kapadım ve Git gel yaparken biraz kasıyorum içim çok tuhaf oluyor zevk alamıyorum zaten hafif yanma oluyor bu süreç ne kadar devam eder sizce