Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Psikolog işi çok boş geldi bana 6 seans gittim haftada bir daha ayna egzersizindeyiz ve her gittiğimde ayni sohbetler 45 dakika konuşuyoruz oda genelde ben konuşuyorum 750 TL para alıyor doktora kalsa 2 3 ay daha giderdik ben de evde kendim aparat yapmaya başladım bu hastalıkta en etkili tedavi aparatla oluyor yani o ayna egzersizlerine filan gerek yok ki ben vajinama dokunan biliyorum bakabiliyorum muayene oldum aparat yaptım benim t3k sorunum penis girişi olmuyor
benim de şu an öyle kontrol kendinde mi olsun istiyorsun? aparatı sonuçta kendimiz yapabiliyoruz penis girerken ben farketmeden hala bacaklarımı kasıyormuşum
otokontrol sorunum var

benim de şu an öyle kontrol kendinde mi olsun istiyorsun? aparatı sonuçta kendimiz yapabiliyoruz penis girerken ben farketmeden hala bacaklarımı kasıyormuşum
otokontrol sorunum var
Kontrol bende olsun istemiyorum aslinda eşimde olsun o bir an önce yapsın bitsin istiyorum ama öyle de kendimi kasıyorum korkuyorum aslında aparat daha zor sert plastik çünkü ama penisten neden bu kadar çok irkiliyorum anlamadım içim bir tuhaf oluyor aparatın içimde durması rahatsızlık vermiyor ama penise karşı böyle bir fobim oluştu ben anlamadım niye öyle oldu

Kontrol bende olsun istemiyorum aslinda eşimde olsun o bir an önce yapsın bitsin istiyorum ama öyle de kendimi kasıyorum korkuyorum aslında aparat daha zor sert plastik çünkü ama penisten neden bu kadar çok irkiliyorum anlamadım içim bir tuhaf oluyor aparatın içimde durması rahatsızlık vermiyor ama penise karşı böyle bir fobim oluştu ben anlamadım niye öyle oldu
Bak bende öyleydim başta halbuki biz zor olanı yapıyoruz aparatla eşle deneme daha kolay penis şekil alıyor aslında
Aparatı içinde 30 dk beklet çıkart eşine bırak hiç müdahale etme olacak canım

Arkadaşlar, önümüzdeki hafta için Nazife ergen doktordan randevu aldım. Alıştırmayı bırakın parmak sokamıyorum içime. Bu doktorla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
O doktoru iyi diye duydum eğer hiç yapamazsam bende ona gideceğim gittikten sonra bize de bilgi verirsen sevinirim seanslar pahalı mı acaba

Ben online Nazife Ergen’ten Vajinusmus tedavisi aldım 6 ay önce yendim tavsiye ederim.
Nazife Ergen’den tedavi alan burda birkaç arkadaşımız daha var,en önemlisi evde kendi kendine çözüm olmuyorsa eğer o gücü kendimizde bulamıyorsak mutlaka Vajinusmus tedavisi alınmalı bu sürecin daha fazla uzamaması için,

Peki sevişmeye filan gerek var mı gerçi ben sevişsek bile zevk alamıyorum bir an önce yapmak için zevke odaklanamıyorum
Hayır bence gerek yok zatenn ilk zamanlar zevk filan olmuyor yalan yok
Ne zaman kendini tam anlamıyla ilişkiye verirsen o zaman oluyor

Yazdıklarının tamamında kendimi gördüm. Bende böyleydim ve bak şuan geçmiş zamanlı konuşuyorum çünkü hepsi bitti ☺️ vajinismusken öpüşmek eşimin dokunması bana zulüm gibi gelirdi çünkü sadece opmekle kalmayıp denemek isteyeceğini bilirdim ve o esnada kaçma çabasına girdiğimden zevke odaklanamazdım, bunlar çok normal şeyler. Bu isteksizlik vajinismusun getirdiği bir durum malesef ama yendikten sonra zamanla senin içinde keyifli hale gelecek. Şimdi ben eşimden çok istiyo olabilirim mesela😂 kendini suçlama hepimiz geçtik bu yollardan sende basaracaksin, kendine inan egzersizlerini güzel şekilde yap sonunda çok mutlu olacaksın inan bana ❤️
Merhabalar, ben de 15 aylık evliyim. Vajinismus tedavisi gördüm. Tam aştım diyemem. Dilatörlerle çalıştım. İlk 2 dilatörü kolay alabiliyorum. 3 zor, 4 bayağı zor. Başka bir korkum daha var, evliliğin başlarında eşim hep üstümde denemişiz ve başarısız olduk, eşimle kavgalar bağrışmalar yaşadık. Hep bacaklarımı kapama eğiliminde oldum. Bu sebeple psikolojik olarak ben dilatörleri sırt üstü yatarak yapamıyorum bile, dilatörün üstüne oturarak yapabiliyorum. Eşimle de 3-4 kere başarılı oldum ancak eşimin üstünde deneyerek ve de deneme öncesi dilatöre uyuşturucu sprey sıkıp içimde beklettikten sonra eşimle denedim. Girişte yine de zorlandım ama sonrasında bir şey hissetmedim. Yani spreyden dolayı. Ama spreysiz yapmaya da cesaretim yok. Aşabilmek için üst üste bolca deneme mi yapmak lazım? Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar, önümüzdeki hafta için Nazife ergen doktordan randevu aldım. Alıştırmayı bırakın parmak sokamıyorum içime. Bu doktorla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Benim doktorum. Çok iyi bir doktor, gözüm kapalı tavsiye ederim. Önce vajina anatomisini anlatıyor, mümkünse ilk seansa eşle birlikte gelinmesini istiyor. Sonrasında fizyolojik bir sorun var mı diye muayene ediyor. Alttan vajinal bir muayene değil elbette, sadece dışarıdan bakıyor. Ben 5 seansta yendim. Söylediği şeyleri yaparsanız hiçbir acı, sızı hissetmiyorsunuz. Çok sevindim sizin adınıza, eminin kısa sürede yeneceksiniz. Benim için en doğru doktordu Nazife Hoca, sizin için de öyle olur inşallah.

Benim doktorum. Çok iyi bir doktor, gözüm kapalı tavsiye ederim. Önce vajina anatomisini anlatıyor, mümkünse ilk seansa eşle birlikte gelinmesini istiyor. Sonrasında fizyolojik bir sorun var mı diye muayene ediyor. Alttan vajinal bir muayene değil elbette, sadece dışarıdan bakıyor. Ben 5 seansta yendim. Söylediği şeyleri yaparsanız hiçbir acı, sızı hissetmiyorsunuz. Çok sevindim sizin adınıza, eminin kısa sürede yeneceksiniz. Benim için en doğru doktordu Nazife Hoca, sizin için de öyle olur inşallah.
Çok teşekkür ederim öncelikle. Kendiniz doktora gitmeden yenmeye çalışmış mıydınız acaba kremler, spreyler vesaire yoluyla?

Çok teşekkür ederim öncelikle. Kendiniz doktora gitmeden yenmeye çalışmış mıydınız acaba kremler, spreyler vesaire yoluyla?
Önce psikologla denedim ama resmen boşuna 8-9 seans geçti. Parmak yaptırıyordu, bir adım ilerleyemedim. Sonra burayı buldum. Kendim çözmeye çalıştım, son boya kadar geldim. Ama o arada ailemde hastalık ve kayıp yaşadım. Ara verdim. Sonrasında da psikolojik olarak artık kendi kendime ilerleyebilecek gücü bulamadım, doktor araştırdım. Öyle buldum Nazife Hoca'yı.

Merhabalar, ben de 15 aylık evliyim. Vajinismus tedavisi gördüm. Tam aştım diyemem. Dilatörlerle çalıştım. İlk 2 dilatörü kolay alabiliyorum. 3 zor, 4 bayağı zor. Başka bir korkum daha var, evliliğin başlarında eşim hep üstümde denemişiz ve başarısız olduk, eşimle kavgalar bağrışmalar yaşadık. Hep bacaklarımı kapama eğiliminde oldum. Bu sebeple psikolojik olarak ben dilatörleri sırt üstü yatarak yapamıyorum bile, dilatörün üstüne oturarak yapabiliyorum. Eşimle de 3-4 kere başarılı oldum ancak eşimin üstünde deneyerek ve de deneme öncesi dilatöre uyuşturucu sprey sıkıp içimde beklettikten sonra eşimle denedim. Girişte yine de zorlandım ama sonrasında bir şey hissetmedim. Yani spreyden dolayı. Ama spreysiz yapmaya da cesaretim yok. Aşabilmek için üst üste bolca deneme mi yapmak lazım? Yardımcı olur musunuz?
Mümkün olduğunca çok ilişki olması lazım ilk başlarda nasıl rahatsan o şekilde olsun alıştıktan sonra altta olduğun şekilde de yapabilirsiniz zaten. Uyuşturucu spreyi de yavaş yavaş bırakman gerek çünkü aslında ona ihtiyacın yok ☺️👍🏻 bide dilator çalışmayı hemen bırakma alışma sürecinde devam et

X