- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.160
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.141
Bununla uğraşırken lütfen bebek konusunu da kendine sıkıntı etme zamanı geldiğinde olur sağlıkla inşallah burda bende dahil çoğumuz bunun için bekliyoruz dua ediyoruz hepinize dualarimda yer veriyorum önce vajinismusdan kurtulup anneliği de tadacagiz inşallah anestol sürdüğün için uyuşma etkisiyle ereksiyon kaybı oluyordur muhtemelen prezervatif kullanman bu sorunu çözecektir eğer sertleşme problemi tıbbi birşey değilse. Misyonerde olmadıysa üstte dene aparatı iterken yaptigin gibi penisi alman o şekilde daha kolay olabilir ben ilk öyle yendim ve nasıl olduğunu anlamamıştım çok rahat olmuştu.Kızlar ben 3 boy aparatı da yapıyorum artık hem de çok rahat yapıyorum alıştım ama eşimle denedik misyoner pozisyonda olmadı ben kendimi kasıyorum aparat daha kolay geliyor bir de eşimde sertleşme problemi oldu daha once boyle bir sorun olmadi huc ben ustteyken yapayım dedim sert olmadığı için kayıyor bir türlü girmedi ben vajinama anestol krem sürdüm ondan dolayı olabilir mi acaba 1 senedir bu illetle uğraşıyorum psikoloğa gittim fayda etmeyince bıraktım aparatları aylar önce aldım en küçüğünü dahi yapamadım ama son bir aydır aparatları da yapıyorum artık tam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyorum kendimi psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyorum o yatağa kafam rahat giriyorum ama o aşamaya geldim ni kendimi kasıyorum engel olamıyorum gerçekten artık kurtulmak istiyorum yoruldum bebekte istiyoruz çevremde benden sonra evlenenler hamile kaldı biz daha ilişki yaşayamadık gerçekten sırf bu yuzden işten çıktım ben geceleri bu durumu düşünmekten uyuyamıyorum insanlara bakıyorum nasıl yapıyorlar yoruldum artık kurtulmak istiyorum evliliğimden hiç bisey anlayamadım eşim de öyle hayatımda ki herseye engel oldu bu durum mutlu olacak bir haber bile alsam artık tepkisiz kalıyorum bu hastalık bütün duygularımı bastırıyor bende normal evli çiftler gibi olmak istiyorum