- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.081
Dilatorlerin 3 ve 4 boyu var onları da al egzersiz yap biraz onlari da aldıktan sonra esinle kısmı olarak deneyin zaten başını aliyormussun yarıya kadar almayı dene sonra tam almayı denersin böyle böyle kasilman ve ağrı gecer kasildigin yerde dur bekle ikin bebe yağı kullan kolay olur ben de çözmedim henüz ama diğer arkadaşlardan duyduklarını aktarmak istedimkızlar selam
ben de yaklaşık 1.5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum. ekim ayında artık bir jinekoloğa gitmeye karar verdim. 2 seansta dilatörleri içime aldığımı görünce şok olmuştum çünkü benim için oraya asla bişeyin girmesi mümkün değildi. sonrasında dilatör egzersizlerini uyuşturucu krem sürmeden de deneyebiliyordum. yalnızca doktor bana 1 ve 2. boy dilatörleri verdi. erkek arkadaşımla ilişki sırasında artık o ilk kasılmalarım itmelerim yok ancak sadece baş kısmını alabiliyorum kitlenip kalıyorum cok canım acıyor. evlilik kararını sırf bu yuzden erteliyorum. çok korkuyorum bunu yenemezsem evlenmek de istemiyorum. daha yeni tatil yaptık defalarca denedik öncesi dilatörü rahatça sokarken eşimin penisi gelince yine yapamadım. nasıl ilerleyebilirim vibratör mü alsam acaba ne olur yardım edin (