Canım ben aparat yapamadım tedaviden önce. Sadece parmak alabiliyordum icime bu kadar. Aparatı defalarca denedim ama bi yerde takiliyordu korktuğum için itemiyordum.
Nazife hanımla ilk seansı yaptigimizda terapiden önce dedim ki hocam aparat çok denedim yapamam başka yolu yok mu dedim. Bana sakın ol bunu yapamayan yok sen de yapacaksın dedi.
Asla inanmadim yapacağıma terapiden sonra aparat ödevi verdiginde daha önce defalarca deneyip alamadığım aparatı bi anda icime aldim çok kolay bi şekilde inanamadim.
Sonra tekrar seans yaptık 2 yi ödev verdi 3 ü ödev verdi derken bi bakiyosun senin için coxuk oyuncağı olmuş korkuların azalmış kaslarini kontrol etmeyi öğrenmişsin.
Ben 4. Aparatı yapmadan ilişki denedim eşimle ce başardım 4. Boyuta gerek kalmadi o kadar kafam rahatlamisti.
Doktor o kadar iyi o kadar tatlı ki iyiki karşıma çıkmış burdaki bi arkadaş sayesinde bende nazife hanımla tanışmıştım.
1 haftalık sürede yenecegin bi hastalık için kendine bunu yapma zamanını boşa harcama.
Benim gibi aparat denedigin halde yapamıyorsan destek almalısın ve eminim basaracaksin