Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben doktor nazife ergenle 2 hafta da yendim tavsiye ederim online tedavi aldim

Çok teşekkür ederim. Ne yapa bildiysem sizlerin sayesinde. O kadar destek oluyor ki herkes. Bir kaç gün daha deneyip emin olmam lazım başardığımdan öyle imkansız geliyordu ki şu an inanamıyorum.
Olunca bu muymuş diyorsunuz şaşırıyorsunuz haklı olarak ama bırakmayın zamana tek diyeceğim çünkü uzayıp gidiyor o zaman sonra

Bugün itibariyle yendimmmmm kurtuldum
Bendeee yendim 3 senenin sonunda yendiim yenilmicek bişey değil emin olun ben başardıysam sizlerde başarısınız ben eşime dokundurtmuyordum bile ben başardıysam sizde başarısınız korkacak hiç bişey yok hiç acı yok kaslar sizin ve siz yönetiyosunuz doktora gittim ve hocam şunu dedi kasıyoruz ya madem sürekli kasabiliyorız tecavüzler nası oluyo dedi bunu aklınıza yazın sizin elinizde bişey sakın unutmayın parmak egzersizi yapın sonra eşiniz yapsın çok faydası var hepiniz yeneceksin biliyorum

Birak doktoru icine sinmemis belli ki hemen aparat siparişi verin 3 gun icinde bunu çözersiniz parmak egzersizinde ilerleme kaydetmezsiniz .
Evde kendimiz apaeretlarla yenebilir miyiz? Ben 1 yıl önce aparat aldım, en son ikinci boy aparatın yarısını yapabiliyordum henüz, bırktım sonra. Tekrar denemelere başlayacağım.

Evde kendimiz apaeretlarla yenebilir miyiz? Ben 1 yıl önce aparat aldım, en son ikinci boy aparatın yarısını yapabiliyordum henüz, bırktım sonra. Tekrar denemelere başlayacağım.
Kaldığın yerden devam et canım tabiki de yeneceksin.
Yukarda yazdığımı notları da oku

Ben parmakla yendim eşli parmaklarda sabır orda beklet eşinin parmağını kontrol sendw olsun içinde daireler yapsın daire yaptıkça orası genişleme yapacak ve penisi rahatça alcaksın

Daha bir türlü başaramayan ben ve bir günde aparatları içime almıştım oysaki
Kuzum bence destek al ben seni hatırlıyorum ayni anda başlamıştık aparat yapmaya. Ben bi türlü yapamazken sen 4 e kadar almıştın senden yardım istemiştim. Ben bu hastalığı yendim destek alarak. Eğer aparatlara rağmen hala yapamıyorsan lütfen destek al kendini daha fazla yıpratma. Emin ol vereceğin hiç bir para huzurundan önemli değil.

Ben de böyle düşünüyorum canımm bi an önce kurtul rahatla sana yük olmaktan çıksın hiçbir şey huzurundan önemli değil imkanın varsa destek almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…